- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- Konu Sahibi Busran2613
Canım kısmen bende aynı durumdayim bu kadar yıpranma sebebimiz tek olmak. Çünkü Bebeğim ihtiyaçları sürekli olan bişey ve bı tane sinir sistemi buna dayanamayabiliyor üstüne yorgunluk stres eklenince işin içinde bazen çıkılmiyor. Bebeğim ağlarken ya da uyumadigi zamanlarda benimde çocuk gibi agladigim zamanlar oldu. Uykusu çok hassas sallıyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor Basa dönüyoruz gaz ve sindirim problemi var bazen napsam fayda etmiyor falan. Ekrani uzmanlarda onermiyor. Her bebek farklı oluyor inşallah bı an önce düzene girer. Ama yalnız değilsin emin ol bizim gibi zorluk çeken bı sürü anne var. Bı doktora göster istersen gelişimi nasıl onlar bı problem görecek mi uzman gözüyle bakılsa daha sağlıklı olur sankiArkadaşlar hepinize merhaba. Yalnız bebek büyütenler için bu sayfa tam bir terapi alanı gerçekten. Öncelikle zaman ayırıp derdimi okuyanlara fikir verenlere teşekkür ederim. Biraz uzun yazabilirim hakkınızı helal edin zamanınızı aldığım için.
Şubat ayında bir oğlum oldu Allah acısını göstermesin. Tam 3 buçuk aylık inanın gün yüzü görmedim diyebilirim. Doğduğu günden beri uykumuz hep problemdi. Uykuya dalamaz hemen uyanırdı sonra gaz sıkıntıları başladı yok atak haftası bilmem ne derken 3 buçuk aylık oldu ama ben 3 buçuk yıl kadar yaşlandım. Hala daha uykuya dalması problem sürekli sallıyorum uykuya hep ağlayarak gidiyor artık çok yıprandım. Ne oyun halısı ne çıngırak ne yatmak ne kucak hiçbir yerde mutlu olmuyor. Sadece arı vız vız şarkısını açarsam susuyor ve animasyonu izliyor bende bunu sürekli yapmak istemiyorum ama sanki saatlerce açık bıraksam izleyecek gibi hatta çoğu kişi izlet sende rahat edersin diyor ama içim yine de elvermiyor hipnoz olmuş gibi bakmasına sakinleşinc kapatıyorum. 2 aylıkken agulardı gülerdi şimdi oda yok çok nadir. İşte 5 kere denersem birinde gülüyor gibi. Agulama bile azaldı yani hatta daha çok sinirlenip söyleniyor gibi sesler çıkarıyor o sesler bile mutsuz yani öyle gülücüklü agular değil. Sürkeli mız mız ağlak hatta bazen deli gibi bağıra bağıra ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gaz için probiyotik gaz damlası ve şurup kullanıyoruz yine gaz problemleri oluyor ama eskiye göre daha iyi ben artık normale döneriz diyordum ama hala mutsuz hala memnuniyetsiz artık deliricem evim en üst katta bazen balkona çıkıyorum gerçekten geri içeri girmektense şurdan kendimi atsam diyorum o kadar bunalmış ve çaresiz durumdayım. Bi akıl verin nolur ne yapayım ne zaman düzene girecek