• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Kalp kalbe karsiymis. adet agrisi da gebelik belirtisiymis ama canim biz biseye yormayalim. herkesin vucudu farkli tepki verirmis. arkadasim hic belirtim yok diye agliyordu gecen hafta dogum yapti. orta kalite tek embriyo ile. rabbim bizede nasip etsin insallah
oyle tabi bakalim Allah nasip ederse olacak insallah

Konumuz arkalarda kalmis canim onlere cekelim:KK73:
Bugun nasilsin? Ben bugun wc.ye ciktigimda on tarafimda biraz baski hissettim hatta yattigim yerde bile suanda hissediyorum. hilal1907 hilal1907

Gucunu koluna verdiysen bisi olmaz canim. tum vucudunu kasmadin demi. ama dikkat et yinede kaldirma hicbisey
Allahim ya bolup bolup koymak varken hepsini kaldirdim. Biraz rahmim kasildi ama insallah birsey olmaz ya Allah.a siginiyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün transferi oldum bugün 6. Günüm 9 gününde test yapmayı düşünüyorum
Hayirli olsun canim bizden bir gun once olmus transferin. tazemiydi dondurulmus muydu? idrar testi mi yapacaksin kan mi? bizimle de paylasirsan seviniriz.bisey hissediyomusun? cok soru sordum hakkini helal et.

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün transferi oldum bugün 6. Günüm 9 gününde test yapmayı düşünüyorum
canim transferin 26sinda miydi? Transfer gunu sayilmiyor bilgin olsun.

Ben hic birsey hissetmiuorum kizlar
Sanki hic bi sey yok gibi

Evet 26 sından ve Taze dondurulmuş embriyo değil yani 3 gün transferi mi oldu bugün 6. Günüm transfer ile birlikte
yok canim transferden sonraki gun 1.gun sayiliyor. Yani dusun ilk koyuldugu gunun ustunden 1 gun gecmis olmuyor ilk gunu sayarsan. Yani 27si 1.gun olarak sayiliyor

Back