- Konu Sahibi geceyagmuru
Sende mi yarın yapacaksın testi?İnşallah yarın çabucak geçsin,beklemek zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mi yarın yapacaksın testi?İnşallah yarın çabucak geçsin,beklemek zor
Yok canım Perşembe günü benim test günüm.Sende mi yarın yapacaksın testi?
Sonucunu yaz olur mu,inşallah mutlu haberi alırsınCanım hala negatif mi pozitif mi bilmiyorum testi yarın tekrarlayacağım yarın 12. Günüm oluyor.
Canım negatif yine. Hiç umudum yoktu zatenSonucunu yaz olur mu,inşallah mutlu haberi alırsın
Yarın benimde negatif çıkar kesin,Allah bı gün nasip etsin inşallah ikimize deCanım negatif yine. Hiç umudum yoktu zaten
Amin amin ben uzun bir süre denemeyeyim çok yoruldum maddi manevi yıprandımYarın benimde negatif çıkar kesin,Allah bı gün nasip etsin inşallah ikimize de
Anliyorum arkadaşım,inan bizimde ikinci deneme,azospermi nedeyile eşim mikrotese oldu,embriyolar çok güzel deniyor ama ilki olmadı,muhtemelen bu da olmayacak,Antalya'dan Ankara'ya gidiyoruz tedavi için,iki deneme için neredeyse 200000 TL harcadık,artık bittik bizdeAmin amin ben uzun bir süre denemeyeyim çok yoruldum maddi manevi yıprandım
200 bin tl mi??? Çokmuşşşş bizim de ikinci deneme ilki tuttu sonra düşük yaptım benimde eş faktörlü sperm az morfoloji bozuk bizim de 50 bin tl gittiAnliyorum arkadaşım,inan bizimde ikinci deneme,azospermi nedeyile eşim mikrotese oldu,embriyolar çok güzel deniyor ama ilki olmadı,muhtemelen bu da olmayacak,Antalya'dan Ankara'ya gidiyoruz tedavi için,iki deneme için neredeyse 200000 TL harcadık,artık bittik bizde
Sizin sorun neydiBir de benim 3 kez yumurtam toplandı,onlarda az dolleniyir,masrafim ondan da arttı.
Eşim azospermi,mikrotese oldu,benden de her seferinde 6 tane yumurta toplandı ya 1 tane ya da iki tane dolleniyor en fazla.rahimde ya da başka şeylerde problem yok,doktor olmaması için hiç bir sebep yok diyor.Sizin süreciniz nasıldı?Sizin sorun neydi
Benden 22 yumurta toplandı 3 tanesi 3. Güne gelip donduruldu çok şükür bende de bir sorun yok sperm sorun olduğu için 3 tane embriyo kaldı elimizde ilki tuttu düştü geriye kalan iki taneyi bu denememde transfer edildi ama olmadı negatif. Bundan sonra ki süreci ilk önce alanında uzman üroloji uzmanı ile başlayacağız bakalımEşim azospermi,mikrotese oldu,benden de her seferinde 6 tane yumurta toplandı ya 1 tane ya da iki tane dolleniyor en fazla.rahimde ya da başka şeylerde problem yok,doktor olmaması için hiç bir sebep yok diyor.Sizin süreciniz nasıldı?
Üroloji deyince,Kaan aydosu şiddetle tavsiye ederim,mükemmel bir doktor,tabi ki iyice araştırın,biz memnun kaldık kendisindenBenden 22 yumurta toplandı 3 tanesi 3. Güne gelip donduruldu çok şükür bende de bir sorun yok sperm sorun olduğu için 3 tane embriyo kaldı elimizde ilki tuttu düştü geriye kalan iki taneyi bu denememde transfer edildi ama olmadı negatif. Bundan sonra ki süreci ilk önce alanında uzman üroloji uzmanı ile başlayacağız bakalım
İzmir de mi peki?Üroloji deyince,Kaan aydosu şiddetle tavsiye ederim,mükemmel bir doktor,tabi ki iyice araştırın,biz memnun kaldık kendisinden
Üroloji deyince,Kaan aydosu şiddetle tavsiye ederim,mükemmel bir doktor,tabi ki iyice araştırın,biz memnun kaldık kendisinden
Ankara'daİzmir de mi peki?
Ooo kuzu ben İzmir’deyim :/ İzmir’de bildiğin var mı?Ankara'da
İzmir'i bilmiyorum canımOoo kuzu ben İzmir’deyim :/ İzmir’de bildiğin var mı?
Sonuc noldı canımBende çift embriyo transferi oldum bugun 8.günüm hiç belirtim yok