- 24 Aralık 2020
- 39
- 10
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Twitter aleminde gerçekler daha fazla konuşuluyor gözatmak isterseniz
Neva çiftçioglu
Op. Dr. Bilgehan bilge
Serhat fındık
Op. Dr. Mehmet Okan Özdemir
Uz. Dr. Orhan kara
Pcr testlerinin doğruluğu da tartışılır . Çok geçmiş olsunA
sisizim ve pozitifiz 4.testen sonra ! Cok sukur iyiyiz sadece burnumuzun aktigindan anladik.
Yengeccim gecmis olsunBen iki dozumu oldum, üçüncüyü birkaç aya olurum diyordum ama bu hafta babam korona oldu (sanırım omicron,çünkü maşallah hafif atlatıyor). O yüzden biraz çekimser kaldım, çünkü bence bana da bulaşmıştır, aynı evdeyiz. Çok da dikkat etmiyoruz. Yani antikorluyumdur bence o yüzden kararsız kaldım, bu ay olup kurtulsam mi yoksa yaza doğru beklesem mi
Cok gecmis olsun,benim arkadaşıma da 3.doz biontech 1 haftadir bildiginiz corona yasatmis,halen sesi kısık ,halsiz . Ilk iki dozda bu kadar yan etki cogunlukla sahit olmadim ama 3.doz biontech olanlar daha mi agir geliyor bünyeye bilemedim..benim 2 doz biontech aşım var 6 ay olacak,acikcasi 3. Dozdan tırstım..Oldum ama hala geçmedi ve tam bir hafta oldu burnum çeşme gibi akıyor öksürük hapşırık
Bence olma benim de hâlâ sesim gıdık.Sanirim bünyeye fazla geliyor bu kadar antikor ya da günü geçmiş asi yapıyorlar gercektenCok gecmis olsun,benim arkadaşıma da 3.doz biontech 1 haftadir bildiginiz corona yasatmis,halen sesi kısık ,halsiz . Ilk iki dozda bu kadar yan etki cogunlukla sahit olmadim ama 3.doz biontech olanlar daha mi agir geliyor bünyeye bilemedim..benim 2 doz biontech aşım var 6 ay olacak,acikcasi 3. Dozdan tırstım..
Şuan covid olmuş gibi pertimÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler? En yaygın covid-19 aşısı yan etkisi yorgunluk ve kolda ağrı görülüyor. 3. Biontech aşısı yan etkileri...
Eki Görüntüle 2976833
BioNTech aşısının üçüncü doz yan etkileri belirlendi
Valla nasil hareket edecegimi bilmiyorum acikcasi,olayim mi olmayim mi..Yani halsizlik,kol agrisi,hafif ates tamam da ,öksürük,ses gitmesi 1 haftadir olmasi falan ,gercekten bilemedim..Tekrar gecmis olsun,sifa olsun, hayirlisi olsun .Bence olma benim de hâlâ sesim gıdık.Sanirim bünyeye fazla geliyor bu kadar antikor ya da günü geçmiş asi yapıyorlar gercekten
Çok sağ olun hemen herkeste duydum o yan etkileri ama benim gibi olan nadirdir herhaldeValla nasil hareket edecegimi bilmiyorum acikcasi,olayim mi olmayim mi..Yani halsizlik,kol agrisi,hafif ates tamam da ,öksürük,ses gitmesi 1 haftadir olmasi falan ,gercekten bilemedim..Tekrar gecmis olsun,sifa olsun, hayirlisi olsun .
Ben de Çarşamba günü üçüncü aşıyı oldum. Sadece kol ağrısı var çok şükürBizde titiz davranıyoruz şükür.Ama maaile öyle değil tabi ablam rahattır eniştem hariç 2 yegenimle geçirdi kendi.Gerci orda ilaç tedavisi de yok.
Ben ilk biontec kol ağrısı.
İkincisi hiç birşey yok.
6 ay sonra tam 3. yu oldum yine kol ağrısı.