- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben uslu uslu dikiş dikiyorumHerkes nerde bu aksam
Yaa tamam canim denerim yetismeyi ama pnarlabneli tarif olucak miCuma iftar sonrası bitiyor canım belki yetişirsin:)
Diğerine bir sefer katıldın 2.3.ye yollamadın:)
Yok oda sofra canım tarif yok:)Yaa tamam canim denerim yetismeyi ama pnarlabneli tarif olucak mi
Gerek var mı sen demirbaşsın sorsakta sormasakta geleceksinBeni zaten soran yk ama buralardaym
Balkon sefası yapıyorum pcye geçmedim henüz:)Herkes nerde bu aksam
Sen dikisi nerden ogrendin :) ben modelistim dikis kalip cok iyi bilriim ama biraktim evde dikis islerini :)ben uslu uslu dikiş dikiyorum
Saatlerce pcdenmi giriyosun telden niye girmiyosun :)Balkon sefası yapıyorum pcye geçmedim henüz:)
Oyyy can arkadaşım aynı soruyu ben soracaktım bugün de arkadaş erken ayrıldı :))Sen dikisi nerden ogrendin :) ben modelistim dikis kalip cok iyi bilriim ama biraktim evde dikis islerini :)
Yok telden giriyorum ama hem özel hem oradan oraya olunca yetişemiyorum:)Saatlerce pcdenmi giriyosun telden niye girmiyosun :)
Buyrun benim:)
NasılsınBuyrun benim:)
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın
Hmm mantikli :)Yok telden giriyorum ama hem özel hem oradan oraya olunca yetişemiyorum:)