- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Maddi durumu okadar kötüyseniz zaten 3.cü cocugunuzu düsünmüyorsaniz aldirirsiniz, zaten zor dönem geciriyormussun 2 cocuk daha henüz bebekler onlara da haksizlik olur 3cü bebek düsününce cok zor bi durum anladigim kadariyla zaten calismak zorundaymissin iyi karari ver sonradan pisman olmak istemezsin esimin teyzesi de 3cü cocugu aldirdi kocasiyla iyi gecinemiyordu bide maddi durumu cok kötüydü isteyerek olmadi aldirdi mecbur 2 cocuguyla mutlu ne yapabilirdim aldirmak zorundaydim maddi durumumuzu görüyorsunuz dedi öyle yani bi dahakine daha dikkatli olursunuz gecmis olsun ne diyeyim :/Merhaba arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım. Kızım dört yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkaç gündür kanamam vardı bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 122 değerinde bu hafta içi bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte çalışıyorum maddi zor bir dönemdeyiz ve de tam dört yıldır çocuk emziriyorum aralıksız vücudun çok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk üç kere spiral taktırmama rağmen düştü hap kullandım emziren annelere özel çocuğun devamlı kustu sütten geçmiş hiçbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonuçu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar çok kötü bir durumun içindeyim hep büyük konuştum konuda kesinlikle kürtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik çok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama önemlisi bu değil yani çok muhim bir karar her açıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer türlü ama doğursam da bir çok şey hayatında çok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız üç küçük çocuk nasıl olur ? Kürtaj tecrübeleri olanları da okumak isterim.