Allahaşkına şu sana herkesden önce haber veren kişi kim ve neci. meraktan ölüyorum şimdi.
Genciza;
Ümit edilen o ama malesef yine avuclarini yalayacaklar:)
Bazi ortam germek icin yalan haber yapan ve bir operasyon daha olacak diye asbaragas haber yapan kisileri bile ciddiye alanlar var:))
Ortam germek icin yalan haber o yalan haber:)) Allah im zaytung haberlerinide ciddiye aliyorlarmidir acaba diye merak etmeye basladim:))
Merak etmeyin varsa bir yolsuzluk yapan geregi yapilacak, mahkeme karari bekleniyor!
Bu arada genciza; öyle bir ters tepecek ki bu yapilanlar, akillar duracak:) Az önce biriyle konustum inanamadim.
Hüseyin Gülerce ( cemaat mensubu zaman gazetesi yöneticisi) de haberi almis olmaliki simdi aciklama yapiyor " oyum kesinlikle AKP ye" diye:))
Az bekleyin az bekleyin...
Richard Sorge
5 cayina gelmis son durumu anlatti
Saka saka Emre Uslu gibi müneccim .oku yedimHani 4 ay önceden bu olacaklari yazmasina ragmen kimsenin umursamadigi " bu adam bunu nerden biliyor, bu bir tuzak mi" diye MERAK EDIP sormadi müneccimlik varya iste o müneccimlikten Ama onu merak etmeyenler bunu merak ediyor, kaderin cilvesi herhal
Bu arda hani su yukarda paylastiginiz haber varya:)) Yalan haber yalan:))
IStanbul Cumhuriyet bassavciligi sitesine girin yada son aciklamalari okuyun bilgilenin:))
Ne o? Topiğe ilk geldiğimde sayfanın altı üye kaynıyordu, ne çabuk dağıldınız
Şöyle göz ucuyla baktım sadece, yazın yazın, hakaret edin, aciz, zayıf, avuç yalayan...
Başka?
sonunda artık utandılar mı ne yaptılar ne oldu da istifa ettiler anlamadım ama biraz geç kalmadılar mı?
Genciza;
Bazi ortam germek icin yalan haber yapan ve bir operasyon daha olacak diye asbaragas haber yapan kisileri bile ciddiye alanlar var:))
Ortam germek icin yalan haber o yalan haber:)) Allah im zaytung haberlerinide ciddiye aliyorlarmidir acaba diye merak etmeye basladim:))
Merak etmeyin varsa bir yolsuzluk yapan geregi yapilacak, mahkeme karari bekleniyor!
Bu arada genciza; öyle bir ters tepecek ki bu yapilanlar, akillar duracak:) Az önce biriyle konustum inanamadim.
Hüseyin Gülerce ( cemaat mensubu zaman gazetesi yöneticisi) de haberi almis olmaliki simdi aciklama yapiyor " oyum kesinlikle AKP ye" diye:))
Offf ben yazmaktan biktim bazilari bikmadi yahu.
Hadi canim hadi uzakta oynami deniyordu ne deniyordu muhattab olmak istemedigimiz insana.
37:
Bende Hüseyin Güler ce bana telefon edip söyledi dedimdi demi
Google yazip bilgi ediniyorsunuz madem gazete mansetlerinden az uzaklasin, cemaatin sitesine bakin sitesine madem bilgi paylasacaaan bari dogru adrese bakta yaz
Bu arada hani su 2. operasyon bilgileri varya yalan yahu yalan:))
Neyse yada dogru kabul edip sevinin ne deyem:)
Cumhuriyet tarihinin en güzel zamanları eğitim de şuan!!
Denmiş.Gülmekten kendimi alamadım :)))
Türkiyede başka hiçbir kurumda yapılanmanın bozulması ve başarısızlık varmıdır ve bu kadar bakan değiş midir acaba?
Atıftada yapalım Agaogluna.Durum aynen MEB'de bakan değişikliğinde şudur.
''Bu olmamış
Bu hiç değil
Bu da hayır
Bu da değilll''
5 senede 4 Bakan değiştirdim ben.Hepsi de geldikleri gibi sistemi değiştirdiler.Çocuklar ve veliler kobay bizde maymun olduk her değişen sistemde
Eğitim sisteminin kusursuzluğunu dağıtılan 3-5 tablete (ki benim gibi kırsal bölge okulları 3 seneyi bulurmuş gelmesi) bağlayanlar var.Ülkemin eğitim anlayışını öperim.
Ben yine şimdi bu muhteşem çarkın kusursuz bir dişi olmak için okuluma gidiyorum.Saygılar.
bugün yolsuzluk için ahlanıp vahlanan "hakkımı helal etmiyorum" diye dövünen, ama aslında içten içe " inşallah yolsuzluk vardır,belki bu sebeple hükümet düşer"ümidi taşıyan zavallı insanlar var weiss
60 sayfalik yolsuzluk dosyasi olan sarigül ü destekleyen.
Anayasa mahkemesinden KESINLESMIS yolsuzlugu nedeni ile ceza lan CHP yi basimiza temiz parti ilan eden.
Hakkinda YOLSUZLUK yaptigi icin mahkeme karari olan Muarrem Ince nin sözlerini alkislayan.
Ve partizanlik icin KESINLESMIS ve CEZA alinmis yolsuzluklari bile aklayan kisilerde zavalliligin DIBINE vurmus olmali:)))
Bir iddia icin bile 4 bakani görevden alan BASBAKAN i kutluyorum.
Zira birileri yolsuzluk dosyalari arasinda cebellesirken, hükümete karsi bir tuzak olmasina ragmen, görevden almak her kisinin harci degil:))
Bu arada " amannn cözülüyorlar, ahanda bakan böyle demis" diye sevinc cigliklari oluyor:) Gercekten cok komik be ya:)
Daha düne kadar Bakan Bayraktar icin " sadakaci, kanser hastasina sadaka verdi" diye hakaretler yagdiranlar bakiyorum Bayraktari bile sahiplenmis:))
Allah insani bu kadar caresiz yapmasin yazik..
Biz yine Bayraktara sahip cikariz cünkü hakkindaki iddialar ispatlanmadigi sürece masumdur!!
ben seviniyorum allah allah ne var bunda? yolsuzluklar ortaya çıktı diye üzülelim mi? zaten bilinen şeylerdi umarım her pislikleri ortaya çıkar asıl yolsuzluğu kollamak zavallılıktır
Genciza;
Söylediklerinizde unutmaya başladın.
Bak yukarda ne demişsin" Hüseyin Gülerce de haberi almış olmalı ŞIMDI AÇIKLAMA YAPIYOR????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?