canım bebeğin 3 aylıkmış,sermestinkiyle karıştırmışım.o dönemde kızım da çok uyukluyordu.çok açsa olabilir gerçekten ama 3 -4 ay civarı genelde uykuları düzne giriyor.kızım o dönemde çok uyudu ,uyku sayesinde iyi kötü biberon da aldı.ama 5. ayda gittikçe azalıyor uykuları.
uyurken biberon vermek emzirmekten daha kolay oluyor.sen emzirmeye çalış.çevremdeki bikaç kişiden dha duydum bunu,3. ayda böyle bir dönem oluyormuşçen fazla 10-15 gün içinde düzeliyormuş.ben 20 gün direnebildim ama düzelmedi.hala uğraşıyorum ama emmiyor,yüzüme bakıp pis pis sırıtıyor sıpa:))belki sizinki de kısa süreli geçici bir dönemdir,inşallah öyledir.
sermesrt ve esracım sizin yazdıklarınızı okuyunca bir an baka kalıyorum ben bunları ne zaman yazdım diye ama isminizi görünce anlıyorum sizin yazdığınızı bizim cumartesı kontrolumuz vardı kızım sadece 270gr almış ve 4950 olmuş en zayıf kız benim kız anlıcanız bizde hala bir düzelme yok birkaç gündür ek gıdalara dadandık doktorumuz artık iyiyçe alışsın mamayı bırakalım diyor ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi dedi
sabahları kahvaltı+mama 120cc
öğlenleri meyve +mama 120cc
ikindide çorba +mama 120cc
akşam üstü yoğurt
saat 9-10 gibi kaşıkmaması +mama 100 cc
gece 3 gibi mama 90 cc
sabah 7 gibi mama 60 cc tabiki mama oranlarını kızım belirliyo bazan 30 içtiğide oluyo ben günlük ortalama 540-550 cc civarı verebiliyorum bizimkı gaceleri hiç yemez oldu nerdeyse gündüzleri 2 saatte olsa içiyodu gece bu kadar sürmüyodu şimdi geceleride istemiyo 2-3 saati buluyo tabiki uyku muyku yalan oluyo banada esranın dediği gibi her mama saati resmen hatim indiriyorum içsin diye bananısın demiyo alıştım artık eskisi kadar zorlamıyo beni tek üzüldüğüm kızımın aç kaldığı düşüncesi
Son düzenleme: