• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Gecen yıl başıma böyle birşey geldi. Karşımıza bir enne kız tasinacakmis. Kız dediğim kırk yaşında annesi yetmiş yaşında kadın geldi tanıştı bir ihtiyacınız olursa taşınırken buyrun gelin dedim. Bir akşamüstü kapı çaldı biz tasiniyoruz dedi kadın kuşum ve annem biraz burada kalabilir mi dedi. Tabi dedim. Aldım tetzeyi içeri çay ictik. Meğer apar topar taşınmış bunlar sekiz ay kira odememisler ev sahibi çıkarmış tabi soylemiyorlar hiç. Hadi paran yok bu yeni kiraladığın evi niye tadilata sıkıyorsun? O akşam bana ev moloz içinde nerede kalacağız dedi. Ben de hiç kabul edeceğini dusunmedim. Kalacak başka bir yer bulamazsanız buyrun dedim geri zekalı gibi. Bu insanlar beş gün bende kaldılar. Bebeğim o zaman daha iki aylık eve kuş pisliği kokusundan girilmiyor. Eşim bunlar kim ne diye eve aldın diyor hakli olarak inanın boşanma noktasına geldik o derece. Ben zaten kendimize iki lokma yemek koyamiyorum çocuk sürekli emiyor. Bir de onlara hazırlık yaptım. Yarın gidecez oburgun gidecez ha bitti ha bitecek. Misafir geldi bebeğini görmeye essek değiller giderler herhalde dedim gitmediler hep beraber oturduk. Teyze taşlı tuvaleti hadi kullanamıyor batiriyor gir arkasından bir temizle yok. O beş gün bana beş yıl gibi geçti ne kadar bunaldim. Sonunda haftasını geldi dedik biz eşimle dışarı çıkacağız siz de evinize gidin. Resmen kovduk. Ancak kurtulduk kovmadan gitmiyorlar. Kovun.

bende bu raddeye geldım artık bende sureklı su gelecek bu gelecek dıyorum ama eşim sagolsun yerımız bol diyor..:kızgın::kızgın::kızgın:

Sen neden gidiyorsun bi yere hoopp yani. Gidecek biri varsa o da sonradan eve dahil olan parazit. İnsan 3 ayda bi ev bulamaz mı yahu. Çok bile sabretmişsin.eşine söyle ya bu adam gider bu evden de yada ikinizde gelmeyin Bi daha de.hizmetçimisin sen işlerini güçlerini yapıyorsun afedersiniz eşşek gibi yapacaklar kendi işlerini. Böyle asalak gibi başkalarına yük olarak yaşayan insanlardan nefret ediyorum.

keşke herkes senin gibi düşünse.. benim annem babam bile rahat edemez hayatta yanıma bile gelmiyorlar.. bende çok bunaldım memlekete gidip dönüşte teyzeme gideceğim ben evde olmazsam eşim bulur hemen ev..

Bir otel buldum cok rahat buyrun goturelim deyin ben bu kadar sacma insanlar duymadım

evde 5 kurus harcamayan sence otele verır mı bizi buldular keriz gibi kullanıyorlar.. bilsem kiralardım odayı ciddiy,m en azından elime stres yerine para gecerdi.. ben en basta nasıl kabul ettim ona yanıyorum.. benim arkadaslarım gibi olacak sandım

eşim mısırlı.. yaa onların kültüründen falan değil eşimin yumuşak olmasından kaynaklı.. yoksa hangi ülkeden olursa olsun kimse bu kadarını kabul etmez..

sürekli onun yanında bu tarz şeyler söylüyorum arkadaşım gelecek ailem gelecek vs.. ama eşim ne dese beğenirsin bizim yatak odamızı ona veririz biz kanepede yatarız.. allahım ölür müsün öldürür mü?

canım ben elimden geleni yaptım bak bu yorumda da yazdım birileri gelecek diye eşim yatağımızı veririz biz kanepede yatarız dedi ben ne diyeyim daha . sonra soyledıgımde yılbası yakın sandım o yuzden dedim diyor.. allaaaaah diye kılıcı elime alıp kırıp geçiresim geldi..:eek::eek:

yok aksine onun eşime borcu var.. birde eşim şirkette iş verdi ona maaş verdi simdide arkamdan iş çeviriyor kendi şirketini açmak için masa altından para alıyor falan diyor.. birde bana ne dese beğenirsin.. bugün yarın arkandan iş çevirmez inşallah.. offf öldürün beni..:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

ben dünden koyardım ama eşim az kaldı diyip duruyor.. bu kadar sabrettik şimdi kötü olmayalım diye.. hani derler ya 40 yıl sırtında taşı sonra dönüp elin kalçamı acıtttı derler ya onun gibi olacak sonunda çektiğim sıkıntı stres yanıma kar kalacak:olamaz::olamaz:
Yani kusurabakma ama ben olsam daha fazla katlanamaz alllll arkadaslarini doya doya yaşa derdim. Konu hele bebegimse dunyaa umrumda olmaz. Ve esim de insanlar icin bizi dusunmuyosa onun yaninda olmasamda olur amaan kirmasin kimseyi.

