3.cocuk ve kurtaj

Siz bu çocuğu kimden istiyorsunuz merak ettim evli değilsiniz anladığım kadarıyla ama evlenmek üzere olduğunuz ama güvenmediğiniz adamdan mı
hamile kalabiliyor muyum diye öğrenmek için hamile kalıp o bebeği de aldırmış.sağlıklı bir insanla konuşmuyoruz yani.

Siz bu çocuğu kimden istiyorsunuz merak ettim evli değilsiniz anladığım kadarıyla ama evlenmek üzere olduğunuz ama güvenmediğiniz adamdan mı
Yoo isteyecek zaman geldiğinde olsun diye istiyorum.yaa neden koca site bana düşman olmuş.ne yaptım bu kadar ? Anlatın da artık özür dileyeyim.bıktım sırf ben olduğum için beğenmedim almaktan.

Onlar o boğazı nasıl tutmuş 8 yılda öyle

Yoo valla hiç de düşünmüyor.baksana suriyelilere, afrikalılara. Bir ben kaldım vermeyecek o kadar cani, saf insan arasında.

Sabir ya sabır de
Bak yukarda yazdım o kadar çok kişi var ki hayatin da zaten hamile kalma
Önce bir baba adayı bul
Bir kişi ferhan bir kişi
Ortada baba adayı yok ama derdin hamilelik penis sperm
Suriyeliler afrikalılar onların kocaları var senin yok ferhan senin koca yok

Tam olarak dengelenmesini istediğiniz nedir ? Korunmasız ilişkiler yaşıyor , hamile kalmak istiyorsunuz. Ancak amacınız hamileliği sonlandırmak.

Forumda bilinçli olarak yazdığınız bu mesajın size nasıl bir katkısı oluyor ? Mesajınızı okuyup size tepki gösteren, üye mesajlarını okuyup mutlu mu oluyorsunuz ?

hamile kalırsa adam mecbur evlenir diye mi düşünüyor bilemedim.valla ben bu ferhans ı aylardır çözemedim.

Yoo isteyecek zaman geldiğinde olsun diye istiyorum.yaa neden koca site bana düşman olmuş.ne yaptım bu kadar ? Anlatın da artık özür dileyeyim.bıktım sırf ben olduğum için beğenmedim almaktan.
Ee aylardır korunmuyorum tık yok diyen siz değil miydiniz
Hatta Allahı adaletiyle sorgulayan?
Bi tarafımızdan uydurmadık ya

hamile kalırsa adam mecbur evlenir diye mi düşünüyor bilemedim.valla ben bu ferhans ı aylardır çözemedim.
Diğer konuya çocuk olmuşken kocayı boşa demiş bilemedim çocuk yapıp ya nikah ya tekme basicak
Başka konuda çocuk yapanlara kızıyordu çocuk yapman diye kıskanıyor mu acaba

Haklısın vall.en iyisi birsinin tapusunu alıp, ömür boyu seksi garantilemek.

Diğer konuya çocuk olmuşken kocayı boşa demiş bilemedim çocuk yapıp ya nikah ya tekme basicak
Yanlış anlamışsın.kadın yol yakınken boşansam mı demiş, ben de ne yol yakını çocuk yapmışsın dedim.

2 senedir bir kere çift çizgi görmek için neler vermezdim.. eşime o haberi verebilmek için… Rabbim isteyen herkese nasip etsin kardeşim ama Rabbim verdiyse nasip ettiyse vardır bir bildiği.. Allah’ın işine karışılmaz günahına girme kucağındaki evlat neyse karnındaki de o…

Katkısı olmuyor da kendimi tutamıyorum.neresine mutlu olayım.

Kürtaj caiz deil. Rabbim selamet versin.
bu forumda böyle tipler yoktu yeni mi gelmeye başladılar anlamadım. genel anlamda buradaki insanlar (en azından önemli bir miktarı) akıllı ve çözüm üreten insanlardı. hiçbir çözüm üretmeyip böyle üstten üstten kınamak ne kadar kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…