- 8 Aralık 2015
- 84
- 12
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy coknuzuluyorum siz bozyrl yazdikca.zamanın dışında biseyler verdinizmi hicHerkesler ne yaptı acaba??? Benim kızım 6 aylık ne meme ne biberon ne de kaşık almadı 2 aylıktan beri uyutarak içirdim şimdi uykuda içmiyor ek gıda almıyor bu 300 gr vermiş doktorlar hiçbirşey yapamıyor.. Napıcam ben şaşırdım
4 aylıktan beri ek gıda deniyorum kusturuyor kendini. Uyku dışında biberon almıyordu şimdi uykuda da içmiyor. Bu son gittiğimiz Dr 4 saatte bir uyanık ver ne içtiyse yavaş yavaş açılır dedi 30-40 cc çekip bırakıyor. Çok üzgünüm..Ayy coknuzuluyorum siz bozyrl yazdikca.zamanın dışında biseyler verdinizmi hic
Doktorun dediği gibi yap bakalım.kendini nasıl kusturuyor.4 aylıktan beri ek gıda deniyorum kusturuyor kendini. Uyku dışında biberon almıyordu şimdi uykuda da içmiyor. Bu son gittiğimiz Dr 4 saatte bir uyanık ver ne içtiyse yavaş yavaş açılır dedi 30-40 cc çekip bırakıyor. Çok üzgünüm..
Öğürüyor öksürüyor ve kusuyorDoktorun dediği gibi yap bakalım.kendini nasıl kusturuyor.
Canım ya eviniz sicakmiÖğürüyor öksürüyor ve kusuyor
Evet sıcak çok şükür hasta değil tüm testleri de temiz çıktı ama yemeyerek beni üzüyor..Canım ya eviniz sicakmi
Yok bak hasta olmaz ama mideleri çok çabuk usur.benim kızında öyle usutunce kusmaya başlıyor.oguruyor sürekli.o yüzden dedim sicakmi ayaklarını sıcak tut.nane limon kaynat iliyinca biraz ver icsinEvet sıcak çok şükür hasta değil tüm testleri de temiz çıktı ama yemeyerek beni üzüyor..
Ben de cok zorlandim hala da ugrasiyorum ama hamdolsun biraz durumu kabullendim ve psikolojik olarak daha iyiyim,her gunum aglamakla geciyordu,simdi 3 4 gune bi agliyorum:) su an 4 ay 11 gunluguz,biberon tutmuyor bebegim,kasikla da icmiyor,ben de bir cc lik siringalardan aldim,2.5 3 saatte bir 70 80 cc ne kadar icirebildiysem iciriyorum ve sukrediyorum,bizim de ogurmelerimiz ve kusmalarimiz coktu,onca ugrastan sonra son kasikta kusunca aglama krizi geciriyordum,ama sonra bir tavsiye uzerine pirinc ununu her mamasina katmaya basladim,tabi once suda hasliyorum sonra mamasina katiyorum,hafif kati oluyor mama,kusmalarimiz hamdolsun azaldi,biraz kilo da aldi cok sukur,doktorum her ne yapiyorsan aynen devam et dedi,ben de pisinc ununu anlatinca kabiz olmuyorsa bi zarari yok dedi,bu benim buldugum cozum yolu,Rabbim hepimize sifa versin,bebeklerimizi bize bagislasinSeni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum 2.5 aylıkken başladı zaten hiç emziremedim bebeğimi ilk zamanlarda şimdide bibertinu uyku dışında almıyordu uykuda da zorla alıyor mecburen 3. Ayında ek buraya başladım oda onu oyalayacak bir şeylerle yiyo çizgi film aciyorum tabletten mecburen yoksa gemiyi ilk kasıkta oguruyo
Allah yardimcimiz olsun,bugunler de yogurt ve elma suyuna basladim,icmek istemiyor,suan zorlamiyorum bi iki cay kasigi verip birakiyorum,insallah duzelir,hangi mamayu kullaniyorsunuz?Herkesler ne yaptı acaba??? Benim kızım 6 aylık ne meme ne biberon ne de kaşık almadı 2 aylıktan beri uyutarak içirdim şimdi uykuda içmiyor ek gıda almıyor bu 300 gr vermiş doktorlar hiçbirşey yapamıyor.. Napıcam ben şaşırdım
Umarım dişlerden dolayı yapıyordur ve geçici bir durumdur. Yoksa çok zor.. Öyle bir sıkıntıdayım ki yaşamayan anlamaz zaten. Dua ediyorum artık elimden gelen bu..Birde bebeğim şuan da 4.5 aylık ve dış çıkarıyor hemde köpek dişleri
Hip similac bebelac aptamil ve sma denedik belki birini sever diye bir ümit. Ama sonuç aynıydı Dr hepsine aynı tepki verdiyse sma alın dedi. SMA 'ya devam ediyoruz zaten günde 300cc içiyor 2-3 Kaşık da yoğurt falan yediyse..Allah yardimcimiz olsun,bugunler de yogurt ve elma suyuna basladim,icmek istemiyor,suan zorlamiyorum bi iki cay kasigi verip birakiyorum,insallah duzelir,hangi mamayu kullaniyorsunuz?