Konu burda bir kadının kendi isteğiyle çocuk yapmaması değil, kendi isteğiyle çocuk yapana öcü gibi bakılması. Konu sahibi ben çocuk istemiyorum diye yazsaydı ve ben sistem böyle oldu deseydim yazdığınızda haklısınız ama bir insanın kendi isteğiyle çocuk yapması neden anormal? Dünyanın en normal şeyini anormal gösteriyorlar, o yüzden "dış mihrak" arıyorum
Yok dış mihrak aramayın ben size anlatayım.
O yapılan çocuklar sizin çocuğunuz olarak kalmıyor insan toplumsal bir varlık ya hani. O maddi ve psikolojik olarak yetilemeyen çocuklar yarın öbür gün o travmalarıyla başkasının başına dert oluyor.
Millet ondan önünü sonunu düşünmeden üremeye karşı.
Ciddi anlamda maddiyata yüksek biriyim bunu burada konu açıldığı için söylüyorum. Öyle 300 bin 400 binden bahsetmiyorum ayda çok daha yüksek. Evlilik birliği içerisinde kurulmuş olan şirke hisselerinden ötürü.
Boşanma aşamasındaki eşime psikolojik şiddet ve kıskançlık sebebiyle davayı açtım ama ben eminim Türkiye’deki erkeklerin yani o soyları devam ettirilen erkeklerin çoğu böyle. Yani belki çoğu kişiye göre aman ne var denilecek bir konuydu.
Ben üremeyi seçmedim maddiyata ve dışarıdan bakıldığında boğaziçili zengin ve dayağı aldatması olmayan kocaya rağmen.
Sebebi şu ki benim yapacağım çocuğa ben maddiyat dışında yeterli ilgiyi veremem. Psikolojisi bozuk bir çocuk yetiştiririm.
Veya diyelim oğlum oldu bayramda köye gidip erkekler otururken kadınların çalıştığı düzeni gören bir kıro yetiştiririm. Yani bir çok insanın aksine bizim gibi kadınlar önünü sonunu düşünüyor.
Ben çocukken olmayan eşyalarım psikolojimi yaralamıyordu kimde var bilmiyordum ama şimdi öyle değil.
Biz çocukken travma ne bilmiyorduk şimdi küçük çocuklar bile öğrenmiş annesi kızdı diye travmadan travmaya koşuyorlar kavramı öğrendikleri için. Korkunç bir nesil söz konusu ve çok daha kötüye gidecek.
Başkalarının düşünmeden yaptığı çocuklar sizin çocuğunuza bela olacak belki.
Sistem dediğiniz şey şayet bunun muhakemesini yapabilmekse harika bir şeymiş ve evet her anlamda yetemeyeceğin çocuk yapmak korkunç bir şey. Çünkü toplumu ilgilendiriyor çocuk