- 23 Ağustos 2020
- 4.178
- 7.449
- 34
Ya şöyle oluyor aman bir şey olmaz herhalde diye pre takmıyorsunuz üşenip sonra oluyorkazara hamile kalma ülkemizde bir mazeret. Ben inanmıyorum bu kadar çok insanın kaza ile hamile kaldığına. İnsanlar çevreden utandıklarından, iş yerindeki yöneticilerden çekindiklerinden, yargılanmaktan korktuklarından kaza diyorlar bence. Eskiden çalıştığım işyerinde isteyerek hamile kalan yoktu resmen.
Devletin uyguladikları her bünyeye iyi gelmiyor. Sizde ağrı ve aşırı kanama yapmadı mi?yaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Bunu kimseyle paylaşmayın benceSırf bu yüzden aldırmayı düşünüyorum maddiyati falan hiç düşünmüyorum zaten ya piskolojim dahada kötü olur ve çocuklarıma kötü davranir iyi yetistiremessem
sizin genel olarak çocuklarınıza yaklaşımınız nasıl?Bende kendime bunu söylüyorum istemiyorum ya doguncada hep bı soğuk olursam ozaman napicam ya 3 ne iyi bı hayat veremessem napicam çünkü ben babam için bunu diyorum keşke yapmasaydi diyorum
Spiral dışında da birçok yöntem var 3 aylık iğne kullanıyorum kilo yapması bile gözümde olmadı. Bana göre içlerindeki bir tık iyi ve güvenilir bulduğum.. 3.dozdan sonra regl tamamiyle bitiyor. Yumurtlama yok, rahim kanseri riski de..Devletin uyguladikları her bünyeye iyi gelmiyor. Sizde ağrı ve aşırı kanama yapmadı mi?
Nerde okudunuz??Bi yerde okumustum once yaninzdaki cocugu oldurun sinra digerini doğurun diye sizin karariniz hicbir cocuk kolay yetismez terapi alarak dogurabilirsiniz ve buyutebilirsinz ama once guzel korunun
İgneleri de biliyorum. Cesaret edemiyorum biraz araştırmıştım. Kilo yapıyorsa hiç düşünmem. Belki sizin kilonuz azdır ama ben ideal kilomdayim. Almak istemem. Regl nasıl bitiyor peki? Sağlıklı mı yani bu durum bir araştırayım. Regl ortadan kaldıran baska bir yöntem vardı. İsmini anımsayamadım. Bu yöntem ile farklı mi ikisi? Spiral arkadaşıma çok ağrı yaptı cesaret edemedim. En son eşimi kisirlastiracağımSpiral dışında da birçok yöntem var 3 aylık iğne kullanıyorum kilo yapması bile gözümde olmadı. Bana göre içlerindeki bir tık iyi ve güvenilir bulduğum.. 3.dozdan sonra regl tamamiyle bitiyor. Yumurtlama yok, rahim kanseri riski de..
aaa regl olunmuyor muymuş artık?valla bilmiyordum.regl olmak sağlık açısından gerekli değil mi ayrıca?ben de bir araştırayım bunu.İgneleri de biliyorum. Cesaret edemiyorum biraz araştırmıştım. Kilo yapıyorsa hiç düşünmem. Belki sizin kilonuz azdır ama ben ideal kilomdayim. Almak istemem. Regl nasıl bitiyor peki? Sağlıklı mı yani bu durum bir araştırayım. Regl ortadan kaldıran baska bir yöntem vardı. İsmini anımsayamadım. Bu yöntem ile farklı mi ikisi? Spiral arkadaşıma çok ağrı yaptı cesaret edemedim. En son eşimi kisirlastiracağım
çok doğru söylemiş anneniz. insan bu süreçte çok kafaya takmasa bile ister istemez yıpranıyor. kkya girip bakıyorum her gün illa bir konuda ya "kocamla boşanma sürecindeydik aklı başına geldi sandım bir sonraki ay hamile kaldım" ya "vallahi billahi korunurken oldu" vs vs görünce insanın bozulmayan morali bozuluyorSizi çok iyi anlıyorum ve katılıyorum ben de tüp bebek sürecindeyim. Kimseye bişey demek istemiyorum ama kimi bulamaz kimi bilemez der annem, sanırım en doğru yorum bu oldu bu konuya..
İlk altı ay beş kilo kadar alınıyor sonrasında kilo azalıyor alınan kilo dan fazlası gidiyor. kullanıyorum uzun zamandır hiç adet olmadım başladığımdan beri. En kesin korunma yöntemi olduğu için kafam çok rahatİgneleri de biliyorum. Cesaret edemiyorum biraz araştırmıştım. Kilo yapıyorsa hiç düşünmem. Belki sizin kilonuz azdır ama ben ideal kilomdayim. Almak istemem. Regl nasıl bitiyor peki? Sağlıklı mı yani bu durum bir araştırayım. Regl ortadan kaldıran baska bir yöntem vardı. İsmini anımsayamadım. Bu yöntem ile farklı mi ikisi? Spiral arkadaşıma çok ağrı yaptı cesaret edemedim. En son eşimi kisirlastiracağım
Ben bu yaşıma kadar 50 kg'ı geçmedim 4 yıldır kullanıyorum 60 gördümİgneleri de biliyorum. Cesaret edemiyorum biraz araştırmıştım. Kilo yapıyorsa hiç düşünmem. Belki sizin kilonuz azdır ama ben ideal kilomdayim. Almak istemem. Regl nasıl bitiyor peki? Sağlıklı mı yani bu durum bir araştırayım. Regl ortadan kaldıran baska bir yöntem vardı. İsmini anımsayamadım. Bu yöntem ile farklı mi ikisi? Spiral arkadaşıma çok ağrı yaptı cesaret edemedim. En son eşimi kisirlastiracağım
ped üreticileri beğenmedim atmasın bu yoruma satışlarımız azalacak diye?Ben bu yaşıma kadar 50 kg'ı geçmedim 4 yıldır kullanıyorum 60 gördümilk kez diyet yaptım akşamları yemek yemiyorum ekmek kahvaltı dışında yok. Rutin oluşturursanız sorun yaratmaz..
Regl 3.doza kadar gecikmeli bir şekilde ya da leke şeklinde oldu. Sonrasında bildiğiniz menopozlu kadının belirti göstermeyen haliHer ay ağrı derdim yok, ped alma derdim yok..
Bu konuyu ben de çok araştırmıştım iğne kararıma kadar hap kullandım. Spiral hiç düşünmedim.. Rahim kanserinden koruduğunu da öğrenince buna başladım. Hatta bu iğneyi veterinerler süt versin, üremesin diye ineklere vuruyorlarmış bunu duyunca bir gülme de gelmişti