ya böyle yapmasan ne eğlencesi kalır ki zatenSofrada şansın olur canım takılıyorum hepinizi gaza getiriyorumBenim oyunlarıma gelmeyin
Aynen gaza geliyorsunuzya böyle yapmasan ne eğlencesi kalır ki zaten
Sen kal, senin gururun sebooon var, bende gururda kalmadıbeni de götür
Ama kalabalık sofraya iki azEğer 2 çeşitten fazla varsa israfcı diye karalamaya başlarız oh canıma değsin
Chescake ile 3 oldun ve ikinci ile aranda 2 oy vardı:)Sebo olmasa 1. bile olabilirdin:)Sen kal, senin gururun sebooon var, bende gururda kalmadı
hay bide o var dimi başımda
Neresi az, bunun kasesi var, servis tabagi, kasigi catali pecetesi bardağı, sürahisi al sana masa doldu taştıAma kalabalık sofraya iki az
İnan hepsinin sofra bomba fairy gibi değilhay bide o var dimi başımda
halat ucu istiyorum nevoş
Onlar boş olunca olmazNeresi az, bunun kasesi var, servis tabagi, kasigi catali pecetesi bardağı, sürahisi al sana masa doldu taştı
o sebonun allah cezasını versin bizi birbirimize düşürdüChescake ile 3 oldun ve ikinci ile aranda 2 oy vardı:)Sebo olmasa 1. bile olabilirdin:)
Allah'tan iki çeşit yapmışımEğer 2 çeşitten fazla varsa israfcı diye karalamaya başlarız oh canıma değsin
Bir daha kimse alamazo sebonun allah cezasını versin bizi birbirimize düşürdü
Allah'tanAllah'tan iki çeşit yapmışım
Chescake ile 3 oldun ve ikinci ile aranda 2 oy vardı:)Sebo olmasa 1. bile olabilirdin:)
ben kaçak kat çıkıp sado diye kakalarım canfebeBir daha kimse alamaz1 yıl vermem
Bence gösterdin canım:)Ben seni biliyorum zaten çok ciddiyim:)
Bekle nevros, istersem nasıl ilk sıraya oynuyorum onu göstereceğim haftaya
Olur olur , oylamaya sunsak sen ve canfeb hariç hepimiz kabul ederizOnlar boş olunca olmaz
Yok canım söylemedim hani sürpriz olacaktı nereden öğrenmişler
yürü be nana
Bekle nevros, istersem nasıl ilk sıraya oynuyorum onu göstereceğim haftaya