3 bakan neden hedef tahtasında?

Kpss neden iptal edildi? Polislik sınavında neler döndü?Lys de sehven yapılan neydi?

Bunları biliyorsunuzdur eminim. Kpss de yenilen hakkımı asla helal etmicem. Bir sene boyunca hem çalışıp hem dersaneye gidenler armut pis yapmıyor merak etmeyin. Kopya çekildi diyip tekrar sınav yap sonra... Sonrası yok aslinda var da ucu birilerine dokunduğu için soruşturulmadı

Arkadaşlar çok uzağa gitmeye gerek yok ... daha 1 sene olmadı ziraat bankası sınavında boş bıraktığı söylendi bir süürü kişinin bende bunlardan biriyim ve boş bırakmadığıma eminim ... Yandaşlar dolduruluyor kaymaklı mevkilere başka açıklaması yok.

Başbakan şimdi seslenecek bakanı mı yedirtmem.... Ben şahsen haram yememeye çalışıyorum o yüzden bakanlarını kendi yesin...

Gezide halkı kırdırdığı poliside al aşağı ediverdi gördük....

Bu arada E. Gündeş'in uçağına el konmuş ne yazık değil mi?

ekonomi için asgari ücreti dile dolamakta çok komik ve eskidi...
asgari ücretin yerinde saymasını mı bekliyordunuz ki artınca yaşasın diyorsunuz...

kabaca bir oran hesabı..

2002 yılında asgari ücret 250 tl imiş ve 2014 yılında asgari ücretin 857 olması bekleniyor ....ne çok artmış vay be hadi diyelim 100 tl oldu ( bu daha olmayan olacak olan yani iyimser bir hesap)

e şimdi bi hesap daha yapalım 2002 yılında çeyrek altın 20 tl imiş yani o yıllarda asgari ücretle 10 11 adet çeyrek altın alabilirdiniz..gün itibarı ile çeyrek altın 147 tl (en düşük hali) asgari ücreti 1000 tl den fazla fazla hesaplarsanız 6 adet çeyrek altın alabiliyorsunuz...

vay bee asgari ücret 250 den 850 ye çıkmış ??? aferin...

ne düz bir hesap..mantık bile diyemiyorum...

Son düzenleme:

O.sınavda sanırım yanlış doğruuyu götürmüyordu. Çok yakın arkadasim girmişti hatta sınava girebilmek için ben de kalmıştı. Hepsini yaptim bilmediklerimi salladım demişti. Sonuc on soru boş gözükuyor.

onlar hırsızlığı da çok iyi bilir hırsızlığın üstünü örtmeyi de çok iyi biliriz diye demeç verirse şaşırmam

E. Bayraktar'ı izlediniz mi? Istifa baskısını kabul etmediğini her seyin başbakanın onayıyla yapıldığını istifa edecekse onun etmesini söyledi. Sonra da mv ve bakanlıktan istifa etmiş.

Tarih 29 aralik 2008.
2009 yerel secimleri yaklasiyor.
O dönem Ekrem Dumanli ( zaman gazetesi yazari) bir yazi kaleme aliyor.
Yazida ele alinan konu su;
Yaklasan yerel secimler dolayisi ile hükümeti yipratmak ve oylarini düsürmek icin muhalefetin ve hükümet düsmanlarinin izleyecegi yollar.

Evet, bugün bagira cagira yolsuzluk haberleri yapan Ekrem Dumanli bakin o zaman hükümete kurulacak muhtemel tuzaklar icin ne yazmis;

"Yolsuzluk iddiaları dünyanın her yerinde gazetecilerin ilgisini çeker. Çünkü vatandaşın ilgisine mazhardır. Ayrıca gazetecilik, kamu yararı gözetilerek yapılan bir çeşit demokratik denetimdir. Ne var ki seçime çok az bir süre önce yolsuzluk kampanyaları açmak çok sayıda soru işaretlerinin oluşmasına da sebeptir. İki kritik konu var zamanlamada: Bir, bahsi geçen (daha doğrusu geçecek olan) dosyalar niçin bu zamana kadar bekletildi? İki, bu kadar kısa bir süre kalmışken yapılan yolsuzluk suçlamasına cevap vermek için yeterince savunma süresi kaldı mı? Açık söyleyeyim, bu saatten sonra yapılacak olan yolsuzluk suçlamaları doğruyu arama ve yoksulluktan arınma talebinden daha çok siyasette belli bir imaj ve hava oluşturmak içindir ve güvenilir olma özelliğini kaybetmiştir. Bu konuda samimi olan, seçim sonuçlarının sabahında elindeki dosyaları kamuoyuna arz eder…"

