- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Yok kiz bizim evde hic yenmez esim hic yemez ben sadece kaymakla yerim bir kilodan az cikar dedim yapiyim heves ettim :)Her türlü yeniyor boşver :)) olmadı tatlı üstüne dokersin :))
Bir kaç damla sık şerbet misali sekerlenmesin diye :))Ya iste ortasi olsa super olur annem hic yapmadi hic gormedim kendim giristim ilk tecrubem bi sorayim dedim peki limonu almak uzeremi damlaticaz bir kilo cikek koydum bikac damlami limon sıkayım
Bende geçen bir kilo yaptım yarımlik kavanoza koydum dün bitirdim :))Yok kiz bizim evde hic yenmez esim hic yemez ben sadece kaymakla yerim bir kilodan az cikar dedim yapiyim heves ettim :)
Tamam yarim kiloluk kavanozmu cikar yani ? Vakumlama fln yapmiyorum normal dolaba koycam dimiBende geçen bir kilo yaptım yarımlik kavanoza koydum dün bitirdim :))
Evet evet benim ki tam bir kilo değildi yalnız iki kilodan yedik bayağı kalanı yaptım ama tahminim ce 1-1.5 vardı :))Tamam yarim kiloluk kavanozmu cikar yani ? Vakumlama fln yapmiyorum normal dolaba koycam dimi
Okeyy mikemmel recel yapicam yarinHiç bir şey olmuyor dolapta :))
çay tabağı kontrolü de yapabilirsin.damla soğuyunca nasıl oluyor bak.Tamam oyle bakicam cok kati olmaz dimi :)
hemide macırım ne bildin
Bu sefer bende vermicim... israftan uzak ama şıkben tarzımdan ödün veremem
Bende dün yaptımcok guzel tam kivaminda recel yapmayi bilen biri bana mesaj atsin cilek receli yapicam ilk kez guzel olsun istiyorumlutfenn
Onu ben hep yapıyorumkız indir şunun kafasına tavayı aaaa
wp tan annemlere atıcam de
Nasil kivami guzel oldumu :)Bende dün yaptım
Neyse ben yapip sonucu size yarin yazicam nasil oldu diye sizin taktiklerleçay tabağı kontrolü de yapabilirsin.damla soğuyunca nasıl oluyor bak.
ay reçel yazıyla anlatılamıyormuş onu anladım
Oldu valla.. Ne katı ne sıvı..Nasil kivami guzel oldumu :)
Ay supee ins benimkide oyle olurOldu valla.. Ne katı ne sıvı..
İnş cnm 45 dk dan biraz fazla kaynattımAy supee ins benimkide oyle olur