Bi yerde okumustum once yaninzdaki cocugu oldurun sinra digerini doğurun diye sizin karariniz hicbir cocuk kolay yetismez terapi alarak dogurabilirsiniz ve buyutebilirsinz ama once guzel korununÇok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Adetime göre 6 hafta olması laİm ama ultrasonda 4 hafta gözüküyor doktor 10 gün sonra gel bidaha bakalım arada iyi düşün dediKaç haftalık bebek
Bacim nasil bi baktin hamileymissin leylekler getirip kapina mi birakmis? Olay gerceklesirken evde mi yoktun?Benimde iki çocuğum vardı bı bakdim 7 haftalık hamileyim onuda doğurdum üçünü birden buyutuyorum hemd etek başıma bir gün bile kimse bana bakmamış hastaneden gelib bebeklerime yemek yapdim 7 yıllık evliyim üç tane bebeşim vardelircemmi kalicammi bilmem ama çok zor gercekden rabbim yardım etsin sanada üzülme
ya kıymaAdetime göre 6 hafta olması laİm ama ultrasonda 4 hafta gözüküyor doktor 10 gün sonra gel bidaha bakalım arada iyi düşün dedi
Kızımı emiziriyodum o ay adet oldum ama az oldum sen deme yerleşme kanaması imiş bı kaç gün sonra bakdim yediklerim.dokunuyoBacim nasil bi baktin hamileymissin leylekler getirip kapina mi birakmis? Olay gerceklesirken evde mi yoktun?iyi gene bi baktiginda 4u 5i 6yi birakmamis leylekler
Sevgili konu sahibi ,Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Benimde iki kızım var Geçen yıl bende prezervatif ile kaldım 3. Bebeğime bende çok ağladım çünkü asla düşünmüyordum başka çocuk. Ama dini açıdan korktum 6.aya kadar çok kötüydüm hep nasıl olcak diye düşündüm. Doğum yaklaştıkça hep korktum. Doğdu Şuan 5.5 aylık oldu. Zor evet gerçekten. Bile bile asla yapmazdım keyfime düşkünüm. İşlerim aksıyor. Ev işi yetişmiyor. Esimle dönüşümlü yemek yapıyoruz şükür karnimiz doyuyor ama zaman geçiyor. Sizede aldirin aldırmayın diyemem. Korunma işini artık çift taraflı yapıyoruz.Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
ya kıymabenimki 7 haftalık di eşim dedi kalbi carpmiyorsa kürtaj olsun ben ağladım kıyamadım hemde kızdım.korunmayi kabul etmiyosun ben niye kiyacakmisim bebeme sonra razilasdi şuanda üç aylık onu daha çok seviyorum her kes bakamiycan kürtaj ol dedi ama ben bebeğime kıyamadım günaha da giremem. Allah yardım ediyo yalnız başıma bakiyorum üç bebeme
Benimde üç tane bebeğim kucağımda yemek yapıyorum secaddeminnuzerinde namaz kılıyorumBenimde iki kızım var Geçen yıl bende prezervatif ile kaldım 3. Bebeğime bende çok ağladım çünkü asla düşünmüyordum başka çocuk. Ama dini açıdan korktum 6.aya kadar çok kötüydüm hep nasıl olcak diye düşündüm. Doğum yaklaştıkça hep korktum. Doğdu Şuan 5.5 aylık oldu. Zor evet gerçekten. Bile bile asla yapmazdım keyfime düşkünüm. İşlerim aksıyor. Ev işi yetişmiyor. Esimle dönüşümlü yemek yapıyoruz şükür karnimiz doyuyor ama zaman geçiyor. Sizede aldirin aldırmayın diyemem. Korunma işini artık çift taraflı yapıyoruz.
Tabiki aldırmayın buda bir imtihan bakın benim 2. Bebeğim ilk çocuğum 7 aylıkken hamile kalmışım aldırmayı hiç düşünmedim ama zaten yaşamayacak ya yiyecek ekmeği suyu yokya kendisi düştü. Siz Allah'a bırakın çok günah isteyerek kürtaj malasefÇok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Valla helal olsun ozaman ben yapamıyorum çünküBenimde üç tane bebeğim kucağımda yemek yapıyorum secaddeminnuzerinde namaz kılıyorumsabahdan akşama kadar bir elime biseylwr yapiyorum
Yaşlar çok küçükÇok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum ve katılıyorum ben de tüp bebek sürecindeyim. Kimseye bişey demek istemiyorum ama kimi bulamaz kimi bilemez der annem, sanırım en doğru yorum bu oldu bu konuya..bu sitedeki kadınlar nasıl bu kadar doğurgan hayret ediyorum.. gerçekten tüp bebek yerine korunmayı, geri çekilmeyi filan deneyeceğim artık. geri çekilmek korunma yöntemi değil zaten bunu biliyor olmanız gerekirdi, normalde çok sıkı korunuyorsanız ve bir kere geri çekilme olduysa ertesi gün hapı kullanacaksınız en kötü. maalesef ki saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde davranıp sonra ne yapacağım demek pek olmuyor. ben size aldırın ya da aldırmayın diyemem, karar tamamen size bağlı çünkü.