- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.19 Ocak günü 3.gün 2 embriyo transferi oldum bende. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İlk 3 gün rahim de ara ara ağrı vardı be kasıklarda batma. Dünden beri kesildi ağrı ve batmalar. Sadece günde 3 adet vajinal fitil kullanıyordum. Dün e2 367 progesteron 37 çıkınca her gün test yapılana kadar 25 mg progestan dex eklendi göbekten kendim vuruyorum. Başka da belirtim yok. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder sağlıkla hepimizin kucağına evlatlarımızı almayı nasip ederHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.Ben de 18 Ocakta 3. Gün 2 embriyo transfer oldum. Siz de süreç nasıl ilerliyor?
Amin inşallah, inşallah.İlk 3 gün rahim de ara ara ağrı vardı be kasıklarda batma. Dünden beri kesildi ağrı ve batmalar. Sadece günde 3 adet vajinal fitil kullanıyordum. Dün e2 367 progesteron 37 çıkınca her gün test yapılana kadar 25 mg progestan dex eklendi göbekten kendim vuruyorum. Başka da belirtim yok. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder sağlıkla hepimizin kucağına evlatlarımızı almayı nasip eder
Progesteron iyi çıkmış bence hatta gebelik var denebilir ben 7 civarı çıkmıştı dr iğne başlatmıştı ekstra olarakİlk 3 gün rahim de ara ara ağrı vardı be kasıklarda batma. Dünden beri kesildi ağrı ve batmalar. Sadece günde 3 adet vajinal fitil kullanıyordum. Dün e2 367 progesteron 37 çıkınca her gün test yapılana kadar 25 mg progestan dex eklendi göbekten kendim vuruyorum. Başka da belirtim yok. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder sağlıkla hepimizin kucağına evlatlarımızı almayı nasip eder
Benim de 9. Gün negatif çıktı kan sonucumBenimde çift transfer yapıldı,Perşembe kan testi günüm,adet olacakmisim gibi aşırı ağrım oldu dün,bugün 10. Gün,test yaptım tek çizgi görünüyor,umutlarım azaliyor,progestan hem vajinal,hem vajinal, estrofem,proluteks iğne,argifertil,corasoirin,prednol kullanıyorum.
Benimde hemsirem 12.gun anca kana karışır sonuç,gününde test yapınız yazmış,forumda erken ogrenenleri okuyunca acaba mi dedim,tek çizgi görünce üzüldük,ama Allah büyük inşallah gününde pozitifi görürüz arkadaşımBenim de 9. Gün negatif çıktı kan sonucumama dr kızdı bana erken yaptığım için ilaçlara devam etmemi ve 12. Gün tekrar kan vermemi istedi
Amin amin inşallah yarın evde kendim idrar testi yapacağım bakalımBenimde hemsirem 12.gun anca kana karışır sonuç,gününde test yapınız yazmış,forumda erken ogrenenleri okuyunca acaba mi dedim,tek çizgi görünce üzüldük,ama Allah büyük inşallah gününde pozitifi görürüz arkadaşım
3. Gün embriyolarında geç tutunma olabiliyor. 11. Gün kanda 17 idi sonucum yazmıştım size. 9. Gün Kan verseydim negatift çıkardı sanırım. İnşallah sizinde geç tutunmadır.Benim de 9. Gün negatif çıktı kan sonucumama dr kızdı bana erken yaptığım için ilaçlara devam etmemi ve 12. Gün tekrar kan vermemi istedi
İnşallah öyledir3. Gün embriyolarında geç tutunma olabiliyor. 11. Gün kanda 17 idi sonucum yazmıştım size. 9. Gün Kan verseydim negatift çıkardı sanırım. İnşallah sizinde geç tutunmadır.
İnşallah arkadaşım,idrar testi yapmismiydin sen?3. Gün embriyolarında geç tutunma olabiliyor. 11. Gün kanda 17 idi sonucum yazmıştım size. 9. Gün Kan verseydim negatift çıkardı sanırım. İnşallah sizinde geç tutunmadır.
Evet 9. Gün yaptım bacım negatif çıktı akşamı da kan verdim oda negatifti :/İnşallah arkadaşım,idrar testi yapmismiydin sen?
Ayy içime umut oldu Allah razı olsun sizden,inşallah bizimde öyle olurEvet 9. Gün yaptım bacım negatif çıktı akşamı da kan verdim oda negatifti :/
Canım hala negatif mi pozitif mi bilmiyorum testi yarın tekrarlayacağım yarın 12. Günüm oluyor.Ayy içime umut oldu Allah razı olsun sizden,inşallah bizimde öyle olur
İnsallah pozitiftirCanım hala negatif mi pozitif mi bilmiyorum testi yarın tekrarlayacağım yarın 12. Günüm oluyor.
İnşallah canım Amin. Sen ne zaman yapacaksın testiİnsallah pozitiftir
Bana hemşire 12. Gün kanda yaptır dedi,perşembeyi umutla bekliyorum,eşim yine olmadı diye üzülüyor ,bende hala umut kırıntısı taşıyorum.İnşallah canım Amin. Sen ne zaman yapacaksın testi
8. Gün yapmıştım negatifti.İnşallah arkadaşım,idrar testi yapmismiydin sen?
İnşallah ikimizde burada mucizelerimizi yazarızBana hemşire 12. Gün kanda yaptır dedi,perşembeyi umutla bekliyorum,eşim yine olmadı diye üzülüyor ,bende hala umut kırıntısı taşıyorum.
8. Gün yapmıştım negatifti.
İnşallahİnşallah ikimizde burada mucizelerimizi yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?