• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

ben gayette mantıklı düşünüp yazdım ama sizler çok düz mantık yürütüp bunlara cvp vermişsiniz!!
ben ne dedim başkası gelse yemicekmi?
adamlar daha başa gelmeden yiyorlar!!

kimse bunun tersini iddia edemez.. kim başa gelse yer!!!!
bari yerken ülkeyi bir yerlere getirebilsin dedim ben!!!

yol yaptı bilmem ne yaptı yapması gerekenler demiş birisi
başka olağan üstü ne bekliyordu acaba yapılması gerekn!!

bataktan alınan bir ülkeyi sihirli değneyi olsa eminim daha iyi bir yerlere getirirdi ama
hayatın gerçekleriyle bu kadar olyor!!!
ya da şöyle sormalıyım daha önce gelenler neden yapmadı bunlarıı yapılması gereknelrii

ben iğrenç bir eğitim sisteminde ilkokul ortaokul hayatımı geçirmek zorunda değildim...

şu anki eğitim sistemi, pardon sistemsizliğinden boşluğundan rezaletliğinden haberiniz yok galiba sizin...ücretsiz diye dağıtılan kitaplardaki okunamayacak düzeltilemeyecek kadar çok basım ve bilgi hatalarından (bu sadece binde biri) tutup da şimdi eğitim sistemi demeniz çok fena ennnn bozuk ve çok zor düzeltilecek yelrerden bi tanesi....

haa bu arada gelen yiyecekti bunlar en azından bilmem ne yapıyorlar düşüncesi dolmuşlarda kahvelerde muhabbet eden yaşlı amcalarda bile kalmadı artık, azcık aşsak bunları...

Son düzenleme:
ben gayette mantıklı düşünüp yazdım ama sizler çok düz mantık yürütüp bunlara cvp vermişsiniz!!

yazdığınızın geri kalanına cevap verme gereği duymuyorum. bakış açınız yukarıdaki gibiyse da saygı duyarım. herhalde düşünmeden yazdınız, veya yanlış yazdınız diye onları yazmıştım, ama gayette demek istediğinizi yazmışsınız.

rüşvette, hırsızlıkta düz mantık - yan mantık yoktur. siz başa gelseniz yermişsiniz demek ki, öyle bir ortamda yetişmişsiniz, öyle terbiye almışsınız. ben yemezdim. bana göre güzel ahlaklı olmak, "haram yememek"ten geçer.

farklı farklı insanlar var, herkesin değerleri farklı. rüşveti bu kadar içselleştirmeniz kendi kararınız. üstünüzdekiler sizin hakkınızı, çoluğunuzun çocuğunuzun hakkını yerken, "afiyet olsun" demeyi unutmayın.

iyi akşamlar.

yol yaptı bilmem ne yaptı yapması gerekenler demiş birisi
başka olağan üstü ne bekliyordu acaba yapılması gerekn!!

bataktan alınan bir ülkeyi sihirli değneyi olsa eminim daha iyi bir yerlere getirirdi ama
hayatın gerçekleriyle bu kadar olyor!!!
ya da şöyle sormalıyım daha önce gelenler neden yapmadı bunlarıı yapılması gereknelrii

ben iğrenç bir eğitim sisteminde ilkokul ortaokul hayatımı geçirmek zorunda değildim...

Bataktan alınan ülke mi ? :27: Allah aşkına yapmayın ya,biraz insaf.:6:

Sizinle tartışmak mümkün değil,iyi akşamlar.:3:

Amin :97:
$Amin.jpg

yazdığınızın geri kalanına cevap verme gereği duymuyorum. bakış açınız yukarıdaki gibiyse da saygı duyarım. herhalde düşünmeden yazdınız, veya yanlış yazdınız diye onları yazmıştım, ama gayette demek istediğinizi yazmışsınız.

rüşvette, hırsızlıkta düz mantık - yan mantık yoktur. siz başa gelseniz yermişsiniz demek ki, öyle bir ortamda yetişmişsiniz, öyle terbiye almışsınız. ben yemezdim. bana göre güzel ahlaklı olmak, "haram yememek"ten geçer.

farklı farklı insanlar var, herkesin değerleri farklı. rüşveti bu kadar içselleştirmeniz kendi kararınız. üstünüzdekiler sizin hakkınızı, çoluğunuzun çocuğunuzun hakkını yerken, "afiyet olsun" demeyi unutmayın.

iyi akşamlar.

