3 bakan neden hedef tahtasında?

[h=1]İKİNCİ GÖZALTI LİSTESİNDE BİLAL ERDOĞAN VAR ! İŞTE O LİSTE ![/h]

[FONT=Arial, Verdana]17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda ikinci dalganın başlayacağı öne sürülürken, soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu iddia edilen isimler arasında Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da var.[/FONT]
[FONT=Arial, Verdana]
[/FONT]

[FONT=Arial, Verdana]BirGün gazetesinin haberine göre; Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda ikinci dalganın başlayacağı öne sürülürken, soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı alındığı iddia edilen isimler arasında Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da var.[/FONT]
[FONT=Arial, Verdana]
[/FONT]

[FONT=Arial, Verdana]Yapılacak operasyonun mali büyüklüğünün 100 Milyar doları bulacağı iddia ediliyor.[/FONT]
[FONT=Arial, Verdana]
[/FONT]

[FONT=Arial, Verdana]Operasyonda en dikkat çeken isim El Kaide finansörü olmakla suçlanan Yasin El Kadı ve Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan.[/FONT]
[FONT=Arial, Verdana]
[/FONT]

[FONT=Arial, Verdana]Operasyonda ismi geçtiği ileri sürülen diğer isimler şöyle: Üsame Kutup, Orhan Cemal Kalyoncu, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk, Bilal Erdoğan, M.Latif Topbaş, Abdullah Tivinikli, Cengiz Aktürk.[/FONT]
[FONT=Arial, Verdana]
[/FONT]

[FONT=Arial, Verdana]Savcılıkla Emniyet arasında operasyon krizi yaşandığı, Emniyet'in savcılığa direnç gösterdiği belirtiliyor.

Halk Haber - İKİNCİ GÖZALTI LİSTESİNDE BİLAL ERDOĞAN VAR ! İŞTE O LİSTE !
[/FONT]

Allahaşkına şu sana herkesden önce haber veren kişi kim ve neci. meraktan ölüyorum şimdi.

Richard Sorge
5 cayina gelmis son durumu anlatti

Saka saka Emre Uslu gibi müneccim .oku yedim Hani 4 ay önceden bu olacaklari yazmasina ragmen kimsenin umursamadigi " bu adam bunu nerden biliyor, bu bir tuzak mi" diye MERAK EDIP sormadi müneccimlik varya iste o müneccimlikten Ama onu merak etmeyenler bunu merak ediyor, kaderin cilvesi herhal

Bu arda hani su yukarda paylastiginiz haber varya:)) Yalan haber yalan:))
IStanbul Cumhuriyet bassavciligi sitesine girin yada son aciklamalari okuyun bilgilenin:))

Son düzenleme:

Şu olayları gözünle görmüş kulağınla duymuş gibi anlattığın için inandırıcılığını kaybediyorsun weiss.
Bahsettiğin Hüseyin Gülerce yazısı bugünkü zaman gazetesinde yayınlanmış.
10 saat öncesinde bile internette olan bir yazı.
Son hükümet-cemaat meselesinden dolayı gönlüm kırık olsa da, ben oyumu, yaşadığım Yalova’ya göre kullanacağım. Kararım şimdiden net. Hüseyin Gülerce olarak bir oyum var. AK Parti adayına oy vermeyi düşünüyorum.” Yangın, hâlâ söndürülebilir…(...)

Kaynak : Hüseyin Gülerce hangi partiye oy verecek? - GÜNCEL - Politika haberi

Ve açıklama bu şekilde.
Bırak istersen ben herşeyi bilirim edalarını ve olayları çarpıtmayı,komik oluyor.

''Avuçlarını yalayacaklar'', ne talihsiz bir tabir. Oysa buradakilerin hepsi sizin nefessizce savunduğunuz kişiden temelde saygı beklediler sadece. Hükümetin bir anda yerle bir olup vatanının kaosa sürüklenmesini isteyen tek bir allahın kulu yoktur bu forumda

akşam haberleri lzlerken cumhurbaşkanı hukuk ülkesiyiz diyor diğer yandan üst düzey emniyette görevli kişi savcılık sorgulamasına gitmiyor, bu dilemma ne ? hiç inandırıcı değiller söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor!

Tabi canım kesin yalan haber hiç öyle birşey yaparbilirler mi sütten çıkma ak kaşık onlar.

