• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Daha çok erken test yapmışsınız gününü bekleyip en iyisi kan tahlili ama gününden önce yapmamanız stresten uzak durmalısınız

evet...bir tanesi tutmustu ama benim8.haftada kalbi durmustu....neyse ama sen simdi hep pozitif olman lazim hersey hakkinda guzel olur ve sana tutunurlarve saglikla kucagina almak nasip olur canim insallah🧿🤲👏
Ben çok kötüyüm 😭😭sabahtan ağlamaktan içim cıktı tutamadım kendimi artık cnku...bugün 8.gün ve idrar testi yaptım koskocaman tek çizgi 😭😭3.gün bnm de 2 tane koyuldu...ama Umudum yok😭😭

Benımde 2 tane 3.gün embrıyosu transfer edıldı. 6.gün hayalet cızgı
8. Gün az belırgın cızgı. 10. Gün tam belırgın cızgı. Test günüm yarın.
Ama ben cumartesı yaptırdım. 10. Günümde yani 62 kan degerım.
12.günüm yarın ınsallah katlanır degerım

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?

merhaba bu ayın 5inde 3.gün 2 embriyo transfer edildi bugun 9.günüm kasıklarımda şiddetli olmayan ama bazen rahatsız eden adet sancısı var ve batmalar oluyor yaşayan var mı ?

Benim de 3.gün embriyosu. Yarın 9.gün kan vereceğim. Yazarım sana buradan canım. İdrar çatlatma iğnesinden dolayı yanıltıcı oluyor.
Benim dondurulmus ebriyo yasimda cok genc tutmamasi icin bir neden goremiyorum ama 7. Ve 8. Gunumde yalilan testlerde negatif sonuc aldim

Back