• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Merhaba 3. Gün emriyosu 10. Günde beta 28 çıktı sanırım olumsuz oluyor bu rakam bugün tekrarlıcaz ama okuduklarımdan anladıklarım olumlu olmuyor

Merhaba 3. Gün emriyosu 10. Günde beta 28 çıktı sanırım olumsuz oluyor bu rakam bugün tekrarlıcaz ama okuduklarımdan anladıklarım olumlu olmuyor
Merhabalar durumumuz benzer biraz,bende 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu. dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.
bugün yani 23 ekim test günümdü ve kendi merkezimde sabah 09:00 da tekrar kan verdi 12,39 çıktı.
doktorum cuma günü testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi.
çok canım sıkıldı daha önce 2 çatlatma 3 aşılamam var ve hiç gebelik yaşamadım.

Merhabalar durumumuz benzer biraz,bende 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu. dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.
bugün yani 23 ekim test günümdü ve kendi merkezimde sabah 09:00 da tekrar kan verdi 12,39 çıktı.
doktorum cuma günü testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi.
çok canım sıkıldı daha önce 2 çatlatma 3 aşılamam var ve hiç gebelik yaşamadım.
Niye tekrar istiyorlar ki anlamadım olmayacaksa olmadı desinler

Benim de 3.gün embriyosu iki adet transfer edildi. Transferin 3-4 gün sonrası iğne batmaları kasık ağrıları başladı ben de negatif hissetmeme rağmen sırf bu ağrılar yüzünden acaba olumlu mu diyodum. Malesef sonra negatif çıktı. Yani demem o ki, belirtilere çok takılmayın hiçbir belirti kesin sonuç olmuyo siz kendinizi dinlemeden bol bol su içip avokado yiyin:) İnşallah ben de bir sonrakinde daha rahat olucam🙏🏼

Mehaba, benim de 31 ekimde 2 tane iyi kalite 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9.gün bitti ama test yapsam mı bilemedim ben de 🙈

Back