AA bide aklıma gelmişken sorayım hemsirem bana şans arttırıcı 3 işlem söyledi . Gebelik asisi, kasılma serumu , ve embriyo yapıştırma diye istesem 3 unude yaptırabilirim ama maddi olarak sıkıştık baya sadece birini yaptırmayı düşünüyorum tam karar veremedim. Siz hangi işlemi yaptırmayı dusunuyorsunuz ?Evet benimde doktorum onlar5 marta randevum var benimde eğer uygun görülürse 5 gün sonra da transferim olcak inşallah . Sizin transfer ne zaman
Merhabslar merak ettim tedavi sureciniz bittimi.AA bide aklıma gelmişken sorayım hemsirem bana şans arttırıcı 3 işlem söyledi . Gebelik asisi, kasılma serumu , ve embriyo yapıştırma diye istesem 3 unude yaptırabilirim ama maddi olarak sıkıştık baya sadece birini yaptırmayı düşünüyorum tam karar veremedim. Siz hangi işlemi yaptırmayı dusunuyorsunuz ?
Hayır bu Çarşamba transfer olucam insallahMerhabslar merak ettim tedavi sureciniz bittimi.
Konuya atlamış gibi oldum ama hangi merkezler yasağı takmıyor acaba. Benim bir olumsuz denemem var 2.yi öyle bir merkeze gitmek isterim. Çünkü ikiz olsun çok istiyorum35 yaş altına ilk iki denemede tek embriyo koyuluyor. Tabi bu yasağı takmayan özel merkezler de var iki tane koyabiliyorlar.
Bir arkadaşım bhtc clinic volkan turana gitti senin istediğine göre trasbfer yapıyor istersen bir görüşKonuya atlamış gibi oldum ama hangi merkezler yasağı takmıyor acaba. Benim bir olumsuz denemem var 2.yi öyle bir merkeze gitmek isterim. Çünkü ikiz olsun çok istiyorumRabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Şuan 3 aylık bir ara vermeye karar verdik bu süreçte fitoterapi deneyeceğiz. Sonrasında tekrar düşünürsek görüşeceğim teşekkür ederimBir arkadaşım bhtc clinic volkan turana gitti senin istediğine göre trasbfer yapıyor istersen bir görüş
Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yapıldıbende 3.gün tek embriyo taze transfer oldum bugün 4.günüm ilk denemem hayırlısı inşallah5 yumurta döllenmiş 5i de 3.güne gelmiş 1. kalite ve 2. kalite olarak. 4 tanesi donduruldu. Bana hiç hücre sayısı söylenmedi transfer edilen için 1.kalite dedi sadece embriyolog.
amin teşekkür ederim tek problem polikistik over idi bizdeHayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yapıldı
Koydular mi oldu mu bende iki tane koydurdum 25 inde testim varHımm anladım. Ben yine de dile getireceğim. Tek seferde ikiz olursa ne ala
Bende öyle oldum 2 tane 3 gün taze transfer benimkiler de çok iyi değil herhalde sen ne durumdasın oldun mu hamileSelam kizlar bende pazartesi gunu 3. Gun embriyosuyla 2 adet taze transfer olucam insallaj. Gerci elimde baska da donduracak yok
Yok canım biz daha o aşamaya gelmedik. Eşimin sperm çok az her hafta sperm vermeye gidiyoruz onları toplayıp donduruyorlar yeterli sperm olana kadar bu şekilde devam edecek. Geçen hafta gittiğimizde hiç canlı sperm çıkmadı. Ondan önce ki hafta iki tane canlı çıktı onu dondurdularKoydular mi oldu mu bende iki tane koydurdum 25 inde testim var
MaalesefBende öyle oldum 2 tane 3 gün taze transfer benimkiler de çok iyi değil herhalde sen ne durumdasın oldun mu hamile
Yaaa hadiyaa bende aynı gün sayımı yapıyorum bekliyorum işte ama çok umutlu değilim bende çok kaliteli embriyo değillerdi gün dolsun hayatıma bakiyim diyorum üzüldüm senin adına çok gerçekten sen nereden yaptırdınmistin bende bir süre ara vereceğim sonra yeniden baslarim yaza doğruMaaleseftutmadi . 2 ay sonra tekrar denicem sanirim . Sen ne yaptin?
Nasıl geçti ne durumdasın merak ettimHayır bu Çarşamba transfer olucam insallah
Ben disardan bir doktorla yeditepe universitesi hastanesinde yaptirdim gayet de kaliteliydi benimkiler ama olmadi maalesef. Umarim seninki tutarYaaa hadiyaa bende aynı gün sayımı yapıyorum bekliyorum işte ama çok umutlu değilim bende çok kaliteli embriyo değillerdi gün dolsun hayatıma bakiyim diyorum üzüldüm senin adına çok gerçekten sen nereden yaptırdınmistin bende bir süre ara vereceğim sonra yeniden baslarim yaza doğru
Hamileyim şuanNasıl geçti ne durumdasın merak ettim
Umarım bı dahaki denemende pozitifi görürsün inşallahBen disardan bir doktorla yeditepe universitesi hastanesinde yaptirdim gayet de kaliteliydi benimkiler ama olmadi maalesef. Umarim seninki tutar