- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
tam film izlemeye dönüyodum :)Gitmeyin sakin kahve yapıp gelicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam film izlemeye dönüyodum :)Gitmeyin sakin kahve yapıp gelicem
olsun ehmeenn geleceğinden parlak olmuşLa benim yemekler salçalıydı neden salçasız gibi durmuş
Resmi parlattırak derken salçalar da ağarmış
Demek sendin haa,az ince saraydın yaVali kebabı var yaa
Yoo yoo ben değilim ve çok şaşırdım vali kebabını evde yapılabilcek bir şey olarak düşünmedim hiçDemek sendin haa,az ince saraydın ya
Biz 10.yıl dönümünde otele gittik kutlamak için.. ordan arkadaşını buldu akşam yemeğinden sonra bizi otelde bırakıp onun yanına çaya gitti öküz..kamu spotu
21 yıldan sonra kocalar evlilik yoldönümünde uyuyakalabilir,ona göre evlenin
Kamu spotu 21 Yıl sonra kadınlar evlilik yıldönümünde uyuyakalan kocaları yastıkla boğabilirkamu spotu
Benimkide bu ay 22 sene bitti .Senden kıdemliyim.Ama sen benden önce torun seveceksinkamu spotu
Sosyal mesafeye uyuyor demek ki enişte ,o yüzden uyuyorkamu spotu
Biz 10.yıl dönümünde otele gittik kutlamak için.. ordan arkadaşını buldu akşam yemeğinden sonra bizi otelde bırakıp onun yanına çaya gitti öküz..
yok başına iş açılmasın diye usulca üstünü örterKamu spotu 21 Yıl sonra kadınlar evlilik yıldönümünde uyuyakalan kocaları yastıkla boğabilir
Gül gül öküz diye arkadaşlara yazdığımı görmüş birde küstü
sonsuza kadar gülebilirim
belli olmaz bu işle hemşireBenimkide bu ay 22 sene bitti .Senden kıdemliyim.Ama sen benden önce torun seveceksin
Tam benim kafayok başına iş açılmasın diye usulca üstünü örter
hem de çocuk odasındaSosyal mesafeye uyuyor demek ki enişte ,o yüzden uyuyor