Offf ben yazmaktan biktim bazilari bikmadi yahu.
Hadi canim hadi uzakta oynami deniyordu ne deniyordu muhattab olmak istemedigimiz insana.
Bende Hüseyin Güler ce bana telefon edip söyledi dedimdi demi

Google yazip bilgi ediniyorsunuz madem gazete mansetlerinden az uzaklasin, cemaatin sitesine bakin sitesine madem bilgi paylasacaaan bari dogru adrese bakta yaz

Bu arada hani su 2. operasyon bilgileri varya yalan yahu yalan:))
Neyse yada dogru kabul edip sevinin ne deyem:)

Son düzenleme:
Mümkünse bıkın zaten yazmaktan çünkü gördüğünüz gibi pek önemseyen yok yazdıklarınızı

Ne o? Topiğe ilk geldiğimde sayfanın altı üye kaynıyordu, ne çabuk dağıldınız
Şöyle göz ucuyla baktım sadece, yazın yazın, hakaret edin, aciz, zayıf, avuç yalayan...
Başka?

sonunda artık utandılar mı ne yaptılar ne oldu da istifa ettiler anlamadım ama biraz geç kalmadılar mı?

Ne o? Topiğe ilk geldiğimde sayfanın altı üye kaynıyordu, ne çabuk dağıldınız
Şöyle göz ucuyla baktım sadece, yazın yazın, hakaret edin, aciz, zayıf, avuç yalayan...
Başka?

abla ödümü kopardın yollarımı mı gözlüyodun napıyodun hemen arkamda belirdin:18:

Söylediklerinizde unutmaya başladın.
Bak yukarda ne demişsin" Hüseyin Gülerce de haberi almış olmalı ŞIMDI AÇIKLAMA YAPIYOR????

Son düzenleme:

Valla ben zerre kadar hakkım varsa helal etmiyorum. Her gelen eğitime el attı,herkes bir şeyi değiştirdi. Kpss'ye iki ay kala getirdikleri sınav yüzünden ben atanamadım.O lanet sınavı getirmemiş olsalardı şu an ben öğretmendim. 2010 kopya faciasına hiç girmiyorum bile,nasılsa ahiret günü gelecek.

Evet ben diyorum.İnşallah varsa devamı da çıkar.

Weiss mantıklı tek bir sebep söyler misin bize ?

Nerden geliyor bu değirmenin suyu ? :44::44:

ben seviniyorum allah allah ne var bunda? yolsuzluklar ortaya çıktı diye üzülelim mi? zaten bilinen şeylerdi umarım her pislikleri ortaya çıkar asıl yolsuzluğu kollamak zavallılıktır

Ben de seviniyorum.

Avuç yalamak...İşte bu yüzden biz hiç anlaşamayacağız weiss.

Şu üst düzey tanıdığın da kimse artık...

Yasin El Kadı'ya destek suçlaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, operasyon başlatmayan Vali. Mali Şube Müdürü ve Emniyet Müdürü hakkında da soruşturma başlattı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 30 kişinin gözaltına alınacağı operasyonu, şüphelilere haber verdikleri ve soruşturmayı sızdırdıkları gerekçesiyle Vali Hüseyin Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Mali Şube Müdürü hakkında soruşturma başlattı.

www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, yaklaşık 30 kişiyi kapsayan soruşturmaya ilişkin olarak sabah 11.00'de düğmeye bastı. Operasyonda gözaltına alınacak kişilerin isimleri polise gönderilmesine rağmen, operasyon başlamadı. Savcılık bunun üzerine, Emniyet Müdürlüğü'nü uyardı ve operasyonun başlaması için talimat verdi.

Saat 15.50'de ise Savcılık Vali, Emniyet Müdürü ve Mali Şube hakkında soruşturma başlattı. Operasyonun, TMK 10 ve TMK 8. maddeden başlatıldığı öğrenildi. Bu maddelerin, ''terönün finansmanı''nı kapsadığı biliniyor.

Gözaltına alınacak olan kişilerin, Yasin El Kadı'ya mali destek sağladığı iddia ediliyor. Bilindiği üzere, Yasin El Kadı, BM tarafından ''teröre mali destek sağlamak''la suçlanmıştı.

Yapılacak operasyonun, Orhan Cemal Kalyoncu, Süleyman Karaman, Adem Baştürk, Latif Topbaş, Abdullah Tivinikli ve Cengiz Aktürk'ü kapsadığı iddia edildi.

Bazı kaynaklar ise, operasyonun ''rüşvet ve yolsuzluk'' suçlamasıyla yapıldığını iddia etti.

YASİN EL KADI?

Yasin El Kadı, 11 Eylül sonrası Amerikan resmi belgelerinde adı "Özel Olarak Belirlenmiş Küresel Terörist" diye geçen bir Suudi işadamı. 52 yaşındaki Cidde'de mukim Yasin El Kadı, "Şeyh Yasin Abdullah" olarak da biliniyor.

ABD Hazine Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı'nın terörist listelerinde, Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) terörün finansmanına ilişkin raporlarında El Kadı'nın adı yer alıyor. El Kadı, terörle bağlantılı olarak Amean belgelerinde ilk kez Haziran 1998'de yer aldı. O tarihteki bir FBI raporuna göre, El Kadı ABD'de gayrimenkul alım satımı yaparak kara para aklıyor ve bu yolla Hamas'a fon sağlıyordu.

