- 12 Ekim 2008
- 6.473
- 14.303
- Konu Sahibi Busran2613
Gercegi kabullenmek yerine ne kotu bir dil diye yaftalamissiniz. Hayir; gercek! Yazdiklarim agir geldiyse siz cocugunuza o sekilde bakmayin.Ne kötü bir dil. Evet bebek konusunda tecrübesizim ilk bebeğim ama lisans mezunu 5 yıldır da sağlık sektöründeyim. Bayılmıyorum bende çocuğuma video izletmeye ki burda bi çare arıyorum bi çıkış yolu ama sağolun çaresiz bir annenin en çok duymak isteyeceği şey bir de cehaletle suçlanmak. Keşke dediğiniz gibi sadece kitap okumakla çocuk büyüseydi ama yinede okuyorum merak etmeyin. Ama kitaplar tecrübeli anneler kadar benimle aynı yoldan geçmiş kişiler kadar bana yardımcı olmuyor.
Yine de madem sordunuz söyleyeyim
Kanguru denedim SEVMEDİ
Hergün dışarıya da çıkamadık maalesef çünkü bebek arabasını da SEVMEDİ kucakta da bir süre sonra SIKILIYOR
Herkes kundak yap dedi yaptım çırpına çırpına AĞLADI
Beyaz gürültüyü seviyor hala DİNLİYORUZ
Mama sadece ilk ayda bir kaç kez verdik onun dışında sadece ANNE SÜTÜ
Doktorumuzda her çocuk farklıdır NORMAL bir süre uyku problemi olacak dedi gelişimi de gayet iyi. Cahiliz ama rutin bütün kontrollerini yaptırıyoruz gelişimi takip ediyor ve iyi anne baba olmak için çabalıyoruz sizin kadar olamıyoruz belli ki
Bu nefes almak icin actiginiz videolar 3 dakikada kapatilmiyor muhakkak cunku bebekli bir kadin olarak 3 dakikada kafanin bosalmasinin mumkun olmadigini biliyorum.
Herkes ikinci ucuncu annelikten basliyordu sizi ilkden baslatmislar. Hay aksi. Ne demek ilk defa anne oluyorum
Yardim edecek, siz dinlenirken cocukla ilgilenebilecek kimse yok mu? Cocugunuz zaten cok kucuk, oyun halisinda durma suresi 5 dakikayi bulmaz, dikkatini toparlayamaz, siz koymaya devam edin zamsnla artacak bu sureler. Baby bjorn tarzi anakucaglarinda kucakta duruyor gibi durduklarindan ben pek cok kisinin hep olumlu yorumlarini okudum.
Mahallenin en mutlu bebegi kitabini okumus muydunuz? Harvey Karpin yakladimi pek cok bebekte ise yarar (5Skuraliydi sanirim)
Kundagi kendiniz mi bagladiniz yoksa hazir satilan fermuarli kundaklardan mi kullandiniz?
Kanguru degil de sling kullanmanizi tavsiye ederim bu ayda. Kangurudaha sert. Sling bebegi daha guzel sariyor.