Ekrem Dumanli yaklasan secimler öncesi, hükümeti yipratmak isteyenlerin bircok yola basvuracaklarini bunlardan birininde ortaya yolsuzluk iddialari atmak olacagini lakin ASIL DERDI YOLSUZLUKLAR olan kisinin yerel secimler öncesi böyle bir iddia ortaya atmayacagini, yerel secimlerin yapildigi günün ertesinde bunlari dile getirecegini, secim öncesi yolsuzluk iddiasinda bulunan kisilerin tek derdinin hükümeti yipratmek oldugunu yazmis:))

Iste bu nedenleki bugün yolsuzluk sözlerini ele alip yola düsen büyük cogunlugun derdi yolsuzluk falan degildir.
Tek dert Erdogan düsmanligi, hükümet devirme hayalleridir:))

Iste olay bu kadar basit....

Son düzenleme:
Anne babanızı bu kadar savunmazsınız

Son dakika haberi .
Erdoğan Bayraktar hem millet vekilliğinden hem bakanlıktan istifa etti .

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bayraktar NTV’de yaptığı açıklamada ‘Soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı. Başbakan’ın istifa etmesi gerekir’ dedi.
Erdoğan Bayraktar, milletvekilliği ve bakanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

Bayraktar şunları söyledi:
''Ben müsaadenizle basın açıklaması şeklinde çok kısa ifadelerde bulunmak istiyorum.

17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir.

Fakat 'rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız' şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum.

Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı.

Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum.''

Erdoan Bayraktar istifa etti - Hrriyet GNDEM

vay anasınııııı, aha da kendi bakanı, başbakanı sobeledi.

çözülmeler başladı demek ki

Öküz öldü ortaklık bitti

4-5 gündür izlediğimiz süreç,emniyet mensuplarının görevden alınması,yeni savcılar falan hep Başbakanı korumak için aslında.
Bu bakanlar ve oğullarını aklamaktan ziyade,soruşturmanın 2. veya 3. ayaklarının ortaya çıkması ve işin Başbakan ve oğluna dokunması tek korkuları.
Kendini kurtarmak için özellikle Erdoğan Bayraktar ı harcayacak.
Diğer 2 bakanımız hakkındaki deliller zaten ortada ve aklanacak tarafları yok.
Bu adamın başı Başbakan aklansın diye yanacak.

dış güçler, erdoğanın içinden çıktı :)))

acaba kendisinde bir "dr. jekyll ve mr. hyde" durumu söz konusu olabilir mi?

2 gün önce Bayraktar'ı savunanlar bugün yalan söylüyor diyecekler
Az sonra yorumlar gelir..

Iste bu nedenleki bugün yolsuzluk sözlerini ele alip yola düsen büyük cogunlugun derdi yolsuzluk falan degildir.
Tek dert Erdogan düsmanligi, hükümet devirme hayalleridir:))

bugün yolsuzluk için ahlanıp vahlanan "hakkımı helal etmiyorum" diye dövünen, ama aslında içten içe " inşallah yolsuzluk vardır,belki bu sebeple hükümet düşer"ümidi taşıyan zavallı insanlar var weiss

İnşallaha maaşallaha gerek yok ki:)
Zaten bizzat kendileri itiraf ediyor ama buna rağmen siz aklıyorsunuz o ayrı.

Birde sırf kendide çıkar sağladığı için gözünün önünde hırsızlık yapanları savunmaya kalkan zavallılar var gencizia

Birde sırf kendide çıkar sağladığı için gözünün önünde hırsızlık yapanları savunmaya kalkan zavallılar var gencizia

Kendi çıkarı olmadan sadece partizanlıkla hırsızlığı aklayan paklayan savunan var ki onlar için zavallı kelimesi az kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…