http://......................./Ekon...eminin_karsilastirmasi___/Blog/?BlogNo=440048
2002-2013 yillari karsilastirmasi.hukumet ulkeyi nasil almis ,ne yapmis.
Link açılmıyor canım..
O kutulardaki paralar yüzünden benzine 13 kuruş zam gelmiş gene.......ödeyelim işimiz ne
Hep israil oyunları bunlar
Her cümlenin sonuna koyulan ünlem net dilinde bağırmak anlamına gelir, ve ben sakinken karşımda bağıran birine cevap vermem.
İcraatlarındaki ''iyi şeylerine'' takdirim, çocukluk arkadaşımın katillerine demokratik gerilla deyip sınırdan içeri buyur edinceye kadardı.
27 yaşında kahmanca bir elinde bayrağım bir elinde silahı ile şehit oldu. Elimi vicdanıma koyduğum için sindiremiyorum yaptıklarını zaten.
ben onun buraya özel bişey olmadığını alışkanlık olduğunu söyledim..
özelliklede sizin alıntı yaptığınız yazıda hiç ünlem yok bilmem farkındamısınız?
çünkü o yzaıyı arkadaş yazdıktan sonra yazdım ve dikkat ettim ünlem olmamasına
konuyu çarpıtmayın cevap verin..
2008 yılında kazandığım kpss sınavında yerleşmek istiyorsan partimizze üye olman yeterli diyen hükümetin alt kadrolarında olan insanlardı...
Ev kirası kaç para? Elektrik ? Doğalgaz?
vayy be bunca senedir akp liyim bi Allahın kulu da çıkıp demediki bize üyesin seni memur yapalım
tmm bu saatten sonra akp benim içinde bitmiştir..
kirada olanların kirasınıda ödemediği için
elektrik doğalgaz faturamı ödemediği için
bunlarla yükümlü çünkü
gülsemmi ağlasammı bilemedim?
Bende genel üslubunuzdan bahsettim, bağırmak alışkanlığınız demek
İyiniyetimin hangi konuda sekteye uğradığını açıkyüreklilikle yazdım sizin buna bir yorumunuz yok mu :26:
Üstelik anne adayıymışsınız da empati yapmanız daha kolaylaşır. Arkadaşımın annesinin yerine daha kolay koyabilirsiniz kendinizi.
Evet ? ? ?
Herşeyi okuyamadım da bir soruya çok güldüm .
Onlar geldiğinde asgari ücret ne kadardı şimdi nekadar ?
Geçmiş 11 yıl .
Saçamalığa bakarmısınız ? Ülkemiz afrika , iran , ırak vs. değil hanımefendi.
Ogünün şartlarıyla bugünün şartları bir mi ?
Nasıl mantıkda bir sorudur bu ben bilemedimZaten Tayyip Erdoğan gelmeseydi maaş hala aynı olurdu.
Ayrıca artsa ne olur paranın değeri mi var . Geldiklerinden bu yana % Bilmem kaç milyon zam yaptılar herşeye gelmiş artan asgari ücretten bahsediyorsunuz.
Artsa ne olacak 803 lirayla kim geçiniyor . Doğalgazdan geçiriyorlar , elektrikten sudan aklınıza gelecek herşeyden geçiriyorlar gelmiş 11 sene içinde değişen asgari ücretten bahsediyorsunuz. Ee kusura bakmayında bir zahmet yani.
yaa siz komikmisiniz?
işinize gelen yerleri almayın sadece
ben dedim ki harikulade değil ama
o durumda bu duruma dedim..
ama siz 2 bin tl de olsa aynı mesajı atardınız bundan şüphem yok amaç karalamak çünkü
içki ve sigara dışında öyle herşeye de bilmem kaç milyon zam yapılmadı sanırım siz Türkiye de yaşamıyorsunuz?
Tayyip Erdoğan gelmese maaş aynı olmazdı bu ülke çooktann yok olmuş olurdu ımf ye satılırdı mesela..
Linkde bir sorun var yapıştırıyorum yapıştırıyorum olmadı düzelteceğim , okuyup görmeli herkesde.
tam olarak anlayamasam da sanırım açılım sürecinden bahsediyorsunuz o mesajda..
eğer öleyse aslında açık yüreklilikle söylemeliyim ki en başında bende bu sürece karşı çıktım
ama düşündüm düşündüm bir çıkış yolu bulamadım
açılım olayı da sonuçta kayıpların ortadan kalkması için yapıldı
zaman zaman işe yaradımı evet zaman zamansa hiç işe yaramadı
ama siz söyleyin lütfen nasıl bir çözüm getirilebilir
öneriniz ne içsavaş mı olsun?içsavaş sa ben yokum ..
eğer farklı bir öneri varsa ben de size katılıp sesimi duyurmak için çabalarım
zira ben değil anne olmayan tüm kadınlarda bu empatiyi yapabilir..
ama lütfen devlet değilmi çözümü onlar bulsun zırvasına girmeyelim..
bu arada bugün suriye ninde buna benzer bir olay yüzünden bu durumda olduğunu unutmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?