Kesinlikle. Birde spiralle hamile kaldım diye ağlayanlar yok muyaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Size yazmadım mesajı konu sahibine yazdım.
Ertesi gün hapı gibi bir kolaylık varken bu sıkıntıyı çekmenizi anlamıyorum. İnsan hayatıdır her şey olur ama bunun önlemleri var, çözümleri var. Şimdi olan olmuş, zaten kararınızı vermişsiniz, aklını bulandırmayın daha çok. Bu kadar istemiyorsanız doktorunuzdan bilgi alın ve korunun, kürtaj çocuk oyuncağı değil hem bebek için hem de anne içinÇok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Sırf bu yüzden aldırmayı düşünüyorum maddiyati falan hiç düşünmüyorum zaten ya piskolojim dahada kötü olur ve çocuklarıma kötü davranir iyi yetistiremessemPsikolojik olarak size iyi gelmeyecek. Cocuklariniz, evliliginiz sinanacak. Ben olsam aldirirdim. Cunku kaldiramayacagimi biliyorum. Karar sizin.
Evet bunun korkusunu yaşıyorum ya aldirdiktan sonra vicdan azabı çekersen daha kötü olursam diye ama işte suanki piskolojimde 1 çocuğa daha bakamayacagim ve bu sefer 3 u birden mahvolacak korkusuBenim bir tanidigim benzer sebeplerden hamileligi sonlandirdi. Mantik olarak dogru karari verdigini düsünsede, vicdanen rahat etmedi. Psikolojik destek almasini da önerdim bu yüzden. Hafif alinacak bir karar degil. Iyi ölcün tartin.
Sahsen aldirmazdim.
Benimde iki çocuğum vardı bı bakdim 7 haftalık hamileyim onuda doğurdum üçünü birden buyutuyorum hemd etek başıma bir gün bile kimse bana bakmamış hastaneden gelib bebeklerime yemek yapdim 7 yıllık evliyim üç tane bebeşim varÇok çaresizim kimseye anlatamıyorum 2 tane.kizim var 3 ve 1 buçuk yaşlarında uzun bı sure çocuk dusunmuyorduk çünkü çok yıprandım büyütürken piskolojim çok zorlandi tektim hep korunuyorsuk eşimle ama birkere geri çekilmeye hamile kalmışım ogrendigimden beri ağlıyorum çocuklarımın bana baktığı her an göz yaşı döküyorum kalbim sıkısiyor bir yandan aldırmak istiyorum çünkü biliyorum çok kötü olucam piskolojim eşimde bundan kortugunu söylüyor ama diğer yandan da korkuyorum Rabbim beni daha kötüsüyle sinarsa diye ahh Cook kötüyüm heran her saniye sadece bunu düşünüyorum yemek yiyemiyorum napicam ben hiç bilmiyorum
Üfffff.Ben dinen hükmünü söyledim. Fetva bu yönde elbette yetiştiremiyecekleri çocuklar yapmasın kimse ama olmuş olanın hükmü bu uyar uymaz sahıs kendi bilir
Korkularınız varsa sakın aldırmayın
Çünkü kürtajdan sonra yaşadığınız tüm olumsuzlukları buna yoracaksınız
Her defasında daha çok pişman olacaksınız
Onun için sakin olun burada biliyorsunuz gebe izleme sayfaları var
Geriye doğru saymaya başlayın
Ve bundan sonra daha iyi korunue
Benimde iki çocuğum vardı bı bakdim 7 haftalık hamileyim onuda doğurdum üçünü birden buyutuyorum hemd etek başıma bir gün bile kimse bana bakmamış hastaneden gelib bebeklerime yemek yapdim 7 yıllık evliyim üç tane bebeşim vardelircemmi kalicammi bilmem ama çok zor gercekden rabbim yardım etsin sanada üz
Kesinlikle korkularım çok büyük Rabbim affedermi ya diğer evletlarimla sinanirsam ne yaparım diye düşünmekten deli olucam zaten 2 gündürKorkularınız varsa sakın aldırmayın
Çünkü kürtajdan sonra yaşadığınız tüm olumsuzlukları buna yoracaksınız
Her defasında daha çok pişman olacaksınız
Onun için sakin olun burada biliyorsunuz gebe izleme sayfaları var
Geriye doğru saymaya başlayın
Ve bundan sonra daha iyi korunun
Evet bunun korkusunu yaşıyorum ya aldirdiktan sonra vicdan azabı çekersen daha kötü olursam diye ama işte suanki piskolojimde 1 çocuğa daha bakamayacagim ve bu sefer 3 u birden mahvolacak korkusu
Kesinlikle korkularım çok büyük Rabbim affedermi ya diğer evletlarimla sinanirsam ne yaparım diye düşünmekten deli olucam zaten 2 gündür
Kaç haftalık bebekKesinlikle korkularım çok büyük Rabbim affedermi ya diğer evletlarimla sinanirsam ne yaparım diye düşünmekten deli olucam zaten 2 gündür
En iyi siz bilirsiniz. Gercekten yapamayacaksaniz hem kendinize, hem cocuklariniza eziyet etmenin manasi yok. Hic kendinizi kotu hissetmeyin bu yuzden. Bundan sonra da iyi korunun.Sırf bu yüzden aldırmayı düşünüyorum maddiyati falan hiç düşünmüyorum zaten ya piskolojim dahada kötü olur ve çocuklarıma kötü davranir iyi yetistiremessem