• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 Aylık Kızım Beslenmeyi Reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben bugun toplamda 300 cc yi zor icirdim:KK43: benimki geceleri aslaa beslenmiyor,cunku biberon tutmuyor,siringayla veriyorum gunduz,iki hafta sonra ise baslayacam,nasil olacak bilmiyorum:KK43: bi de biz 3 aydir aptamil 1 kullaniyorduk,bi kac gun once aldigimiz paket cok kotu kokuyordu daha dogrusu balik gibi kokuyordu,kizim hiiic agzini acmadi yediremedim,simdi hipp veriyorum onu da icmiyo,similac aldik sonuc ayni:KK43:
Kaşık maması al içinde meyveler tahıllar falan oluyirya bide onları dene. Kavanoz manasını dene meyve sitelerinden bahsediyorum.

Seni çok iyi anlıyorum önce sen sakin olmalısın bide lütfen su kadar içti diye sayma başta bende senin gibi daydım 1 ay ama seni deli etmekten başka bir ise yaramıyor aptamil içinde balık yağı var ondan öyle kokabilir ama çok besleyici diğer manalara gore bende çok değiştirdi baktım icmiyo aynı manasına devam ediyorum canım sadece gece veriyorum biberon bazen gündüzden alıyor ama çok nadir bunu kafana takma çünkü bu bebek ömrünün sonuna kadar biberonla beklenmeyecek kaşık maması ver onu önce bi oyuncağa bi nesneye dalmasını sağla göz hizasında kavanoz manasına başladım sever belki dene yatmadan önce muz yedir hem besler hem çabuk aciktiriyo belki açılınca alır biberon bisey yemezse midesi küçülür kendini lütfen sartlama biberona emin ol zorla vermeye çalıştıkça dahada inat ediyorlar kaşığa alıştır bu daha önemli ben yanlız başına hamileliğin geçti yanlız büyütüyor m sabır etmek zor biliyorum ben 8 ay aglamisim yemez mis im hiç ayaktan inmezmisim annem çok sabretmis demekki helal olsun diyorum şimdi kilosu nasıl bebeğinin

Hangi kasik mamalarini oneriyorsun canim?muz icin erken mi degil mi bilmiyorum,bi de geceleri beslenmiyor hic,gunduz ne kadar mama ve ek gida vermeliyim?

Hangi kasik mamalarini oneriyorsun canim?muz icin erken mi degil mi bilmiyorum,bi de geceleri beslenmiyor hic,gunduz ne kadar mama ve ek gida vermeliyim?
Onlar biberon manalarına gore daha uygun ağız tadına uyun olanı bulana kadar hepsini dene geri beynin 4.aydan itibaren olanları var onlardan al.muz erken size bende daha vermedim.farklı meyvelerin kavanoz manalarını alan.

24 saati 350 cc mamayla bitirdik:KK43: Allahim sabir ver bana:KK43: ek gidaya baslamam icin cok mu erken acaba? Cok korkuyorum kizima bi sey olacak diye:KK43:
Cnm görünce yazmak istedim...benim kizim 5 aylık olacak 5 gun sonra benim kızmda aynı seninki gihi 3 aylıkken iştahı kapandı birden hiç bisey yememeye başladı...3 saatte bir ancak 40..50..cc..icebiliyordu..ben icirdigim icin kilo kaybi olmadi kilo almaya devam etti..gercekten cok.zor bir durum..ben hergun agliyordum gerci hala agliyorum ..ama yapacak bisey yok birkere ne olduysa iştahı kapandi bidahada düzelme olmadı. ...inşallah seninki düzelir...

Herkesler ne yaptı acaba??? Benim kızım 6 aylık ne meme ne biberon ne de kaşık almadı 2 aylıktan beri uyutarak içirdim şimdi uykuda içmiyor ek gıda almıyor bu 300 gr vermiş doktorlar hiçbirşey yapamıyor.. Napıcam ben şaşırdım
Cnm benimkide 5 aylik olacak 2 aydir seninki gibi. ..bilmiyorum napacagimi...delirecem...hergun aglamaktan yoruldum..onceden. uyutup veriyordum ...şimdi uykudada almıyor

Muz için neden erken kavanoz maması icin de ne var bilmeden veriyoruz da muz içinde olan hangi meyvede var arkadaşım geri beyin derrken ne demek istedin MAZEF sadece kabız yapar o sorunu var meyva suyu yoğurt kabızlığı onluyo ayrıca bu bebeklerin kalmayı sevmemesi değil biberon olmamasıyla iştahsızlık ile alakalı ben bütün mamaları denetim çöpe atmaktan başka bi ise yaramadı

Hero baby ballı irmikli deneyin biraz daha tatlı pirinçli manaya gore bende çok araştırdım yememesinin bi çok nedeni olabilirmiş ama genelde hep aynı dönemlerde olabilirmiş bi geçiş dönemi belki de inşallah en kısa zamanda düzelir arkadaşlar 3 haftadır bebeğimi yeme konusunda bi düzene soktum boş konuşuyorum ne cektigimi ben bilirim birde dış çıkarıyor erkenden hemde köpek dişi

Hero baby ballı irmikli deneyin biraz daha tatlı pirinçli manaya gore bende çok araştırdım yememesinin bi çok nedeni olabilirmiş ama genelde hep aynı dönemlerde olabilirmiş bi geçiş dönemi belki de inşallah en kısa zamanda düzelir arkadaşlar 3 haftadır bebeğimi yeme konusunda bi düzene soktum boş konuşuyorum ne cektigimi ben bilirim birde dış çıkarıyor erkenden hemde köpek dişi
Kac aylik

Bugun hero baby nin kasik mamasini deneyeyim dedim yediremedim:( biberonla deli gibi su iciyor ama asla mama icmiyor,yogurt bi iki kasik anca,elma suyunu sevmedi sanki,simdi ne vereyim sizce,sirada ne vermeliyim?bi de gunde kac ogun beslenmeli?

Cnm benimkide 5 aylik olacak 2 aydir seninki gibi. ..bilmiyorum napacagimi...delirecem...hergun aglamaktan yoruldum..onceden. uyutup veriyordum ...şimdi uykudada almıyor
Aynen benimki de uykuda biberon tutuyordu birakti ne yazik ki:(tum vaktimi kizima ayiriyorum,aman zayif dusmesin diye,sen hangi mamayi veriyorsun suan?

Aynen benimki de uykuda biberon tutuyordu birakti ne yazik ki:KK43:tum vaktimi kizima ayiriyorum,aman zayif dusmesin diye,sen hangi mamayi veriyorsun suan?
Cnm benimki de asla yemiyor biraksam 3 saatte bir ancak 30 cc yer...ama ben 3 saatte bir 120 içiyorum. ....nasil yaptigimi sorarsan

Nasil yapiyon canim belki banq da yol gostermis olursun
Cnm ben cok yöntem denedim.
.......şimdide nasil verdigimi söylim...kucakta asla yemiyorrrrr....1 alçak yastik koyup basinin altına bir elimle hafiften kafasıni saga sola farketmez sabit tutup kafasini cevirmesin diye tutuyorum..daha sonra diger elimlede biboronu veriyorum.....birde telefonumdan kukuli diye çocuk sarkisi var aciyorum ona bakip daliyo iciyor....hic olmadi...ayskta veriyorum kucagimda gezdirerek...zor biliyorum ama napim...yiyorya nasil yerse yesin

Back