Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah bana tek embriyo transfer edildi3. Gün 2 tane taze embriyo transferi oldum. Bugün 11. Günüm inşallah güzel olumlu sonuçlar alırız
Hareket durumumuz nasıl peki dikkat ediyor musunuz3. Gün 2 tane taze embriyo transferi oldum. Bugün 11. Günüm inşallah güzel olumlu sonuçlar alırız
Canım bu benim 3. Transferim 2. Transferimden bi kızım var Allah ömrüne bereket versin ondan çok dinlenmiştim ama bunda mecburen ayakta geçirdim. Bol su tükettim artık hayırlısıHareket durumumuz nasıl peki dikkat ediyor musunuz
Rabbim Ol der ve OlurHayırlı olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel pozitif sonuçlar alın inşallah benim de sadece iki embriyom oluşmuştu ben ikinci gün transfer olmuştum doktorum fazla embriyo olmadığı için dışarda tutup risk almak istemediğini embriyoları doğal ortamı olan rahime bırakılmasını uygun gördü şans yüksek olsun diye tabi ki yine de herşey nasip kısmettir
Sen tecrübelisinCanım bu benim 3. Transferim 2. Transferimden bi kızım var Allah ömrüne bereket versin ondan çok dinlenmiştim ama bunda mecburen ayakta geçirdim. Bol su tükettim artık hayırlısı
Bol bol dinlenin kan akışı olsun diye evin içinde küçük adımlarla yürüyün kabak çekirdeği badem kayısı ceviz bol su tüketin pozitif düşünün pozitif olsun bol bol zikir çekin siz elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi eğer bu dünyada yiyecek rıskı varsa zaten ne yapsanız birşey olmaz Allahın izniyle umarım bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi alalım inşallahSen tecrübelisin
Ben daha bakalım belirti vs nasıl olur bilmiyorum
Ben iki seferde taze transfer oldum fazla embriyolarım oluşmadığı için birde vücut ve ana rahim elverişliydi taze transfer için belki sizden çok yumurta toplandı ondan dolayı dinlendirmek istemişlerdir umarım güzel sonuçlar alırsınızMerhabalar hayırlısı olsun hakkınızda inşallah tutunur taze ve dondurulmuş transfer arasında çok fark var mı? Benim doktorum bir ay dinlendirecegini söyledi. Donduracakmis. Taze yapılsa keşke diye hatta içimden de geçirdim ama olmayacak ne yazık ki
Ne güzel dua da bulundunuzBol bol dinlenin kan akışı olsun diye evin içinde küçük adımlarla yürüyün kabak çekirdeği badem kayısı ceviz bol su tüketin pozitif düşünün pozitif olsun bol bol zikir çekin siz elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi eğer bu dünyada yiyecek rıskı varsa zaten ne yapsanız birşey olmaz Allahın izniyle umarım bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi alalım inşallah
Bolca ya Musavvir Esma’sını çekin la havle vela kuvvete illa billah azim çekin ben bol bol bunları çekmiştim ya küddüs ya fettah bu şekilde ne kadar çekerseniz çekebilirsiniz inşallah Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırsınızNe güzel dua da bulundunuz
Zikir olarak önerdiğiniz var mı bu süreçte peki
Henüz toplanmadi. Ama pcos varmış. Doktor yumurtan çok dedi. Demek ki o yüzden dinlensin rahmin bir ay dedi bakalım ocakta toplanacak inşallahBen iki seferde taze transfer oldum fazla embriyolarım oluşmadığı için birde vücut ve ana rahim elverişliydi taze transfer için belki sizden çok yumurta toplandı ondan dolayı dinlendirmek istemişlerdir umarım güzel sonuçlar alırsınız
Amin amin inşallah güzel yumurtalarınız toplansın hayırlı sağlıklı güzel embriyolarınız olsun inşallahHenüz toplanmadi. Ama pcos varmış. Doktor yumurtan çok dedi. Demek ki o yüzden dinlensin rahmin bir ay dedi bakalım ocakta toplanacak inşallah
İnşallah teşekkür ederim hepimizin olsun inşallahhhhAmin amin inşallah güzel yumurtalarınız toplansın hayırlı sağlıklı güzel embriyolarınız olsun inşallah