gittin ama estirdiğin fırtına dinmiyor meleğim

Allah bol sabırlar versin canım diyecek bir şey bulamıyorum dun okumuştum yazını bişey yazamadım aglamaktan bir de diger vuslatın yazısını gördüm içim yandı eşim dedi noldu ben aglıyorum anlatamıyorum agzımdan tek bi kelime çıkmadı sonra sakinleştim de söyledim sanki benım bebegimdi bunalrı yaşayan içim öyle acıdı Allah hayırlı bir evlat nasip etsin sana seni bırakmayan sağlıklı dinç ...

acin cok büyük...ne diyecegimi bilemiyorum,ne denir bilmiyorum...Allah kimsenin basina vermesin.sana da sonsuz sabir versin canimmm....okurken gözyasarimi tutamadim insallah tekrar anne olursun saglikla büyütürsün bebegini..

ne söylenir bilemedim ki,sadece agliyorum.. mafoldumben
Rabbim size sabirlarin en büyügünü versin

Allah sabırlar versin kuvvet versin bu acıyı kaldıracak. O acıyı yaşamasa o halini görmeseniz belki daha kolay olur katlanmak ama takdir-i İlahi. Biliyorum ne desek boş her teselli boş. Okurken kendim yaşamış gibi boşaldı gözyaşlarım. Ama hayat devam ediyor ve bu hayatın içinde acılarda var. Rabbim katlanamayacağı acıyı vermezmiş kuluna. O yine sizinle sizi duyuyor ben inanıyorum. Elinizden gelen birşey olsa yaparsınız elbet ama yoktu. İnşallah yeniden bir bebekle neşe gelir evinize yine yaşarsınız mutluluğu.

dayanma gücü ver Allahım...Tez zamanda yuvalaına düşen acıyı bi bebek çığlığıyla dindir Allahım...

Allah sabır versin yazılanların hiç biri acı dindirmez ama Rabbim en kısa zaman bir bebek versin kucağına inşallah

Allah'ım yardım etsin size sabır versin inşaallah..
gözyaşlarımdan yazıyı göremedim bulanık bulanık okudum neredeyse...
ne yazacağımı bile bilmiyorum...
Allah'ım yardım etsin size

başin sagolsun canım dicek bir kelime bulmaıyorum ...allahım sabıır versin..

hasretinle yandı gönlüm
yandı yandı öldü gönlüm
evvel yükseklerden uçtu
düze indi şimdi gönlüm
gözlerimde kanlı yaşlar
hasretin bağrımda kışlar
başa geldi olmaz işler
binbir dertle doldu gönlüm

gözyaşlarıma hakim olamadım okurken Allahım ne zor duygudur bu..
yüce Rabbim bol bol sabırlar versinsenağlama

diyecek söz yok...
Allah sabır versin, yeniden bebek versin ama bu kez size bağışlasın,sağlık versin...
kaybettiğiniz bebeğinizse inşallah melek o, Allah onu cennetine almıştır...

ALLAH SABIR VERSİN SANA CANIM MELEGİNLE CENNETTE KAVUŞURSUN İNŞALLAH.
NE YAZSAK BOŞ SANA DUA ETMEKTEN BAŞKA YAPABİLECEK BİŞEYİMİZ YOKsenağlamasenağlama

çok üzüldüm okurken içimde ta derinde hissettim desem de acısını sizin yangınınızı anlayabilrmiyim bilemem..çok çok büyük bir imtihan..Rabbim sabrını versin..meleğiniz cennetten duacı size..

istanbuldayım gene... ama bu defa yanlız sen yoksun meleğim birbaşıma herkes gözüme bakıyor, gülebilmeme şaşırıyor bu gün ben de şaşırdım .uzunca bir zamandır bunları ben değilde bir başkası yaşamış gibiydi, sıradandı ama bu gece yine sancılıyım. ölesiye bir istek 11 nisan sabahına geri dönmek, ultrason sedyesine uzandığım ana geri dönüp, uyuyakalmışım gibi uyanmak bu kabusu silmek adına neler vermezdim. hatta...
Nasıl dayanıcam küçücük yavrulara nasıl anlatıcam artık olmadığını, sana ördüklerini hiç giyemediğini, gözlerime yaş dolmadan nasıl anlatıcam,ben buna nasıl dayanıcam, bir daha karnımda nasıl can taşıyıcam

X