• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

O kutulardaki paralar yüzünden benzine 13 kuruş zam gelmiş gene.......ödeyelim işimiz ne
Hep israil oyunları bunlar

'Devletin malı deniz yemeyen domuz' bu lafı içselleştiren var ya peh...bir de bunun adamlar yiyor ama çalışıyor versiyonu var :ssz:

guzel-yedik.jpg

O kutulardaki paralar yüzünden benzine 13 kuruş zam gelmiş gene.......ödeyelim işimiz ne
Hep israil oyunları bunlar

Mesele cemaat-iktidar çatışması da değil, mesele herşeye hay hay buyursun gelsin diyen bir nesil yetiştirmeye çalışma meselesi :ssz:

Buyrun çok taze bir haber!!!

KONYA’nın Ereğli İlçesi’nde henüz nüfusa kayıt ettirilmeyen 40 günlük Ayaz bebek, emzirmek için uyanan 21 yaşındaki annesi Maviş Eşme tarafından yattığı yerde ölü bulundu. Ayaz, bebeğin yapılan otopsisinde zatürreeden öldüğü anlaşıldı. 2 çocuğu ile birlikte camları kırık olduğu için naylonla örtülü tek odalı kerpiç evde kalan Maviş Eşme’nin, çevreden topladığı odunlarla ısınmaya çalıştığını belirten yakınları, Ayaz bebeğin de soğuktan zatürre olarak öldüğünü öne sürdü.

:50::50::50:

Vah gidene deyip susalım mesela yada adam koskoca bakan onun çocuğu bu fukarayla bir mi diyelim ????

Her cümlenin sonuna koyulan ünlem net dilinde bağırmak anlamına gelir, ve ben sakinken karşımda bağıran birine cevap vermem.
İcraatlarındaki ''iyi şeylerine'' takdirim, çocukluk arkadaşımın katillerine demokratik gerilla deyip sınırdan içeri buyur edinceye kadardı.
27 yaşında kahmanca bir elinde bayrağım bir elinde silahı ile şehit oldu. Elimi vicdanıma koyduğum için sindiremiyorum yaptıklarını zaten.

ben onun buraya özel bişey olmadığını alışkanlık olduğunu söyledim..
özelliklede sizin alıntı yaptığınız yazıda hiç ünlem yok bilmem farkındamısınız?
çünkü o yzaıyı arkadaş yazdıktan sonra yazdım ve dikkat ettim ünlem olmamasına
konuyu çarpıtmayın cevap verin..

ben onun buraya özel bişey olmadığını alışkanlık olduğunu söyledim..
özelliklede sizin alıntı yaptığınız yazıda hiç ünlem yok bilmem farkındamısınız?
çünkü o yzaıyı arkadaş yazdıktan sonra yazdım ve dikkat ettim ünlem olmamasına
konuyu çarpıtmayın cevap verin..

Bende genel üslubunuzdan bahsettim, bağırmak alışkanlığınız demek :ssz:
İyiniyetimin hangi konuda sekteye uğradığını açıkyüreklilikle yazdım sizin buna bir yorumunuz yok mu :26:
Üstelik anne adayıymışsınız da empati yapmanız daha kolaylaşır. Arkadaşımın annesinin yerine daha kolay koyabilirsiniz kendinizi.
Evet ? ? ?

2008 yılında kazandığım kpss sınavında yerleşmek istiyorsan partimizze üye olman yeterli diyen hükümetin alt kadrolarında olan insanlardı...

vayy be bunca senedir akp liyim bi Allahın kulu da çıkıp demediki bize üyesin seni memur yapalım:ssz:

Ev kirası kaç para? Elektrik ? Doğalgaz?

tmm bu saatten sonra akp benim içinde bitmiştir..
kirada olanların kirasınıda ödemediği için
elektrik doğalgaz faturamı ödemediği için
bunlarla yükümlü çünkü
gülsemmi ağlasammı bilemedim?

vayy be bunca senedir akp liyim bi Allahın kulu da çıkıp demediki bize üyesin seni memur yapalım:ssz:

tmm bu saatten sonra akp benim içinde bitmiştir..
kirada olanların kirasınıda ödemediği için
elektrik doğalgaz faturamı ödemediği için
bunlarla yükümlü çünkü
gülsemmi ağlasammı bilemedim?

"Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir"

Senin bunca yıldır partizanlık ettiğin akp bunu yaptı ve ben bunu yaşadım. Yazdığım yorundan sadece bunu mu seçip çıkardın ? Mesela şehit aileleri dedim yada 2. yorumda soğuktan ölen bebek dedim...

İşine gelen kısımları seçme bence yazdıklarımı tümüyle yanıtla bana lutufta bulunmadı senin akp kazandığım hakettiğim şeyi lütfetmeye kalktı dedim.

Herşeyi okuyamadım da bir soruya çok güldüm .
Onlar geldiğinde asgari ücret ne kadardı şimdi nekadar ?
Geçmiş 11 yıl .
Saçamalığa bakarmısınız ? Ülkemiz afrika , iran , ırak vs. değil hanımefendi.
Ogünün şartlarıyla bugünün şartları bir mi ?
Nasıl mantıkda bir sorudur bu ben bilemedim :9: Zaten Tayyip Erdoğan gelmeseydi maaş hala aynı olurdu.
Ayrıca artsa ne olur paranın değeri mi var . Geldiklerinden bu yana % Bilmem kaç milyon zam yaptılar herşeye gelmiş artan asgari ücretten bahsediyorsunuz.
Artsa ne olacak 803 lirayla kim geçiniyor . Doğalgazdan geçiriyorlar , elektrikten sudan aklınıza gelecek herşeyden geçiriyorlar gelmiş 11 sene içinde değişen asgari ücretten bahsediyorsunuz. Ee kusura bakmayında bir zahmet yani.

Bende genel üslubunuzdan bahsettim, bağırmak alışkanlığınız demek :ssz:
İyiniyetimin hangi konuda sekteye uğradığını açıkyüreklilikle yazdım sizin buna bir yorumunuz yok mu :26:
Üstelik anne adayıymışsınız da empati yapmanız daha kolaylaşır. Arkadaşımın annesinin yerine daha kolay koyabilirsiniz kendinizi.
Evet ? ? ?

tam olarak anlayamasam da sanırım açılım sürecinden bahsediyorsunuz o mesajda..
eğer öleyse aslında açık yüreklilikle söylemeliyim ki en başında bende bu sürece karşı çıktım
ama düşündüm düşündüm bir çıkış yolu bulamadım
açılım olayı da sonuçta kayıpların ortadan kalkması için yapıldı
zaman zaman işe yaradımı evet zaman zamansa hiç işe yaramadı
ama siz söyleyin lütfen nasıl bir çözüm getirilebilir
öneriniz ne içsavaş mı olsun?içsavaş sa ben yokum ..
eğer farklı bir öneri varsa ben de size katılıp sesimi duyurmak için çabalarım
zira ben değil anne olmayan tüm kadınlarda bu empatiyi yapabilir..
ama lütfen devlet değilmi çözümü onlar bulsun zırvasına girmeyelim..

bu arada bugün suriye ninde buna benzer bir olay yüzünden bu durumda olduğunu unutmayalım..

Herşeyi okuyamadım da bir soruya çok güldüm .
Onlar geldiğinde asgari ücret ne kadardı şimdi nekadar ?
Geçmiş 11 yıl .
Saçamalığa bakarmısınız ? Ülkemiz afrika , iran , ırak vs. değil hanımefendi.
Ogünün şartlarıyla bugünün şartları bir mi ?
Nasıl mantıkda bir sorudur bu ben bilemedim :9: Zaten Tayyip Erdoğan gelmeseydi maaş hala aynı olurdu.
Ayrıca artsa ne olur paranın değeri mi var . Geldiklerinden bu yana % Bilmem kaç milyon zam yaptılar herşeye gelmiş artan asgari ücretten bahsediyorsunuz.
Artsa ne olacak 803 lirayla kim geçiniyor . Doğalgazdan geçiriyorlar , elektrikten sudan aklınıza gelecek herşeyden geçiriyorlar gelmiş 11 sene içinde değişen asgari ücretten bahsediyorsunuz. Ee kusura bakmayında bir zahmet yani.

yaa siz komikmisiniz?
işinize gelen yerleri almayın sadece
ben dedim ki harikulade değil ama
o durumda bu duruma dedim..
ama siz 2 bin tl de olsa aynı mesajı atardınız bundan şüphem yok amaç karalamak çünkü
içki ve sigara dışında öyle herşeye de bilmem kaç milyon zam yapılmadı sanırım siz Türkiye de yaşamıyorsunuz?
Tayyip Erdoğan gelmese maaş aynı olmazdı bu ülke çooktann yok olmuş olurdu ımf ye satılırdı mesela..