Yani kusurabakma ama ben olsam daha fazla katlanamaz alllll arkadaslarini doya doya yaşa derdim. Konu hele bebegimse dunyaa umrumda olmaz. Ve esim de insanlar icin bizi dusunmuyosa onun yaninda olmasamda olur amaan kirmasin kimseyi.

bende bugun artık söyledim.. memleketten gelince teyzemde kalacagım o zaman hemen bulur gönderir şimdi daha zamanı değil kadın gelicek 3 gun daha sabret falan diyor..

Kapının kilidini değiş kocanı bıle eve alma vallaha bak bu nedir böyle sacmalık ne duydum ne gördüm pesss.hem aynı evde aylardır baska adamla kalmak cok iticihuyunu bılmezsın suyunu bılmezsın sızı öldürür mü döver mi hırlı mıdır hırsız mıdır.bu nasıl bi cesaret.ben komsuma bıle guvenıp eve alamıyorum yani.Allah akıl fikir versin

Senin eşin manyak net
Adamın buna borcu var ödemiyo arkasından iş ceviriyo ama eşin yatağını verme derdinde,aklıma 2 seçenek geliyo ya eşin ağır özürlü ya da kadına ilgisi var görmek için katlaniyo

eger o kadına ılgısı varsa zaten bana ayıp etmiş olur :KK12::KK12: annesi yaşında kadınlardan hoslanıyorsa cok yanlıs bır evlılık yapmıs..

saka bır yana ilk baslarda bugun gidecek yarın gidecek diye erteledi kadın gidincede gelince olacak vs.. eşime zaten sinir oluyorum onlara ayrı sınır oluyorum.. yaa ben onalr geldıklerınde hamıle degıldım yaa...offffffffff cekesım var

eger o kadına ılgısı varsa zaten bana ayıp etmiş olur :KK12::KK12: annesi yaşında kadınlardan hoslanıyorsa cok yanlıs bır evlılık yapmıs..

saka bır yana ilk baslarda bugun gidecek yarın gidecek diye erteledi kadın gidincede gelince olacak vs.. eşime zaten sinir oluyorum onlara ayrı sınır oluyorum.. yaa ben onalr geldıklerınde hamıle degıldım yaa...offffffffff cekesım var
Valla sende saka maka alısmıssın bu duruma valla at su kocanı evden dısarı siz nasıl dayanıyorsunuz ya pesss

Adamı kov .
Eşine mesine bakma
Defol git evimden sende hiç yüz yok mu de .
Gitmezsen polis çağıracam de
Ayyyy ben annemin evinde kalmıyorum
Millet postu seriyor ya
Valla ağzım açık kaldı.
Kocanda özürlü müdür nedir ?

3 aydır kovamadıysanız, kapınızı dinleyen kadına ağzının payını veremediyseniz, bütün bu olanlara rağmen o evdeyseniz çekin madem kendiniz istemişssiniz.

Bana acıyor ama ağzını açıp tek kelime edemiyor kalpleri kırılacak diye.. salaklık bende 1 gün surat yaptım ikinci gün normale dödüm.. kendi evimde rahatım kalmadı bu salaklığım yüzünden.

yok hayatta gelmem bulsun bir ev göndersin bıktım artık bende tüm iyi niyetim suistimal oldu. birde bazı günler eşim şehir dışına gidiyor. elin adamıyla evde cinnet getirip vurucam en sonunda
Yuhhh diyorum bu adama bi zorunluluğunuzmu var iş yönünden falan aileler bile buna nasıl müdahale etmezler anlamadım... Bence evinden çıkma adamı otele yollayın kadını beklemek çok saçma

Bu ne be
Bu kadar süre değil arkadaş kaynana kalirsa bosanacak duruma gelinir
Bir gün kocanla beraber kusura bakmayın hamileyim ve kimseye hizmet edecek durumda değilim
Artık bu misafirlik çok uzadı de at evden

Kocan tıpkı benim babam gibiymis
Memleketten gelen akrabası onların is ev sorunu bitmezdi
Millet müsait misiniz diye sormadan valiziyle kalkip gelirlerdi

Eşiniz iş için şehir dışına gittiğinde de adamla evde yalnız mı kalıyorsunuz?
Yanlış mı okudum Ben?Be lome be!!!
Yanı kardeş sen Türksün anladığım kadarıyla. Buralarda eşin gibi adamlara saf/iyi niyetli demezler. Başka bi şey derler..

Kocanın yabancı bir erkekle sizi aynı ortamda tutması ne kadar saçma yahu.
Akraba değil , kardeş değil.
Hamile halinizle elalemin ne idugu belirsiz insanlarına niye ev açıp, hizmet ediyorsunuz ?
Koysaniza bavullarini dışarı, kocanizdaki bu ne genişlik !
Siz de ilginçsiniz ayrıca.

Back