- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Tencere mi firlatti ? Wowwww... Ne desem sastim..D
Daha oncede tencere firlatti bana resmini cktim duvardaki onu da gostericem yarin o zaman da hamileydim
Okurken ağladım, aynı şeyleri yaşadım, dayak şiddet hakaret...şimdi iyiyiz ama ben artık kocama hiç güvenmiyorum, çocuğu aldırmayı ben de düşünmüştüm ama yapamadım, şimdi doğacak teyzesi...oğlumun gelmesine ay var.ben ki hiçbir adam bana vuramaz diyordum, vurabiliyormuş şimdi hatırladım hıçkırarak ağlıyorum6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
Siz sadece duygusal bakıyorsunuz.Etrafımda anne babası boşanmış ve deyim yerindeyse sıyırmış çocuklar var.Yazık günah daha çocukken psikologtan psikoloğa taşınıyor.Belirli bir evi,odası yok bir anneannede bir babaanne,bir babasının eşiyle aynı evde bir annesinin eşiyle aynı evde.Yahu gerçekten hiç mi bu yönleri düşünmüyorsunuz? Ki zaten bu yorumun sebebi de son satırlarda belli olmuş.Hayat bu kadar güllük gülistanlık değil.Bu yorumu da sırf cani dediğiniz için yaptım bu arada.
Gördüğünüz gibi her zaman mükemmel sonuçlanmıyor.Duygusal değil mantıklı bakıyorum, anne babası küçük yaşta boşanmış babaannesi tarafından büyütülmüiş ailesi paramparça olmuş birisi olarak iyikide bu dünyaya gelmişim diyorum. İyiki annem beni sorumsuz babamın varlığı yüzünden aldırmamış, dünyaya gelen her bireyin yaşama hakkı vardır. Bu anne karnında ya da doğmuş olmasını farkettirmiyor. Yaradanın verdiği hayatı almak anne baba dahi olsa kimsenin hakkı değildir.
O şiddet sadece size değil bebeğinize de gösterilmiş bir şiddettir ! Sakın ola affetmeyin o şerefsizi. Allah'ından bulsun aşağılık herif.. Bebeğide tek başınıza bakamayacağınızı düşünüyorsanız aldırın, çünkü bir çocuğun ve sizin ileride madur olmanızdansa şu aşamada bitirilmesi bence daha sağlıklı olanıdır. Eğer istiyorsanız bebeği tabiki doğurmanız daha güzel olanıdır ama bu size ve özellikle günahsız bir çocuğa zararlı olacaksa günah yada yapma etme diyenleri takma. Doğurup bakamamak aldırmaktan daha günah. Ama hamilelik takviminize göre 10. hafta içindesiniz. Yasal süreç bildiğim kadarıyla 10 yada 11. haftada bitiyor. Yasal süreç dışına çıktıysanız bunu asla yapmayın. Çünkü bebek fetüs olmaktan çıkıp birey haline gelmiştir buda cinayete girer. Kararınızı verip elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Allah yardımcınız olsun..6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
Yapmayın hanımefendi. Kınamayın, kınadığınızı yaşamadan asla ölmezsiniz. Sakin olun lütfen, yoksa gün gelir devran döner, hassasiyete kapılıp yaptığınız bu yorumu bide bakarsınız ki yaşıyorsunuz..Benim reglim 2 gün gecikti, umutlandim oysa rahim filmi falan cekilecektim ama yine de umutlandim, bugün regl oldum ve sancidan, kendimi paralamaktan helak oldum.
O adamin spermi diyenlere de sadece üzülüyorum. O sperm oraya ucarak mi gelmis? O işi yapinca ah oh ama bebek olunca da o adamin sperminden fayda gelmez ha? Sevisirken, yiyisirken iyiydi ama, ne oldu?
Yaziklar olsun yani. Burada o kadar evlat isteyen var bari onlara karşı böyle şeyler soylemeyin.
Ayrica konu sahibi madem belliydi kocanin okuzlugu yapmayacaktin, evet. Ben asla yapmasaydin etmeseydin demem ama SEN ki o yavruyu aldirmayi düşünüyorsun o zaman YAPMAYACAKTIN!
2 gündür eşimle havalara ucuyoruz acaba bebegimiz olacak mi diye, siz ise bazilarinin sahip olamadigi şeyi göz göre göre öldürmeyi seciyorsunuz...
Yazik yani.
Yok arabaya gitmis, yok eve geri dönmüş. Gitseydin o zaman polise. Hey Allahim ya.
Insani sinir ediyorsunuz, hele bazi yorumlar çileden cikartiyor....!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?