Ülke babasının çiftliği zaten değil mi ?
Yıllarca onca şehit de birgün Tayyip Erdoğan gelsinde birkaç pisliğin ağzına parmağıyla bal sürsün diye verildi.
Kayıpların ortadan kalkması içinmiş buna inanıyormusunuz ?
Adam oy toplamak için verdi de verdi.
Hala istiyorlar , onun yaptığı açılımın canı cehenneme.

yaa siz komikmisiniz?
işinize gelen yerleri almayın sadece
ben dedim ki harikulade değil ama
o durumda bu duruma dedim..
ama siz 2 bin tl de olsa aynı mesajı atardınız bundan şüphem yok amaç karalamak çünkü
içki ve sigara dışında öyle herşeye de bilmem kaç milyon zam yapılmadı sanırım siz Türkiye de yaşamıyorsunuz?
Tayyip Erdoğan gelmese maaş aynı olmazdı bu ülke çooktann yok olmuş olurdu ımf ye satılırdı mesela..

Yok canım sen komiksin :)
Aradan 11 yıl geçip de ozamanın şartlarıyla bugünü kıyaslayan insan pek komiktir hatta .
Ben Türkiye deyimde siz nerdesiniz ben onu çözemedim inanın ki . Sigara ve içki mi :D
Ülke çoktan satıldı çünkü '' Günaydın ''

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Linkde bir sorun var yapıştırıyorum yapıştırıyorum olmadı düzelteceğim , okuyup görmeli herkesde.

arkadaşım asgari ücretle çalışıyor ev kirası 600 tl :27::27::27::27: evde ev değil 1 oda 1 salon hani lüks yaşamasın filan dersiniz şimdi geriye kalan 2 kişi mevsimlik işlere gidiyorda elektrik su ekmek parasına kıtı kıtına yetişebiliyorlar:50:

tam olarak anlayamasam da sanırım açılım sürecinden bahsediyorsunuz o mesajda..
eğer öleyse aslında açık yüreklilikle söylemeliyim ki en başında bende bu sürece karşı çıktım
ama düşündüm düşündüm bir çıkış yolu bulamadım
açılım olayı da sonuçta kayıpların ortadan kalkması için yapıldı
zaman zaman işe yaradımı evet zaman zamansa hiç işe yaramadı
ama siz söyleyin lütfen nasıl bir çözüm getirilebilir
öneriniz ne içsavaş mı olsun?içsavaş sa ben yokum ..
eğer farklı bir öneri varsa ben de size katılıp sesimi duyurmak için çabalarım
zira ben değil anne olmayan tüm kadınlarda bu empatiyi yapabilir..
ama lütfen devlet değilmi çözümü onlar bulsun zırvasına girmeyelim..

bu arada bugün suriye ninde buna benzer bir olay yüzünden bu durumda olduğunu unutmayalım..

Açılım nedir hanımefendi, şehit kanı üzerinden açılım mı olur ?
Verilen haklar yetmiyor mu sizce ? Bunun ötesine geçmek, milli birliği bozmak vatan toprakları üzerine pazarlık yapmaktır.
Kürt asıllı Türk'üm diyenlere sözüm yok-olamaz da. Onca şehidi ne uğruna verdik biz yıllardır ?
Türkiye 7 bölgesi ile bölünmez bir bütündür. Teröristi muhatap kabul eden açılımı ben kabul etmiyorum. Dağlara çıkınca adam olunuyorsa, açılım hakediliyorsa, yediğin tabağa pislemek artık bu ülke için demokrasi kelimesinin içine giriyorsa bu ülke için ölenlere yazık olmuş. Bazen diyorum ki keşke bizde ölseydik kardeşimle birlikte.
Kürt sorunu yok bu memlekette, pkk sorunu var. Oda açılımla çözülmez!
Müslümanlık adı altında o kadar çok şey yapılıyor ki. Peki müslümanlıkta en büyük şeref olan o mertebeye ulaşmış olan o insanların kemiklerini sızlatmak dinimizin hangi inancına sığıyor. 27 yaşındaydı ya, 27...........
Oslo görüşmelerinde ve İmralı adasında müsteşarlarını gönderip terör örgütünü muhatap alanlar kim ?
Kayıpların ortadan kalkması diyorsunuz. Sadece kayıp mı sizin için şehitler. Bu kadar basit yani :53:

Back