• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Cnm pko ne demek hiç bilemiyorum inanki inşallah geçer sıkıntılarımız benim esimde sorun
Polikistik over canim yani çok ama kalitesiz yumurtaya sahip olma kisaca gelicek bizi değil doğuştan yumurtalığın yapısı öyle oluyormus

Yokmu yakın zamanda 3.gün transferi olan arkadaşlar... Benim bugün 3. Günüm pazar günü 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi... Insallah Rabbim bu sefer yüzüme güler... Isteyen herkese annelik duygusu tatmak nasip olsun insallah

Arkadaşlar 10. Günümdeyim 3.gün embriyosu 2 adet atıldı rahimden yumartalığa giden kısımlarım sağlı sollu hafif ağrı yapıyor ikisi birden ve belim çok ağrıyor 4. Gün nokta kadar kahverengi leke geldi idrar testi yaptım yok diyor bugün sabah kan versem çıkarmı acaba?

Arkadaşlar 10. Günümdeyim 3.gün embriyosu 2 adet atıldı rahimden yumartalığa giden kısımlarım sağlı sollu hafif ağrı yapıyor ikisi birden ve belim çok ağrıyor 4. Gün nokta kadar kahverengi leke geldi idrar testi yaptım yok diyor bugün sabah kan versem çıkarmı acaba?

10.günde kanda az da olsa çıkması lazım canım, hcg idrardan önce kana karışıyor..İnşallah güzel haberler alırsın

kizlar benim 8. gun dondurulmus 2 adet blastokist transferim oldu. dun de bugun de kaliteli idrar testi yaptm ikiside pozitf cikti. ikiz olma ihtimali nedr kan testim yarin

Benim de 3.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti. Bugün 10.gün. İdrar testim negatif

Merhaba bende 3. Gün emriyısu iki transfer olanım benim 6. Günümde ilk testi mi yaptım sonradan çıkan silip çizgiyi gördüm 7, 8, 10 gün artık net görebiliyordum belirti olarak bişey hissetmedim ama 9. Gün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı başka belirtin yoktu ve sonuç hamileyim çok şükür

Yazismalar cok olmus geceli ama biri beni duyarsa yazsin lütfen. 3. Gun emriyosu 2 adet ve bugun 7. Günüm ama idrar da bişey cikmadi. Eski yazilarinizi okudum cikmazmis. Ama korktum ya bebisler tutmamissa. Suan hicbirseyde hissetmiyorum :(

Yazismalar cok olmus geceli ama biri beni duyarsa yazsin lütfen. 3. Gun emriyosu 2 adet ve bugun 7. Günüm ama idrar da bişey cikmadi. Eski yazilarinizi okudum cikmazmis. Ama korktum ya bebisler tutmamissa. Suan hicbirseyde hissetmiyorum :KK43:
Belirti arama kendiliğinden hissediyorsun zaten canım her bünye farklı tepkiler veriyor henüz erken 7 gün ama bazılarında belli olabiliyor bol bol dinlen hayorlısıyla olur inşallah

Belirti arama kendiliğinden hissediyorsun zaten canım her bünye farklı tepkiler veriyor henüz erken 7 gün ama bazılarında belli olabiliyor bol bol dinlen hayorlısıyla olur inşallah
Ah insallah canim. Dun ise başladım. Dikkat ediyorum calisa bilirsin dediler. 27 si test gunum nasipse. Bide adet gunumde o gun hatta 1 gün oncesi bile olabilir. Hemsireye sordum adet olmazsin hamile isen dedi. Bu daha çok stres yapti ister istemez. Adet olacakmisim gibi agrilar var. Nasip ama. Suan diyorum Rabbim nasip etti ise iki bebegimde benimledir. Insallah.

Ah insallah canim. Dun ise başladım. Dikkat ediyorum calisa bilirsin dediler. 27 si test gunum nasipse. Bide adet gunumde o gun hatta 1 gün oncesi bile olabilir. Hemsireye sordum adet olmazsin hamile isen dedi. Bu daha çok stres yapti ister istemez. Adet olacakmisim gibi agrilar var. Nasip ama. Suan diyorum Rabbim nasip etti ise iki bebegimde benimledir. Insallah.
Adet ağrıları tutunmaya çalışmasının belirtisi canım benim 8.9 gün inanılmaz kasık ağrım olmuştu sanki adetim gelmiş gibi öncesinde hafif hafif vardı sen sabırlı ol stres yapma başka şeylerle meşkul ol zaman çabuk geçer Allah vermişse öyle yada böyle gelecek inşallah

Adet ağrıları tutunmaya çalışmasının belirtisi canım benim 8.9 gün inanılmaz kasık ağrım olmuştu sanki adetim gelmiş gibi öncesinde hafif hafif vardı sen sabırlı ol stres yapma başka şeylerle meşkul ol zaman çabuk geçer Allah vermişse öyle yada böyle gelecek inşallah
Allahim razi olsun canimmm. Cokk sagol destegin icin cokkk teşekkürler. Icim dah rahat. En güzelini veren de bilende Rabbim

Merhaba kızlar 10 Ekim 3. Gün embriyosu yerleştirildi orta kalite 3 tane 12. Gün kanda 65 cikti bugün tekrar yaptırdım sonucu bekliyorm yarın Alicam inşaallah

3.gun emriyosu en erken ne zaman idrar test lerinde cikiyor kizlar ?

Siz hangi günlerde yapmaya başladiniz ?

Merhaba kızlar 10 Ekim 3. Gün embriyosu yerleştirildi orta kalite 3 tane 12. Gün kanda 65 cikti bugün tekrar yaptırdım sonucu bekliyorm yarın Alicam inşaallah
İnşallah katlanarak cikmaya devam eder dualarım sizinle:dua:

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
Benim 5.gun embriyosu bugun 5.gunum senle ayni belirtileri yasiyorum batmalar basladi dunden beri ara ara. Umarim tutunmalarinin isaretidir bunlar

Back