- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
hamile kalabiliyor muyum diye öğrenmek için hamile kalıp o bebeği de aldırmış.sağlıklı bir insanla konuşmuyoruz yani.Siz bu çocuğu kimden istiyorsunuzmerak ettim evli değilsiniz anladığım kadarıyla ama evlenmek üzere olduğunuz ama güvenmediğiniz adamdan mı
Yoo isteyecek zaman geldiğinde olsun diye istiyorum.yaa neden koca site bana düşman olmuş.ne yaptım bu kadar ? Anlatın da artık özür dileyeyim.bıktım sırf ben olduğum için beğenmedim almaktan.Siz bu çocuğu kimden istiyorsunuzmerak ettim evli değilsiniz anladığım kadarıyla ama evlenmek üzere olduğunuz ama güvenmediğiniz adamdan mı
Onlar o boğazı nasıl tutmuş 8 yılda öyleSiz bence benden zayifsiniz.Ben biraz kiloluyum. O yüzden daha fazla almış olabilirim. Benim 8 yıldır hap kullanan arkadaşım 8 yılda 5 kilo aldi..Ben 2 yılda 9 kilo aldım.
Başlangıç kilosu da önemli diye düşünüyorum. O da dediğiniz gibi bünye demek. Umarım daha da kilo almam..
Herkes kürtaj olup duruyor.bana neden bu kadar yükleniliyor.hatta burada kürtaja karşı olanlar linçleniyor.hamile kalabiliyor muyum diye öğrenmek için hamile kalıp o bebeği de aldırmış.sağlıklı bir insanla konuşmuyoruz yani.
Yoo valla hiç de düşünmüyor.baksana suriyelilere, afrikalılara. Bir ben kaldım vermeyecek o kadar cani, saf insan arasında.
tmmm bacım sen de haklısınnnn.gel sarılalımmmmm.Herkes kürtaj olup duruyor.bana neden bu kadar yükleniliyor.hatta burada kürtaja karşı olanlar linçleniyor.
Zor valla ya.beni anlayan kişilerin de olduğunu bilmek güzel.bu tarz konularda insanı hırs basıyor ama dediğin yapacak birşey de yok.ondan alıp biraz da bana ver de dengelensin mi diyeceğiz.fena da olmazdı ama dünya maalesef böyle bir yer.sağ ol yine de.
hamile kalırsa adam mecbur evlenir diye mi düşünüyor bilemedim.valla ben bu ferhans ı aylardır çözemedim.
Sabir ya sabır de
Bak yukarda yazdım o kadar çok kişi var ki hayatin da zaten hamile kalma
Önce bir baba adayı bul
Bir kişi ferhan bir kişi
Ortada baba adayı yok ama derdin hamilelik penis sperm
Suriyeliler afrikalılar onların kocaları var senin yok ferhan senin koca yok
Ee aylardır korunmuyorum tık yok diyen siz değil miydinizYoo isteyecek zaman geldiğinde olsun diye istiyorum.yaa neden koca site bana düşman olmuş.ne yaptım bu kadar ? Anlatın da artık özür dileyeyim.bıktım sırf ben olduğum için beğenmedim almaktan.
Diğer konuya çocuk olmuşken kocayı boşa demişhamile kalırsa adam mecbur evlenir diye mi düşünüyor bilemedim.valla ben bu ferhans ı aylardır çözemedim.
Haklısın vall.en iyisi birsinin tapusunu alıp, ömür boyu seksi garantilemek.
Sabir ya sabır de
Bak yukarda yazdım o kadar çok kişi var ki hayatin da zaten hamile kalma
Önce bir baba adayı bul
Bir kişi ferhan bir kişi
Ortada baba adayı yok ama derdin hamilelik penis sperm
Suriyeliler afrikalılar onların kocaları var senin yok ferhan senin koca yok
Tamam da buradaki çoğu kişi dindar değil ki zaten.Ee aylardır korunmuyorum tık yok diyen siz değil miydiniz
Hatta Allahı adaletiyle sorgulayan?
Bi tarafımızdan uydurmadık ya
Aboooooo sahi mihamile kalabiliyor muyum diye öğrenmek için hamile kalıp o bebeği de aldırmış.sağlıklı bir insanla konuşmuyoruz yani.
Hadi bakalım seni kim tutarHaklısın vall.en iyisi birsinin tapusunu alıp, ömür boyu seksi garantilemek.
Diğer konuya çocuk olmuşken kocayı boşa demişbilemedim çocuk yapıp ya nikah ya tekme basicak
Başka konuda çocuk yapanlara kızıyordu çocuk yapman diye kıskanıyor mu acaba
Yanlış anlamışsın.kadın yol yakınken boşansam mı demiş, ben de ne yol yakını çocuk yapmışsın dedim.Diğer konuya çocuk olmuşken kocayı boşa demişbilemedim çocuk yapıp ya nikah ya tekme basicak
Başka konuda çocuk yapanlara kızıyordu çocuk yapman diye kıskanıyor mu acaba
Neyse arkadaşım tanıştığıma çok memnun oldum senin oralar bana gelmezTamam da buradaki çoğu kişi dindar değil ki zaten.
Aaa öyle mi pekiYanlış anlamışsın.kadın yol yakınken boşansam mı demiş, ben de ne yol yakını çocuk yapmışsın dedim.
Katkısı olmuyor da kendimi tutamıyorum.neresine mutlu olayım.Tam olarak dengelenmesini istediğiniz nedir ? Korunmasız ilişkiler yaşıyor , hamile kalmak istiyorsunuz. Ancak amacınız hamileliği sonlandırmak.
Forumda bilinçli olarak yazdığınız bu mesajın size nasıl bir katkısı oluyor ? Mesajınızı okuyup size tepki gösteren, üye mesajlarını okuyup mutlu mu oluyorsunuz ?
bu forumda böyle tipler yoktu yeni mi gelmeye başladılar anlamadım. genel anlamda buradaki insanlar (en azından önemli bir miktarı) akıllı ve çözüm üreten insanlardı. hiçbir çözüm üretmeyip böyle üstten üstten kınamak ne kadar kötüKürtaj caiz deil. Rabbim selamet versin.