Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama değilsin gibi bir yorum olmuş bu.Anlamadım ben üstüne bile bile gittiyse dayak mı yemek zorunda bir insan? İnsan diyorum bak kadın erkek farketmez.Ondaki sinirse Umay'daki de sinir.
Bilmiyorum ben kafamda hamile kadına şiddet gösterilmesini bir yere oturtamıyorum.Ne olursa olsun o şiddet uygulanmamalıydı.Kötü sözü bile anlarım ama bunu anlayamıyorum..Hayır tabiki, kastim geneldi. Yani eşlerini tanıyan kişiler biraz daha dikkatli olmalı.
Sinirli bir adamın dibine dibine gidip konuşulmaz. Aynı zamanda kendi fevriliğini bilen kadınlarda tartışma anlarında kendini frenlemeli.
Duşunun eşim ateş püskürüyor. Elimdekini ona fırlatıyorum, o da kendi elindekini fırlatmaz mı ?
Öfke kör eder bazı insanları. Herkes öfke kontrolunu hayatına işlemiyor maalesef.
Bu adam hızını alamayıp başka şeylerde fırlatmış. Had sınırlarını aşmış, ben elbetteki bunu tasnif etmedim. Fakat ilk fırlatılan kumandanın etkiye tepki olduğunu düşünüyorum.
Olçmesi gerekirdi zarar vereceğini, o attı diye o yapmamalıydı v.s ama işte öfke.
Bebege kiymaNasil kiyicam bilmiyorum delirmek üzereyim cikmaza girdim
kürtaj için yasal olan son haftadasın aldırmak istiyosun bir an önce aldır ilerde nelere sebep olduğunu tahmin bile edemezsin yeniden evlenirsin kimseye bakma sen böyle bi adamın sperminden oluşan canlıya çok fazla anlam yükleme yine olur bebeğe kıyma demek kolay sonrasında ne yapacaksın kim bakacak yaşadığın travma ne olacak kimse bunu söylemez sadece aldırma derler.
Siz sadece duygusal bakıyorsunuz.Etrafımda anne babası boşanmış ve deyim yerindeyse sıyırmış çocuklar var.Yazık günah daha çocukken psikologtan psikoloğa taşınıyor.Belirli bir evi,odası yok bir anneannede bir babaanne,bir babasının eşiyle aynı evde bir annesinin eşiyle aynı evde.Yahu gerçekten hiç mi bu yönleri düşünmüyorsunuz? Ki zaten bu yorumun sebebi de son satırlarda belli olmuş.Hayat bu kadar güllük gülistanlık değil.Bu yorumu da sırf cani dediğiniz için yaptım bu arada.psikolojik anlamda zor bir süreçtesiniz size bişey diyemem ama benim asıl söylemek istediğim şeyler çocuğunu aldır diyenlere; 10 haftalık bir bebeğin kalp atışları başlamıştır, Allah'ın kadınlara bahşettiği bir annelik duygusu vardır, o yavruya nasıl kıyılır nasıl öldürülür, doğan bir bebeği öldürmekten ne farkı varkı vardır? insanlar nasıl bu kadar cani oluyorlar anlamıyorum asla da anlamayacağım... o babanın bebeğini doğurmayın diyen var, peki o bebek sadece o babanın mı? hani kadının hakları? hani kadına değer? o bebek annenin de bebeği, anne taşıyor, anne besliyor, anne büyütüyor, anne doğuruyor ve doğduğu andan itibaren o annenin göğsüne yapışıyor o bebek. tamam elbette öyle bir insanla aynı evi hayatı paylaşmasın boşansın ama bebekte onun da genleri var diye aldırmak ne demek yaa öyle bir meleğe cennetten bir parçaya nasıl kıyılır? yeni doğum yaptım sayılır, bebeğimi doğumhanede ilk gördüğüm anda ona aşık oldum hala gözümün önüne gelir o an ona baktıkça gözlerim dolar, bebeğime baktığımda gördüğüm şey ne babası ne kendim; sadece yavrumu; dünyaya getirdiğim yepyeni cennet kokulu bir canlıyı görüyorum...
boşanmak için 1 yıl beklemek zorunda değilsiniz gidin darp raporu alın boşanın çatır çatır da nafakanızı alıp bebeğinizi dünyaya getirin...