• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim hikayem...

çokk üüzüldümm inan okurknen bogazım dügümlendi..acını hafifletmez amaa inşaşalh tekrara beegin olur saglıklaa kucagına alırsın..
başın sagolsunnn:çok üzgünüm:

Arkadaşlar ben 2009 mart melek annesiyim...
... mart sabahı (bebeğimin doğumuna 2 gün kala)bebeğimin hareketlerini pek hissedemedim...Biraz bekledim...1 bardak süt içtim ve çikolata yedim...Sol yanıma yattım...20 dakika bekledim...Karnımda kasılmalar var fakat bebek hareketi gibi değil...Zaten bilmiyorumki bu benim ilk hamileliğim...Banyoya girdim...Belki bebeğimi bugün alırlar temiz temiz gideyim dedim...Eşimi aradım ,bebeğin hareketlerini pek hissetmiyorum beni hastaneye götür dedim...Hastaneye gittik...Beni nst ye aldılar...Aradan 30 dakika geçmesine rağmen kalp atışlarını hala alamadılar...Bir problemmi var dedim...Hayır dediler...1 saatten çok fazla zaman geçti...Ultrasondan bakalım dediler...Koridora çıkınca doktorumu gördüm...Oda geldi benimle ve o baktı ultrasondan...Yanında birkaç doktor daha vardı...Yanındakilere eks değilmi diye sordu :((( Ben o an yıkıldım ve ağlamaya , dua etmeye başladım...Lütfen bebeğime bişey olmasın lütfen...Beni sakinleştirmeye çalıştı doktorum...Belki biz göremiyoruz belki bir şansımız vardır hemen ameliyathaneye gidelim dedi...Koridorda serum bağladılar koluma...Koşa koşa çıktık ameliyathaneye...Kıyafetlerimi çıkarmadan yatırdılar beni ve bir çırpıda üzerimdeki her şeyi çıkardılar...Bişey döktüler karnıma...Anestezi uzmanı ne zaman yemek yedin dedi...2 saat önce dedim...2 saatmi, çookk güüzell dedi !!! Ben ağlayarak dua ediyorum bu arada...Lütfen Allahım lütfeeen bebeğime bişey olmasın...Doktorların
bütün konuşmalarını duyuyorum,endişelerinden bahsediyorlar...Ben korkuyorum ve dua ediyorum...Kendimden geçmişim...Hastaneye yalnız gitmiştik fakat uyandığımda bütün sevdiklerim yanımdaydı...Bebeğimi soramadım kimseye...Biliyodum yoktu , gitmişti...Odama götürdüler...Kendimi o kadar yalnız hissediyordumki...Karnıma baktım , bebeğim yoktu karnımda...Nerdeydi şimdi bebeğim? Nereye götürmüşlerdi ? Üzerinde kıyafetleri yoktu ? Üşüyormuydu ? Beni istiyormuydu ? Kimseye soramadım , kimseye...Canım çok acıyordu , çoook....2 gün kaldım hastanede...Hastaneden çıkarken çook kötü hissettim...Bebeğim hastanede kalmıştı fakat ben oradan gidiyordum ...Nerdeydi bebeğim ? Nereye koymuşlardı ? Bebeğime özenli davranıyorlarmıydı ? Canını acıtıyorlarmıydı ?Eve geldim...Evime kucağımda bebeğimle girecektim...Ama yoktuki bebeğim...Evdede hüngür hüngür ağladım...Ağladım...Ağladım...Nasıl olmuştu bunlar ? Birdenbire , durup dururken kendimi nasılda bu anlam vermediğim şeylerin içinde bulmuştum...Bebeğimi toprağa verirlerken ben evde yatağımda ağlaya ağlaya uyuyakalmışım...Gidemedimki bebeğimin yanına , cesaret edemedimki , onu kucağıma alıp koklayamadım ki...Onu öyle görmek istemedim ki ...Ölümü yakıştıramadım ki yavruma...Günlerce yağmur yağdı ve ben deli oldum,yağmasın yağmur,istemiyorum...Bebeğim ıslanıyo çok yağmur yağıyo...Bebeğim üşüyo...Yavrumun mezarına neredeyse 2 ay sonra gidebildim...Ve aradan 3 ay geçti...Ve ben bebeğimi çok özlüyorum...Allahım kimseye böyle bir acı vermesin...Lütfen benim için dua edinarkadaşlar...Buna çok ama çok ihtiyacım var...

Allah'ım sana ve eşine sabır versin canım...Yazdıklarını ağlayarak okudum ama kendini toparlaman gerekli canım...Hem bak biryandanda böyle düşün seni diğer tarafta melek bir yavrun karşılayacak...

Melek yaşadıkların hiç kolay şeyler değil canım ama allah sabrını veriyor.Yüce rabim kimseye evlat acısı tatırmasın.Güzel kızın dünyaya gelmiş sağlıkla büyüt canım eminmi onu sana abisi göndermiştir annem yalnız kalmasın diye.allah güzel kızın sana ve babasına başlasın canım tüm evlatlarımızı işallah.

çok üzüldüm:gitme::gitme::gitme:allah kızına uzun ömür versin inşallah.bütün kuzularımıza....

çokk üüzüldümm inan okurknen bogazım dügümlendi..acını hafifletmez amaa inşaşalh tekrara beegin olur saglıklaa kucagına alırsın..
başın sagolsunnn:çok üzgünüm:

aaaa kızızn olcakmışş:))çok sevindimmm maşalahhhhh:nazar:

allah sabırlar versin inşallah..çok üzüldüm...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Allah'ım sana ve eşine sabır versin canım...Yazdıklarını ağlayarak okudum ama kendini toparlaman gerekli canım...Hem bak biryandanda böyle düşün seni diğer tarafta melek bir yavrun karşılayacak...

Melek yaşadıkların hiç kolay şeyler değil canım ama allah sabrını veriyor.Yüce rabim kimseye evlat acısı tatırmasın.Güzel kızın dünyaya gelmiş sağlıkla büyüt canım eminmi onu sana abisi göndermiştir annem yalnız kalmasın diye.allah güzel kızın sana ve babasına başlasın canım tüm evlatlarımızı işallah.

Güzel dilekleriniz için,paylaştığınız için çok teşekkür ederim...

Kızımı kokluyorum ,kokusunu içime çekiyorum , kızım bana oğlumun kokusunu getirdi eminim...Oğlumu hiç unutmuyorum ve onu çok seviyorum...Bir gün güzel bebeğim beni karşılayacak inşallah...

Çok şükür ki Allah bana bu dünyada bir evlat nasip etti...

Canım kızım iyiki varsın,iyiki benim kızımsın...Sen gelmeseydin bu dünyada yaşamak çok zor olacaktı benim için...Çok şükür Allahıma...

Son düzenleme:
gözyaşları içinde okudum ne zor birdurum allah sabrını vermiş zor günleri atlatmışsınız kızınızla bir ömür boyu mutlu olun:Saruboceq:

Allah sabır versin canım çok zor gerçekten.ama yaralarını saracak meleğini rabbim bekletmeden göndermiş sana.kızının bahtı açık,ömrü uzun olsun inşallah

canım benim çok etkilendim ben senin hikayenden sana dua edicem Allah sabır versin.Rabbim yardımcın olsun.

Allah sabır versin canım çok zor gerçekten.ama yaralarını saracak meleğini rabbim bekletmeden göndermiş sana.kızının bahtı açık,ömrü uzun olsun inşallah

canım benim çok etkilendim ben senin hikayenden sana dua edicem Allah sabır versin.Rabbim yardımcın olsun.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...

Zaman geçiyor işte...15 mart 2011 de bebişim 2 yaşında olacaktı...Unutamıyorum bebeğimi,unutmayacağımda...Yaşamım ona olan özlemimle geçecek biliyorum...

canım acını anlamam mümkün değil..
inş RABBİM tez zamanda sana yeniden sağlıklı bir evlat verir acını unutturur canım benim..
rabbim sabırlar versin sana

canım hikayeni tüylerim diken diken okudum çok büyük bir acı yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın inş.Rabbim kızına uzun ömür sağlık sıhhat versin inş...

canım konunu sayfalarda gezerken tesadüfen gördüm çooook çok üzüldüm inan...:50:tarifsiz bir acı yaşamışsın ve aradan yıllar geçmesine rağmen eminim hala içinde bir yerlerde iyileşmeyen, hiç geçmeyen bir evlat sızısı vardır... profiline bakınca yeniden anne adayı olduğunu okudum ve çok sevindim canım senin adına... umarım bu kez kucağına sağlık ve sıhhatle alırsın bebişini ve o mis gibi kokusunu doya doya koklarsın... seni tanımıyorum ama çok güzel bir anne olacağına inanıyorum canım:16::nazar:

sevgilerimle.....

canım konunu sayfalarda gezerken tesadüfen gördüm çooook çok üzüldüm inan...:50:tarifsiz bir acı yaşamışsın ve aradan yıllar geçmesine rağmen eminim hala içinde bir yerlerde iyileşmeyen, hiç geçmeyen bir evlat sızısı vardır... profiline bakınca yeniden anne adayı olduğunu okudum ve çok sevindim canım senin adına... umarım bu kez kucağına sağlık ve sıhhatle alırsın bebişini ve o mis gibi kokusunu doya doya koklarsın... seni tanımıyorum ama çok güzel bir anne olacağına inanıyorum canım:16::nazar:

sevgilerimle.....
Canım içtenlikle ettiğin duaların için çoook teşekkür ederim...

bende çok mutlu oldum senin adına inşallah bu defa sağlıkla alırsın kucağına

Allah sabır versin size üzülmemek elde değil inşallah yeniden bebek sahibi olursunuz ve sağlıklı hayırlı bir evlat olur size.

Back