Bana sadece hücre sayısını söylediler 3. Gün 8 hücreliyse birinci kalite oluyor dedilerEMBRIYONUZ 3 GÜNDE 8 HÜCRELIYSE VE IYIYSE 8AA DIYE ADLANDIRILIYOR
KALITE DUSTUKCE 8AB 8BB 8BC SEKLINDE DEVAM EDIYOR
ANLADIM CANIM HADI INSALLAH BENIMDE DARISI BASIMAABana sadece hücre sayısını söylediler 3. Gün 8 hücreliyse birinci kalite oluyor dediler
İnşallah Rabbim sevindirsin seniANLADIM CANIM HADI INSALLAH BENIMDE DARISI BASIMAA
Okadar detay sormadim soylendi buyuk ihtimalle ama hic aklimda kalmadiMeraba benim de yarın transferim var sizin transfer edilen embriyo kaç hucreliydi acaba?
Lekelenme yerleşme kanaması olarak yorumlanır ama siz takip edin yine deArkadaşlar bugün 11. Günüm lekelenmem başladı tutmadı değil mi
pazartesı günü test günümLekelenme yerleşme kanaması olarak yorumlanır ama siz takip edin yine de
Niye o kadar geç söylediler ki test gününüzüpazartesı günü test günüm
3. Gün embriyosu mu sizinki de?pazartesı günü test günüm
evet 14 gun sonra vermem istendı 3 gun embrıyosu fakat lekelenmem basladı moralım bozuldu belimde agrıyor malesef olmadı hıssedıyorum3. Gün embriyosu mu sizinki de?
Doktorunuzla konuştunuz mu? Belki yerleşme kanamasıdır. 3. Gün embriyosu geç yerleşiyor 5. Güne göre. Taze embriyo transferi miydi?evet 14 gun sonra vermem istendı 3 gun embrıyosu fakat lekelenmem basladı moralım bozuldu belimde agrıyor malesef olmadı hıssedıyorum
konustum pazartesı gunu kan testı verıcem taze embrıyoydu 3 gundu hem belım agrıyor hem lekelenmem basladıDoktorunuzla konuştunuz mu? Belki yerleşme kanamasıdır. 3. Gün embriyosu geç yerleşiyor 5. Güne göre. Taze embriyo transferi miydi?
İnşallah yerleşme kanamasıdır Güzel haberler alırsın.konustum pazartesı gunu kan testı verıcem taze embrıyoydu 3 gundu hem belım agrıyor hem lekelenmem basladı
stres yapmamak gerekıyor ama ınan ınsanın elınde olmuyor yerlesme kanaması olsa bel agrısı bas agrısıda olmazdı regl olcak gıbıyımİnşallah yerleşme kanamasıdır Güzel haberler alırsın.Daha 2 gün var moralini bozma kötü düşünme eğer tuttuysa bile stresten bişey olur Allah korusun
Bel ağrısı karın ağrısı bunların hepsi kullandığımız ilaçların etkisi ama. Ki regl günün gelmiş. Gayet normal o semptomlar. Hobi uydur kendine kafan dağılır hemstres yapmamak gerekıyor ama ınan ınsanın elınde olmuyor yerlesme kanaması olsa bel agrısı bas agrısıda olmazdı regl olcak gıbıyım
Regl günümde benimde karnımda ağrı vardı sanki olacakmış gibi sonraki günler geçti. Benimde bugün 10. günüm çok zor tutuyorum kendimi yapmamak için. doktorum 23 nisandan önce yaparsam kesin kızar diye yapamıyorumstres yapmamak gerekıyor ama ınan ınsanın elınde olmuyor yerlesme kanaması olsa bel agrısı bas agrısıda olmazdı regl olcak gıbıyım
Aaa sizinle yakınız 10 nisanda 3. Gün taze embriyo transfer edildi bana doktorum cok iyiydi. Bugün 11 gün pazartesi test vercem sizin embriyonuz hangisi 3. Günlük mü 5. Gün müRegl günümde benimde karnımda ağrı vardı sanki olacakmış gibi sonraki günler geçti. Benimde bugün 10. günüm çok zor tutuyorum kendimi yapmamak için. doktorum 23 nisandan önce yaparsam kesin kızar diye yapamıyorumçok düşünmeye başlayınca yağmur sesi açarım ben rahatlatır beni. Sende kendini keşfet rahatla biraz bebeğini düşün
3. Gün embriyosu benimde. 2. denemem dondurulmuş embriyo transferi oldum. Benim embriyolarım 5. Güne ulaşamıyorlar malesefAaa sizinle yakınız 10 nisanda 3. Gün taze embriyo transfer edildi bana doktorum cok iyiydi. Bugün 11 gün pazartesi test vercem sizin embriyonuz hangisi 3. Günlük mü 5. Gün mü