bacim ayni sorunu bendeyasadim bebegim dogdugundan itibaren hic meme tutamadi meme uclarim yoktu derken silikon meme ucu ile tuttu gel zaman git zaman senin sorunu yasadim hersey gayet guzeldi meme saati geliodu emdiriyordum hani o ilk meme emislerinde sut daha tazzikli gelir ama o sut bitince baslardi aglamaya sonra baktim bole olmicak cunku surekli memeyle roblemi var remen inatlasiyordu benimle aldim doktora goturdum senin gibi sanirim sutum yeterli dil dedim yogun sutu alinca istemiyor dedim kadin basindan savarcasina doyuyordur dedi iki dakikadami doyucak dedim neyse kadin baktim umrunda dil aldim baska yer goturdum bole bole sorunumuz var dedim bence sutun yeterli olmayabilir dedi mam verdi mama vermek hic istemedim hatta ilk gunler mama kutularinin yanindan bile gecmedim sonra baktm b boyle olmayacak mama vermeye basladim hemde aglaya aglaya....Ama sonra bir gun sirf silikonsuz meme vermeye basladim gel zaman git zaman tuttu ama sorun yine devam etti lakin bir zaman sonra anladim derdini derdi ne gaz ne sutun yetmezligi benim kiz sutun yogun kismindan sonra az gelmesine sinirleniyormus tembelliginden yani azck cekim sakir sakir gelsin mis butun dert bende suan senn yazdiklarini okurken bu ihtimal geli aklima ayni sorudan kaynaklabilir bence
bicketcim bu arada kızım 15 gündür emekliyor,1 haftadır da oturuyor maşallah.ama bizimkinin kilosu normal durumda,gücü yerinde yani.
senin bebeğin daha zayıf,minik.biraz daha zaman alabilir bazı şeyleri yapması,hiç kafana takma.bebek gelişimleri birbirinden farklı oluyor biliyorsun.
sinirlerim iyice bozuldu artık ne yapsam olmuyo yemiyo yok mu bunun bir çaresi allahım deliricem bazen kapıyı vurup kaçasım geliyo ben mi abartıyorum diyorum ama yok görünen köy klavuz istemiyo işte...
ben iyi bir anne olamadım mı yavruma sorusu beynimi yiyip bitiriyo hiçbirşey yapamadan saatlerce kızımın başında beklemek bir yudum mama yemesi için verdiğim mucadele anlatmak çok zor yaşamak lazım ki kimsenin benim gibi bu duruma düşmesini istemem allahım düşmanımın başına vermesin kimseye anlatamıyorum derdimi zaten anlatcak kimsemde yok bu dört duvardan başka bide sizler tabiki bu kadar çabuk pes etmeliyim kızım için savaşmalıyım diyorum ama ölümü bile düşündüğüm oluyo sonra kızıma bakıyorum ne yapıyorum ben diyorum kendi kendime toparlanmalıyım diyorum kızım için yaşamalıyım kızımı yaşatmak için yaşamalıyım onun bana ihtiyaçı var ....
o istemediki belkide bu dünyaya gelmeyi ben istedim kendim için istedim bencillik yaparak onu bu dünyaya getirdim ama çok istedim bir yavrunun olmasını çok çok hemde şimdi onu bırakıp gidemem gitmemeliyim onun için savaşmalıyım savaşıcamda bırakmıcam onu her zaman yanında olucam.......
Yalnız olmadığımı görünce bir nebze duruldum sanki
Benim de 5.ayına girdiğimiz bir oğlum var.
Sütüm yetmiyodu ek gıdalara başladık.Ama ne başladık .Her mama saatimiz fırtınayla sonuçlanıyor Sabırlı olmalıyım o bebek daha anlamıyor etmiyor diyorum ama olmuyor bazen hırpalayasım geliyor dişlerimi sıkıyorum ellerimi sıkıyorum oturup ağlıyorum sonrada.
Oğlum çok iştahsız çok.
Sabah doktor 90 cc mama artı içine ne istersen kat kahvaltıda ver demesine rağmen benimki 30 cc zar zor içiyor o da kavga dövüşle.
2saat sonra 25 cc yi bulan yada bulmayan bi kaşık maması..gene 2 saat sonra 25 cc civarlarında başka bir tür kaşık maması ve 2 saat sonra diye devam ediyor ...
Tabi 25 cc mamayı 1 saatte buz gibi yapıp yiyoruz sonra gaz sancısından kıvranıyoruz o ayrı mesele.Geceleri emiyor uykuda tabiki.Gündüzleri de her 2 saatte bir sadece 3 er dakika emiyor beyefendimiz.
Günde en fazla 5 kez böyle 25 cc lik alıyor yanaklarını sıka sıka yediriyorum çoğu kez .Bazen de bir kusuyor ki görmeyin.Benim 1saatte zar zor yedirdiğimi o 1 saniyede kusuyor işte o zaman deli oluyorum üzüntümden
Napacağımı bilemiyorum meyve diyor doktor yemiyor da yemiyor çorba diyor yemiyor da yemiyor napayım bilemiyorum kafayı yiyorum .Dün sinirlerim bozuldu oturup bi saat ağladım .Nasıl kilo aldırıcam bu çocuğa bilemiyorum galiba sizin dediğiiz gibi ben de iyi anne olmayı başaramıyorum
Peki kızlar aylık olarak bebeklerin kaçar cc kaşık maması yemesi gerekir sizce bu konuda fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?