3.gün taze embriyo transferi 6. Günde 0.1 cıktı

srnsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
4
3
1
24
Merhaba hanımlar 31 aralıkta 3.gün taze embriyo transferi oldum dayanamayıp 6. Günde kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 cıktı 12 . Günde tektarar test vermeye gideceğim sizce heveslenmelimiyim olan varmı 6.günde 0.1 cıkıp 12 günde yüksek cıkma şanaı varmı ilk tüp bebek deneyimim

Gerçekten mucize olmuş allah bize de yaşatsın inşallah mucizesini

Nerde tedavi gördün canım sen
Normalde 3 gün embriyosuna 12 gün test günü veriyorlar Bizimki 14 güne denk geliyor acaba Çatlatma iğnesini transferin 4 günü vurdurdukları için mi iki gün daha ileri attı Bizimki yani doktoruma da güveniyorum vardır bir bildiği ama üzülmekten de kendimi alamıyorum Çok karmaşık duygular içindeyim şu an

Canim dün arastirdim dedimya sana çatlatma iğnesi vurulduktundan on gün sonra test yapın diyorlar onun öncesi yapılan testler yanıltıcı olur diyorlar o yüzden ciddiye alma bu testini

Çatlatmadan kaynaklı birde 3. Gün embriyosu geç oluşuyor transferden sonra 5. Güne ulaşabilmesi için bile 2 gün fazladan bekliyoruz zaten stres yapma o yüzden lütfen

Ben de transfere kadar progestan 50 mg kalçadan yaptırdım 3 günde 1 ama transfer sonrası 25 mg lık olanı her gün göbekten yaparsan daha iyi daha etkili olur dedi doktor ben de ona döndüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Amin hepimize uğurlu gelsin inşallah burda okudum birinin 10. Gün kanda negatif gelmiş 11. Gün 17 ile öğrenmiş yine birinin 10. Gün negatif 12. Gün 93 çıkmış umudunu kaybetme asla
Benimde arkadaşın öle olmuştu benim 9.gün 17 çıkmıştı onunda 9.gündü 0.1 çıkmıştı çok ağladı bende üzülmüştüm benimkide yüksek bi değer değildi çünkü 12.gün tekrar verdik onunki 80 çıktı benimki 50 yani herkesinki bi anda çıkmıyor asla umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…