Canım kadın arkadaşım, canım anne arkadaşım. Biliyorum çok zorlanıyorsun. keşke elimden gelse de dindirebilsem sıkıntıni. Ama naçizane birkaç öneri de benden gelsin. Anlattığın her şeyi, belki bin beterini, ben de yaşadım. Hem de ikiz çocuklarım. İkisi de her saat ağlıyorlardi ama istisnasız her saat. Birkaç konu açmıştım kayınvalide evine gittim diye. Orda hem çocuklar hem de kendi evimde olmamak beni daha beter strese soktu sanırım berbat bir hal aldı ve kayınvalide hep ben bunlar gibi çocuk görmedim bunlar normal değil deyip duruyor küfürler ediyordu. Ben daha çok korktum. Herkese sorardım ne zaman bitti diye. Ağlayarak annemi ablalarımı arardım bana bir tarih verin diye. 3 aylık oldukları gün yola çıktım annemlere. Orda benim stresim bir nebze yalnızca bir nebze azaldı. Kizimdaki değişimi görmeniz lazımdı. Hemen bir sonraki gün uysal sabaha kadar uyuyan yalnızca bezini değiştir, karnını doyur olan bebeklere döndü. Maalesef oğlan için aynı şeyi söyleyemeyecegim o hala deli gibi ağlıyordu hem de böyle kafasını sallaya sallaya gücü olsa bizi parçalayacak öyle ağlıyordu. Mosmor kıpkırmızı. Evde ne kadar insan varsa kucaklarına alır susturmaya çalışırlardı ama katiyen susmazdi. Kabus gibiydi. 4 aylık olunca bir büyük ablama gittim ablam ikisiyle de o kadar güzel ilginiyordu öyle sevecendi ki oğlumdaki ilk değişim orda başladı. Çünkü ablam böyle olunca ben de rahatladım. Ama yine ağlamaları azalmış da olsa sürüyordu.
Yani çok uzattım biliyorum ama siz rahat olun stres olmayın lütfen. Biliyorum demekle olunmuyor çok zor. Sürekli okurdum stres anneden bebeğe geçer diye ama demek okuduklarim etki etmemiş çünkü engel olamıyorum stresime. Şimdi ben ne zaman biraz bozuk olsam bir şeye moralim bozulsa bakıyorum ikisi de mızmız aglak zor. Ağlıyor mu geçin karşısına ya şarkı söyleyin ya masal anlatın ya da yalnızca gülüp konusun. Aglamasi devam edecek ama siz stressiz bir şekilde devam ederseniz benimki gibi bir netice olacağına yürekten inanıyorum. Uyku konusuna gelince. Biz de oğlanda beşik kullandık ama ablamın evi küçük olduğu için mecburen bıraktık ve iyi ki diyorum oraya gitmişim. Dizimizde de sallamadik yan çevirdik pispisladik. Oğlan yan bile dönemiyordu düşünün havlular yastıklar koyduk uyumuyorsa uykun yok senin deyip sevdik. Bırakın ev işleri kalsın bu günler geçecek. Şimdi oyuncaklarıyla oynarken ben banyo bile yapıyorum ( tabi kapı açık
) 3 ay sonra güneşli günler başlıyor arkadaşım bana inan. Yazılanlar da moralini bozmasın sen onun annesisin içgüdülerin zaten yanlis demiş duzeltebilirsin sağlıkla kalın bebisin ve sen