- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Transferden sonra duruma göre bakarsınYakında ben de olacağım ama bir daha toplatsam mı diye düşünüyorum. Başka embiryom kalmayacak geride
Bende çift embriyo transferi oldum bugun 8.günüm hiç belirtim yokKızlar merhaba 13 ocak transfer oldum bugün ikinci günüm. Bu benim ikinci transferim ilk transferimde tek embriyo konuldu tuttu ama 6-7 hafta düşük yaptım6 ay sonra ikinci transfere hazırlandık iki embriyom vardı ve ben ikisini istediğim dr um sağolsun ikisini transfer etti. İlk sürecimden biraz farklı ilerledik ilaçlarım çoğaldı ve transferden bir gün önce makrofaj aşısı oldum. Çift embriyo transferi olanlara burada buluşup bu süreci paylaşalım
Benim de hiç belirtim yok iyi mi kötü mü bilemedim bugün üçüncü günüm siz erken gebelik testi yaparsanız çıkma ihtimali var ilk transferinde dokuzuncu günün akşamı silik çizgi ile öğrenmiştimBende çift embriyo transferi oldum bugun 8.günüm hiç belirtim yok
Doktorum kızdı canım asla erken test yapmamı istemiyor. 4gün daha dişimi sıkmam lazım. Ama içim de kötü his var ya da korku bilmiyorum. Şu hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Başka gözümde hiç bir şey yokBenim de hiç belirtim yok iyi mi kötü mü bilemedim bugün üçüncü günüm siz erken gebelik testi yaparsanız çıkma ihtimali var ilk transferinde dokuzuncu günün akşamı silik çizgi ile öğrenmiştim
Bende öyle inan çocuk görünce istemsiz gözlerim doluyorDoktorum kızdı canım asla erken test yapmamı istemiyor. 4gün daha dişimi sıkmam lazım. Ama içim de kötü his var ya da korku bilmiyorum. Şu hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Başka gözümde hiç bir şey yok
Evet ya fiyatlar çok acımasızBende öyle inan çocuk görünce istemsiz gözlerim doluyorBuda bizim sınavımızmış Allah büyük bakalım benimde içimde korku var ya tutmadıysa diye başka embriyom kalmadı. Bundan sonra ki tedavim ne zaman olur hiç bilmiyorum. Fiyatlar almış başını gidiyor Allah yardımcımız olsun
Ben senin yerinde olsaydım şimdiye kadar test yapmış olurdum. İlk transferimde 7. Gün başlamıştım yapmaya negatif görmüştüm sonra adet sancıları yaşamaya başladım adetime denk gelmişti tamam olacağım dedim eşime rica ettim 9. Gün akşamı erken gebelik testi al negatifse ilaçları bırakacağım adet olayım dedim bir yaptım ki pozitif inanmamıştım ve keseyi gördük hala inanmıyordum diğer haftası düşük yapmıştımEvet ya fiyatlar çok acımasızaslında bu sonuçta bir hastalık, devletin ne okursa olsun yarı yarıya karşılamak lazım. Zaten içimde çok umut yok. Çift embriyo diye ilk umıt oldu ama şimdi nedense umudum azaldı test günüm yaklaştıkça
İnanın anlamadım ki neden düşmüş bi sorun olmalı umarım sorun yoktur ama bu sonuç normal değil Allahtan umut kesilmez canımmKizlar bana destek verin nolur
31 aralıkta 3.gun 2 taze embriyo transferi oldum 12 ocak betam 150 çıktı 14 ocakta 199. 9 16 ocakta 196.9 dr cogul başladı teke indi diyor teorisi bu yarin yine kan vericem böyle bir durum yaşayaniniz varsa nolur yanıt versin
Dr tekil gebelige gore bu artış normal cift başladı tek devam ediyor diye düşünüyorum bu değer ayni dusus olmaması önemli dedi ezbere gelmiş 2 kat artar muhabbeti var evet ama bu durum baska cogul embriyo konduğu icin dedi ne bilimİnanın anlamadım ki neden düşmüş bi sorun olmalı umarım sorun yoktur ama bu sonuç normal değil Allahtan umut kesilmez canımm
Yarin bida ha çağırdı kana ama gitme bekle dedi sanırım ultrason ile bakacakDr tekil gebelige gore bu artış normal cift başladı tek devam ediyor diye düşünüyorum bu değer ayni dusus olmaması önemli dedi ezbere gelmiş 2 kat artar muhabbeti var evet ama bu durum baska cogul embriyo konduğu icin dedi ne bilim
Umut var işte sende dua et bol bol allahımmm ol demesine bakarDr tekil gebelige gore bu artış normal cift başladı tek devam ediyor diye düşünüyorum bu değer ayni dusus olmaması önemli dedi ezbere gelmiş 2 kat artar muhabbeti var evet ama bu durum baska cogul embriyo konduğu icin dedi ne bilim
Kızlar merhaba 13 ocak transfer oldum bugün ikinci günüm. Bu benim ikinci transferim ilk transferimde tek embriyo konuldu tuttu ama 6-7 hafta düşük yaptım6 ay sonra ikinci transfere hazırlandık iki embriyom vardı ve ben ikisini istediğim dr um sağolsun ikisini transfer etti. İlk sürecimden biraz farklı ilerledik ilaçlarım çoğaldı ve transferden bir gün önce makrofaj aşısı oldum. Çift embriyo transferi olanlara burada buluşup bu süreci paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?