• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Ben kafayı yedim sanırım 4. Günüm trasfer ile beraber ve bnm düne kadar belim agrıodu kasıklarm agrıodu şimdi jiç bişi yok gaz cıkarıyorm birde ayıptr söylemesi
Her zaman belirti olcak diye bisi yok canim sabret. Arkadasim transferden sonra hic bisi hissetmemisti cok sukur hamile

Her zaman belirti olcak diye bisi yok canim sabret. Arkadasim transferden sonra hic bisi hissetmemisti cok sukur hamile
Çok çok çok zor beklemek bugün 5. Günüm hala birşey yok zaman geçmiyor dua etmekden korkuyorm yani dua ederken hevesleniyorm sonra korkuyorm kendimi biliyorum allahım isteyen herkese versin

Çok çok çok zor beklemek bugün 5. Günüm hala birşey yok zaman geçmiyor dua etmekden korkuyorm yani dua ederken hevesleniyorm sonra korkuyorm kendimi biliyorum allahım isteyen herkese versin
Cok iyi anliyorum canim. İkinci denemem de 9.gun cikmisti testte ama sonradan dusuk yaptim. İnsallah hayirli sonuclanir. Benimde 3.gun embriyosuydu

Cok iyi anliyorum canim. İkinci denemem de 9.gun cikmisti testte ama sonradan dusuk yaptim. İnsallah hayirli sonuclanir. Benimde 3.gun embriyosuydu
Yaa canm inşallah olur seninde kacıncı günün senin allahım isteyen herkese versin inşallaaah kimsenin kucagını boş koymasın

Yaa canm inşallah olur seninde kacıncı günün senin allahım isteyen herkese versin inşallaaah kimsenin kucagını boş koymasın
Ben uc defa denedim olmadi cnm biraktim tedaviyi daha dogrusu devlet hakkim bitti. Para biriktirmem gerekiyor yeniden baslayabilmek icin

1 sene sonra ben yine 3.gun embriyosu transferi oldum. Var mi birlikte beklicek degerlendircek arkadaslarim

Bende nisan ayinda olcam 3. Gun embruyosu dondurulmuslarimla insallah sonucun olumlu olur benim ilki de 3. Gun iki tane tranafer etmislerdi olmamisti

Bende nisan ayinda olcam 3. Gun embruyosu dondurulmuslarimla insallah sonucun olumlu olur benim ilki de 3. Gun iki tane tranafer etmislerdi olmamisti
benin tekti canim ama kimyasal olmustu nadip olmadi

:halay:ben talibim birlikte beklemeye. Ama benim 0 belirti insallah sonucumuz pozitif olur ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Hosgeldin tatlim yol arkadasimm:) var mi belirtin. benim bu gun sag kasigimda cekilme gibi bisi olmaya basladi. afedersin vajinamin asagisina dogru bacagimin ickismina arada sanci giriyo. bu gun hic yatmafim disari ciktim yurudum ondan mi acaba dedim.

benin tekti canim ama kimyasal olmustu nadip olmadi

Hosgeldin tatlim yol arkadasimm:) var mi belirtin. benim bu gun sag kasigimda cekilme gibi bisi olmaya basladi. afedersin vajinamin asagisina dogru bacagimin ickismina arada sanci giriyo. bu gun hic yatmafim disari ciktim yurudum ondan mi acaba dedim.
ayni anda ayni sorulari sormusuz gibi oldu :D yok canim bende tık yok hic belirtim yok. 2.gun biraz adet agrisi gibi bi agri oldu ama belli belirsiz baska hic olmadi seninkini de hamilelige yorsam seni umitlendirmis olmam degil mi?

Kalp kalbe karsiymis. adet agrisi da gebelik belirtisiymis ama canim biz biseye yormayalim. herkesin vucudu farkli tepki verirmis. arkadasim hic belirtim yok diye agliyordu gecen hafta dogum yapti. orta kalite tek embriyo ile. rabbim bizede nasip etsin insallah
ayni anda ayni sorulari sormusuz gibi oldu :KK70: yok canim bende tık yok hic belirtim yok. 2.gun biraz adet agrisi gibi bi agri oldu ama belli belirsiz baska hic olmadi seninkini de hamilelige yorsam seni umitlendirmis olmam degil mi?

Back