3.cocuk ve kurtaj

yaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Kesinlikle. Birde spiralle hamile kaldım diye ağlayanlar yok mu Düzenli olarak gidip kontrollerini yaptırmıyorlar spiral yerinde mi, degil mi bi haberler. Sorumsuzlugun adı spiral korumadı oluyor. Düzenli kontrolümü yaptırıyorum, 3 yıldır koruyor sağolsun.

Ertesi gün hapı gibi bir kolaylık varken bu sıkıntıyı çekmenizi anlamıyorum. İnsan hayatıdır her şey olur ama bunun önlemleri var, çözümleri var. Şimdi olan olmuş, zaten kararınızı vermişsiniz, aklını bulandırmayın daha çok. Bu kadar istemiyorsanız doktorunuzdan bilgi alın ve korunun, kürtaj çocuk oyuncağı değil hem bebek için hem de anne için

Nasıl bir anlık ihmal oluyor ya? Üreme konusunda bir engelinizin olmadığı 2 çocuğunuzun olmasından dolayı tescilli.
Sağlıklı iki insan korunmadan sevişince çocuk olur işte. Bunun ne gibi bir ihmali olabilir? Hani beş kere korunmadan sevişince çocuk olsaydı, bir kereden bir şey olmaz derdik de öyle bir durum da yok.
Bir kutu kondom almak mı zor geldi? Ya da kondomla sevişmek mi konforsuz geldi? Alın işte konforlu sevişmenin sonucunu gördünüz. Değer miydi?
Konuya da yorumum yok. Biz nasıl diyelim aldır ya da aldırma diye. Ha ben olsam aldırırdım, orası ayrı.

Son düzenleme:
Ya Allah aşkına bir spiral taktırmak 10 saniye! Neden önlem almıyorsunuz ki! Hele de 2 minik bebek varken bu rahatlık neden!
Bundan sonra düzgün korunun kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir.
Herkesin hassasiyeti fikri farklıdır ben olsam kürtaj olmazdım. İnş en hayırlısı olur hakkında

Psikolojik olarak size iyi gelmeyecek. Cocuklariniz, evliliginiz sinanacak. Ben olsam aldirirdim. Cunku kaldiramayacagimi biliyorum. Karar sizin.
Sırf bu yüzden aldırmayı düşünüyorum maddiyati falan hiç düşünmüyorum zaten ya piskolojim dahada kötü olur ve çocuklarıma kötü davranir iyi yetistiremessem

Yanlıslıkla her hamile kalan da korunuyor Eskiden olsa kurtaj icin tuh kaka derdim ama ziyan edecekseniz o cocuklari dogurmayin lutfen

Evet bunun korkusunu yaşıyorum ya aldirdiktan sonra vicdan azabı çekersen daha kötü olursam diye ama işte suanki piskolojimde 1 çocuğa daha bakamayacagim ve bu sefer 3 u birden mahvolacak korkusu

Benimde iki çocuğum vardı bı bakdim 7 haftalık hamileyim onuda doğurdum üçünü birden buyutuyorum hemd etek başıma bir gün bile kimse bana bakmamış hastaneden gelib bebeklerime yemek yapdim 7 yıllık evliyim üç tane bebeşim var delircemmi kalicammi bilmem ama çok zor gercekden rabbim yardım etsin sanada üzülme

Korkularınız varsa sakın aldırmayın
Çünkü kürtajdan sonra yaşadığınız tüm olumsuzlukları buna yoracaksınız
Her defasında daha çok pişman olacaksınız
Onun için sakin olun burada biliyorsunuz gebe izleme sayfaları var
Geriye doğru saymaya başlayın
Ve bundan sonra daha iyi korunun

Kesinlikle korkularım çok büyük Rabbim affedermi ya diğer evletlarimla sinanirsam ne yaparım diye düşünmekten deli olucam zaten 2 gündür

Evet bunun korkusunu yaşıyorum ya aldirdiktan sonra vicdan azabı çekersen daha kötü olursam diye ama işte suanki piskolojimde 1 çocuğa daha bakamayacagim ve bu sefer 3 u birden mahvolacak korkusu

Bence karar vermeden önce psikolojik destek alin. Biz ne desek de sizin hayatinizi ve sagliginizin neye el verdigini bilemeyiz

Geri kafalı değilimdir günahı sevabı da beni ilgilendirmez ama istemiyorsan korunacaksın geri çekilme korunma olmadığını bal gibi biliyorsun bence. Başıma da geldi evladımı kaybettim ölü doğum da yaptım toprağa verdim mecbur kürtaj da oldum ama mecburiyetten yani anlatabiliyor muyum? Kürtaj Doğum kontrol yolu değil cımbızla kıl aldırmıyorsunuz yani hemen bebek isteme hem korunma hem vicdan yap dram yaşa sonra kurtulmak için kürtaj. Bu kararın ne olur bilmem ama Allah bir daha sana fırsat vermesin ne diyim.

Sırf bu yüzden aldırmayı düşünüyorum maddiyati falan hiç düşünmüyorum zaten ya piskolojim dahada kötü olur ve çocuklarıma kötü davranir iyi yetistiremessem
En iyi siz bilirsiniz. Gercekten yapamayacaksaniz hem kendinize, hem cocuklariniza eziyet etmenin manasi yok. Hic kendinizi kotu hissetmeyin bu yuzden. Bundan sonra da iyi korunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…