- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
hayır bu konu bende biraz alışkanlık ünlem koymak normalde de çok kullanıyorum maalesef..
evet yemedim doğru dürüst sınava çalışan insanlarda yemediler merak etmeyin
kimse armut piş ağzıma düş beklemesin..
sınava 2 yıl kala ani değişiklikler pardon 10 sene kala olması gerekir değilmi anca çark edilmesi için :))
devlet başa geldiğinde asgari ücret kaç paraydı bana bunu yazarmısın şimdi kaç para onu da yazın lütfen
ben harikulade oldu demiyorum ama o günlerden bugünlere diyorum
Arkadaşlar çok uzağa gitmeye gerek yok ... daha 1 sene olmadı ziraat bankası sınavında boş bıraktığı söylendi bir süürü kişinin bende bunlardan biriyim ve boş bırakmadığıma eminim ... Yandaşlar dolduruluyor kaymaklı mevkilere başka açıklaması yok.
Başbakan şimdi seslenecek bakanı mı yedirtmem.... Ben şahsen haram yememeye çalışıyorum o yüzden bakanlarını kendi yesin...
Gezide halkı kırdırdığı poliside al aşağı ediverdi gördük....
Bu arada E. Gündeş'in uçağına el konmuş ne yazık değil mi?
hımm. hırsızdan hırsıza fark var demek.. anladım şimdi
sıradan hırsız gerekli cezayı alır,ama üst sınıftan, mavi kanlı hırsızın yaptığı suç olmaz.
lordlar kabinesine hoşgeldiniz..
onlar hırsızlığı da çok iyi bilirhırsızlığın üstünü örtmeyi de çok iyi biliriz diye demeç verirse şaşırmam
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bayraktar NTVde yaptığı açıklamada Soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı. Başbakanın istifa etmesi gerekir dedi.
Erdoğan Bayraktar, milletvekilliği ve bakanlıktan istifa ettiğini açıkladı.
Bayraktar şunları söyledi:
''Ben müsaadenizle basın açıklaması şeklinde çok kısa ifadelerde bulunmak istiyorum.
17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir.
Fakat 'rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız' şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum.
Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı.
Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum.''
Erdoan Bayraktar istifa etti - Hrriyet GNDEM
vay anasınııııı, aha da kendi bakanı, başbakanı sobeledi.
Öküz öldü ortaklık bittiÇevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bayraktar NTVde yaptığı açıklamada Soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı. Başbakanın istifa etmesi gerekir dedi.
''Ben müsaadenizle basın açıklaması şeklinde çok kısa ifadelerde bulunmak istiyorum.
17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir.
Fakat 'rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız' şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum.
Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı.
Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum.''
4-5 gündür izlediğimiz süreç,emniyet mensuplarının görevden alınması,yeni savcılar falan hep Başbakanı korumak için aslında.Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bayraktar NTVde yaptığı açıklamada Soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı. Başbakanın istifa etmesi gerekir dedi.
Iste bu nedenleki bugün yolsuzluk sözlerini ele alip yola düsen büyük cogunlugun derdi yolsuzluk falan degildir.
Tek dert Erdogan düsmanligi, hükümet devirme hayalleridir:))
bugün yolsuzluk için ahlanıp vahlanan "hakkımı helal etmiyorum" diye dövünen, ama aslında içten içe " inşallah yolsuzluk vardır,belki bu sebeple hükümet düşer"ümidi taşıyan zavallı insanlar var weiss
Birde sırf kendide çıkar sağladığı için gözünün önünde hırsızlık yapanları savunmaya kalkan zavallılar var gencizia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?