El Kadı'nın, 1990'lı yıllarda, Bosna-Hersek'te de terörü finanse ettiği, Vakufska ve Depozitna bankaları ile kendi adını taşıyan "Qadi International" şirketi aracılığıyla, Balkanlar'daki silahlı İslami harekete para aktardığı yönünde raporlar var.

03.09.2008 Avrupa Birliği'nin hukuk organı Adalet Divanı, Suudi Arabistanlı işadamı Yasin El Kadı ile İsveç merkezli bir hayır kurumunun, El Kaide örgütüne destek verme suçlamasıyla 2001'de dondurulan mal varlıklarını serbest bıraktı. Avrupa Adalet Divanı, AB'nin, mal varlığını dondururken, savunma hakkına saygı göstermediğini belirtti. Ajanslar, kararın, AB'nin yaptırımlar rejimine darbe vuracağını belirtiyor.

Yasin El-Qadi hakkındaki hüküm, Türkiye Cumhuriyeti yönünden, 19.10.2012 tarihli R.G.'de yayımlanan 11.10.2012 tarihli bakanlar kurulu kararıyla yürürlükten kaldırılmıştır.

http://www.acikgazete.com/guncel/2013/12/25/yasin-el-kadi-ya-destek-suclamasi.htm?aid=53746

yasin el kadı BİM'in ortağı ve yöneticisiydi. geçen senelerde bimin ortaklarını araştırmıştım sitesinde yönetici olarak görünüyordu kim bu yasin el kadı dedim terörist listesindeymiş, vergiden muafmış falan hayret edip alışveriş yapmamaya karar vermiştim. şimdi baktım topbaş ailesi ve başka bir suudi görünüyor ortaklarda

Son düzenleme:
"Tarih25.12.2013 00:12

Yazılmayan, söylenmeyen, ortaya dökülmeyen pislik kalmadı. Üstelik kokusuyla bile zehirlendiğimiz çirkef, belli ki ortaya dökülenden ibaret değil. Sadece hükümeti saran ve sarsan rüşvet, irtikâp, yolsuzluk operasyonlarından söz etmiyorum; bunlara, daha küçük boyutlarda da olsa alışığız. Eh! Türkiye “büyüdükçe”, neoliberal pervasızlık, ahlâksızlık dünyayı, Türkiye’yi sardıkça, para dünyanın ve bizim Müslüman muhafazakârlarımızın da tek ortak tanrısına dönüştükçe, kirlenmenin çapı da büyüyor.

Geçen hafta yazı yazamadım, kendimi bir lağım çukurunda umutsuzca debelenen kedi yavrusu gibi hissediyordum. Beni umutsuzluğa sevk eden; şu anda Hükümet ile Cemaat arasındaymış gibi görünen savaşta iki taraftan da fışkıran sorumsuzluk, ilkellik, pislik, komploculuk değildi sadece. Bu ülkede yaşayanların tümünün, hepimizin bilmeden, istenmeden de olsa kirlenmekte olduğumuzu görmekti. Ne demek istediğimi anlayabilmek için medyanın haline bakmak; Erdoğan’ın, AKP’nin ya da Cemaat’in koşulsuz savunuculuğuna soyunmuş kimilerinin, kendi taraflarının pisliklerini örtmek için canhıraş, bir o kadar da izansız, tutarsız, hepimizin aklıyla alay eden yırtınmalarını hatırlamak yeter. Başbakan’ın, sadece kendisini, sadece iktidarını değil Türkiye’yi de bütün dünyaya rezil eden konuşmalarının üslubunu, hastalıklı komplo teorilerinin zavallılığını hatırlayın. Milyonlarca temiz, inanmış insanın gözlerinde büyüttükleri, inançla bağlandıkları Fethullah Gülen’in düştüğü kontrolsuz, zavallı, acınacak halleri hatırlayın. Her şeyin sallandığı, yıkıldığı, kirlendiği böyle bir ortamda insanların ruh sağlığını, aklıselimini, temizliğini, siyasal liderlerine, kanaat önderlerine güvenini, saygısını, vb. koruması neredeyse olanaksız. Böyle dönemlerde kitleler ya boşluğa düşüp nihilizme kapılırlar ya da gözü bağlı yandaşlığa sığınır, asker olur, yönetenlerin pisliklerine bulaşırlar."

Ne Cemaat ne Hükümet, bu çürümüş devlet... - Oya Baydar - T24

ne demeli ki daha. siz hala yok AKP düşmanları yok CeHaPe yanlıları vsvsvsvs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…