Kaşık maması al içinde meyveler tahıllar falan oluyirya bide onları dene. Kavanoz manasını dene meyve sitelerinden bahsediyorum.Ben bugun toplamda 300 cc yi zor icirdimbenimki geceleri aslaa beslenmiyor,cunku biberon tutmuyor,siringayla veriyorum gunduz,iki hafta sonra ise baslayacam,nasil olacak bilmiyorum bi de biz 3 aydir aptamil 1 kullaniyorduk,bi kac gun once aldigimiz paket cok kotu kokuyordu daha dogrusu balik gibi kokuyordu,kizim hiiic agzini acmadi yediremedim,simdi hipp veriyorum onu da icmiyo,similac aldik sonuc ayni
Onlar biberon manalarına gore daha uygun ağız tadına uyun olanı bulana kadar hepsini dene geri beynin 4.aydan itibaren olanları var onlardan al.muz erken size bende daha vermedim.farklı meyvelerin kavanoz manalarını alan.Hangi kasik mamalarini oneriyorsun canim?muz icin erken mi degil mi bilmiyorum,bi de geceleri beslenmiyor hic,gunduz ne kadar mama ve ek gida vermeliyim?
Cnm görünce yazmak istedim...benim kizim 5 aylık olacak 5 gun sonra benim kızmda aynı seninki gihi 3 aylıkken iştahı kapandı birden hiç bisey yememeye başladı...3 saatte bir ancak 40..50..cc..icebiliyordu..ben icirdigim icin kilo kaybi olmadi kilo almaya devam etti..gercekten cok.zor bir durum..ben hergun agliyordum gerci hala agliyorum ..ama yapacak bisey yok birkere ne olduysa iştahı kapandi bidahada düzelme olmadı. ...inşallah seninki düzelir...24 saati 350 cc mamayla bitirdikAllahim sabir ver bana ek gidaya baslamam icin cok mu erken acaba? Cok korkuyorum kizima bi sey olacak diye
Bende şuan kaşik maması kullanıyorum...aptamilin sütlü pirinçlisi...kiloda yapıyorHangi kasik mamalarini oneriyorsun canim?muz icin erken mi degil mi bilmiyorum,bi de geceleri beslenmiyor hic,gunduz ne kadar mama ve ek gida vermeliyim?
Cnm benimkide 5 aylik olacak 2 aydir seninki gibi. ..bilmiyorum napacagimi...delirecem...hergun aglamaktan yoruldum..onceden. uyutup veriyordum ...şimdi uykudada almıyorHerkesler ne yaptı acaba??? Benim kızım 6 aylık ne meme ne biberon ne de kaşık almadı 2 aylıktan beri uyutarak içirdim şimdi uykuda içmiyor ek gıda almıyor bu 300 gr vermiş doktorlar hiçbirşey yapamıyor.. Napıcam ben şaşırdım
Kac aylikHero baby ballı irmikli deneyin biraz daha tatlı pirinçli manaya gore bende çok araştırdım yememesinin bi çok nedeni olabilirmiş ama genelde hep aynı dönemlerde olabilirmiş bi geçiş dönemi belki de inşallah en kısa zamanda düzelir arkadaşlar 3 haftadır bebeğimi yeme konusunda bi düzene soktum boş konuşuyorum ne cektigimi ben bilirim birde dış çıkarıyor erkenden hemde köpek dişi
Aynen benimki de uykuda biberon tutuyordu birakti ne yazik kiCnm benimkide 5 aylik olacak 2 aydir seninki gibi. ..bilmiyorum napacagimi...delirecem...hergun aglamaktan yoruldum..onceden. uyutup veriyordum ...şimdi uykudada almıyor
AptamilAynen benimki de uykuda biberon tutuyordu birakti ne yazik kitum vaktimi kizima ayiriyorum,aman zayif dusmesin diye,sen hangi mamayi veriyorsun suan?
Cnm benimki de asla yemiyor biraksam 3 saatte bir ancak 30 cc yer...ama ben 3 saatte bir 120 içiyorum. ....nasil yaptigimi sorarsanAynen benimki de uykuda biberon tutuyordu birakti ne yazik kitum vaktimi kizima ayiriyorum,aman zayif dusmesin diye,sen hangi mamayi veriyorsun suan?
Nasil yapiyon canim belki banq da yol gostermis olursunCnm benimki de asla yemiyor biraksam 3 saatte bir ancak 30 cc yer...ama ben 3 saatte bir 120 içiyorum. ....nasil yaptigimi sorarsan
Cnm ben cok yöntem denedim.Nasil yapiyon canim belki banq da yol gostermis olursun
Hayır dogdugu andan bellidir kullaniyorum sütum az oldugu icin....bir degisiklik fark etmedim hep pre kullandımPeki siz aptamilin tadinda bi degisiklik farkettiniz mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?