Ne kadar beğensem az..Daha güzel ifade edilemezdi.

Hedef tahtasında bahtsız ülkem var aslında...
Yıllardır üzerine oynanan oyunlara nasıl direndiyse ecdad kanıyla var olan topraklar, bu kara günleri de geride bırakacaktır. Akıllarda kalansa iktidar sahiplerinin icraatları-söylemleri olacak.
Bu fotoğrafa dikkatlice bakmanızı rica edeceğim :97:
$yetim hakkı.jpg
Eğitim uçuşu yaparken düşen Türk Yıldızları'na ait uçakta şehit olan Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, kuleyle yaptığı son konuşmada kule görevlisinin "uçağı terk et" uyarısına karşı "bu uçakta yetim hakkı var" diyerek uçağı kurtarmaya çalışmış. KULE: "Uçağı hemen terk et! Atla!" ÖZER: "Yapamam... Uçağı kurtarmayı deneyeceğim. Bunu yapabilirim. Bu uçakta yetim hakkı var." Bu sözlerden birkaç saniye sonra Ümit Özer canını hiçe sayarak kurtarmak istediği uçakla yere çakılarak şehit oldu. Şehit Ümit Özer, memleketi Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde toprağa verilmişti. Harita Mühendisi olan Serenay Özer ile 4 yıl önce evlenen Özer’in oğlu Canberk kazadan yalnızca 17 gün önce dünyaya gelmişti.

Birileri sadece bilinen kısmıyla milyarları çaladursun...

iyi akşamlar.

Daha bişey yazmayalım biz.Eksiksiz.
Başlık kilit.

iyi akşamlar.

evet eminim siz başa geçseydiniz yemezdiniz.. böyle diyenlerden korkarım herzaman!!
sizin tuttuğunuz taraf daha başa gelmeden çalmanın çıpmanın yolunda ona ne diceksiniz peki..
tutuuğunuz taraf öle olduğuna göre sizde ailenizden o terbiyeyi almışsınız demekki!!
maalesef bu ülkede değil sadece dünya da aynı şey geçerli
ama siz hayaller ülkesinde yaşamaya devam edin
mutluluklar dilemekte bana düşer!!

Bataktan alınan ülke mi ? :27: Allah aşkına yapmayın ya,biraz insaf.:6:

Sizinle tartışmak mümkün değil,iyi akşamlar.:3:

ben bunun neyine insaf edeyim söylermisin?
arkadaşım bu hkümet 2002 de başa geldiğinde rahmetli ecevit bu ülleyi ne hale getirmişti unuttun sanırım!!
ama sizin desteklediğiniz taraf o taraf değilmi unutmuşum!!
size göre o batak değilse ne ülke son derece refahta her yerden saygınlık halindeydi değilmii?

iyi akşamlar.

bu arada cvp verme gereği duymadın deği cevp veremezsin zaten!!

Şu yazıları okuyorum.........çalmayıp da ne yapacaklardı acebaa diyorum.........çalınanlar öyle böyle değil milyar dolarlar konuşuluyor..........basit bir zenginlik değil........rahat ve lüks yaşamayı anlayabilirim bu başka birşey.........ülkenin tüm ederini ulusötesi şirketleriyle paylaşmışlar............kefenin cebinin olmadığının farkındalar mı acaba.........bir türlü doymak bilmeyen bu nefis şeytanın yolunda mı yoksa...........
Müslüman hanımlar siz ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
şu anki eğitim sistemi, pardon sistemsizliğinden boşluğundan rezaletliğinden haberiniz yok galiba sizin...ücretsiz diye dağıtılan kitaplardaki okunamayacak düzeltilemeyecek kadar çok basım ve bilgi hatalarından (bu sadece binde biri) tutup da şimdi eğitim sistemi demeniz çok fena ennnn bozuk ve çok zor düzeltilecek yelrerden bi tanesi....

haa bu arada gelen yiyecekti bunlar en azından bilmem ne yapıyorlar düşüncesi dolmuşlarda kahvelerde muhabbet eden yaşlı amcalarda bile kalmadı artık, azcık aşsak bunları...

yaa geçin bunları
tamam süper olmayabilir ama cumhuriyet tarihinin en güzel zamanları eğitim de şuan!!
neden benim evladımın kitaplarında eksiklik yok yanlışlık yok..
aa bir dakka ben erdoğanı destekliyorum siz desteklemiyorsunuz ya
benimkiler ayrı basılmıştır sizin çocuğunuzun hakkı yenmiştir değil mi?

bence artık aşalım şunları yaa!!!!!!

