- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
Gecen yıl başıma böyle birşey geldi. Karşımıza bir enne kız tasinacakmis. Kız dediğim kırk yaşında annesi yetmiş yaşında kadın geldi tanıştı bir ihtiyacınız olursa taşınırken buyrun gelin dedim. Bir akşamüstü kapı çaldı biz tasiniyoruz dedi kadın kuşum ve annem biraz burada kalabilir mi dedi. Tabi dedim. Aldım tetzeyi içeri çay ictik. Meğer apar topar taşınmış bunlar sekiz ay kira odememisler ev sahibi çıkarmış tabi soylemiyorlar hiç. Hadi paran yok bu yeni kiraladığın evi niye tadilata sıkıyorsun? O akşam bana ev moloz içinde nerede kalacağız dedi. Ben de hiç kabul edeceğini dusunmedim. Kalacak başka bir yer bulamazsanız buyrun dedim geri zekalı gibi. Bu insanlar beş gün bende kaldılar. Bebeğim o zaman daha iki aylık eve kuş pisliği kokusundan girilmiyor. Eşim bunlar kim ne diye eve aldın diyor hakli olarak inanın boşanma noktasına geldik o derece. Ben zaten kendimize iki lokma yemek koyamiyorum çocuk sürekli emiyor. Bir de onlara hazırlık yaptım. Yarın gidecez oburgun gidecez ha bitti ha bitecek. Misafir geldi bebeğini görmeye essek değiller giderler herhalde dedim gitmediler hep beraber oturduk. Teyze taşlı tuvaleti hadi kullanamıyor batiriyor gir arkasından bir temizle yok. O beş gün bana beş yıl gibi geçti ne kadar bunaldim. Sonunda haftasını geldi dedik biz eşimle dışarı çıkacağız siz de evinize gidin. Resmen kovduk. Ancak kurtulduk kovmadan gitmiyorlar. Kovun.
bende bu raddeye geldım artık bende sureklı su gelecek bu gelecek dıyorum ama eşim sagolsun yerımız bol diyor..