Ringe çıkmıyoruz yalnız siyasete yorum yapıyoruz.

Zaten mantık bu ise yolsuzluk olmasın da ne yapsın...

aslında sizlerin bu tavırları bile ülkenin bir yerlere geldiğinin en iyi kanıtı
11 yıl önce aman hergün bir zam gelmese yeter
aman enflasyon daha fazla patlamasa yeter
aman ımf ye yine borçlendık diye dertlenenler
bu gün ülkeyi beğenmiyorlarr
maşallah bizim ülkemiz ne güzel de yükselmiş TEŞEKKÜRLER ERDOĞAN

Hırsızlığı savunan insanları da görüyorum ya pes diyorum yani aynı anlayışı evinize hırsız girdiğinizde, kapkaça uğradığınız da bekliyorum. Ne kadar da yozlaşmışız...

Bu arada eski eğitimi yerin dibine sokanlar siz nerde okudunuz kuzum.......eğitim sistemi iyiydi...........okuduğum lise bana iki dil öğretip tıp fakültesi kazandırdı ücretsizdi...........şimdi çocuğunu öyle bir okula göndermen için evini satarsın anca........

evet eminim siz başa geçseydiniz yemezdiniz.. böyle diyenlerden korkarım herzaman!!
sizin tuttuğunuz taraf daha başa gelmeden çalmanın çıpmanın yolunda ona ne diceksiniz peki..
tutuuğunuz taraf öle olduğuna göre sizde ailenizden o terbiyeyi almışsınız demekki!!
maalesef bu ülkede değil sadece dünya da aynı şey geçerli
ama siz hayaller ülkesinde yaşamaya devam edin
mutluluklar dilemekte bana düşer!!

ben bunun neyine insaf edeyim söylermisin?
arkadaşım bu hkümet 2002 de başa geldiğinde rahmetli ecevit bu ülleyi ne hale getirmişti unuttun sanırım!!
ama sizin desteklediğiniz taraf o taraf değilmi unutmuşum!!
size göre o batak değilse ne ülke son derece refahta her yerden saygınlık halindeydi değilmii?

Niye her cümlenizin sonuna ünlem koyuyorsunuz ?

Sizin amacınız tartışmak değil ortamı gerip hakaret etmek.İyi geceler.

yaa geçin bunları
tamam süper olmayabilir ama cumhuriyet tarihinin en güzel zamanları eğitim de şuan!!
neden benim evladımın kitaplarında eksiklik yok yanlışlık yok..
aa bir dakka ben erdoğanı destekliyorum siz desteklemiyorsunuz ya
benimkiler ayrı basılmıştır sizin çocuğunuzun hakkı yenmiştir değil mi?

bence artık aşalım şunları yaa!!!!!!

Savunduğunuz adamın hiç sillesini yemediniz sanırım.:51:

Sınavlarda dönen şaibeler,sınava 2 ay kala yapılan ani değişiklikler...

Evet benim ve binlerce insanın hakkı yendi.Sınav ücretleri 55 tl iken 120 tl oldu.

Pardon yol yapılıyordu değil mi ?

Son düzenleme:
aslında sizlerin bu tavırları bile ülkenin bir yerlere geldiğinin en iyi kanıtı
11 yıl önce aman hergün bir zam gelmese yeter
aman enflasyon daha fazla patlamasa yeter
aman ımf ye yine borçlendık diye dertlenenler
bu gün ülkeyi beğenmiyorlarr
maşallah bizim ülkemiz ne güzel de yükselmiş TEŞEKKÜRLER ERDOĞAN

Asgari ücret zamları da dahil dimi ? :51:

Back