3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

Allah yardımcınız olsun. valla değil kazak yumruk atsanız hamile kadını ağzından kan gelene kadar döven adam insan değildir.

ben size boşanın diyemem, yaşadıklarınızı, geçmişinizi bilmiyorum ama ilk te değilmiş bu şiddet olayı sanırım.

size tek söyleyebileceğim fetusmuş, yumurtaymış böyle bilimsel, mantıksal konuşanların gazına gelmeyin. elbette o ikinizin çocuğu ama siz ANAsınız. istisnalar hariç anne ile baba hiç bir olur mu? aileniz destekmiş madem. evet zorlanırsınız, bundan sonraki yaşamınızda bazen engel olur belki bazı şeyleri yaşamanıza o melek ama öyle bir renk, hareket katar ki hayatınıza öyle bir amaç ekler ki yaşamınıza o iğrenç herifin açtığı her yarayı sarar. o psikopatın dölü filan diye kin güdüp, kanınızı mı deşeceksiniz? o sizin bebeğiniz, Allah size gönderdi onu. büyümüş te artık, 10 haftada kalbi de atıyor. kıymayın ona.

aileniz ile beraber aklı selim davranın.

Kolay gelsin.

GerçekTen çok zor insan ne yapacağını bilmiyor bebek için de Bende 2 aylık evliyim 10 günlük ten başladı git istemiyorum demeye benim tek farkım hiç vurmaz ama hakaretleri yetiyordu . Seni çok iyi anlıyorum arkanda duran bir ailen varsa hiç düşünme git ama iyi düşünüp. Doğru karar vermelisin hem kendin için hemde bebeğin için allah yardımcıniz Olsun

canım benim geçmiş olsun
yaşadıklarına çok üzüldüm
napıcaksın şimdi :(
babam kanser annemde hasta demişssin
baban için çocuk yapan sen
eminim baba evine gidip onları dahada üzmezsin gibime geliyor
ki haklısın yani kanser adam sonucta
dahada üzülür hasta olur Allah korusun

Eger affedersen bunlari gene yapicak hemen bosanmalisin terlik atmak dudak patlatmak ne demek ama bebek mevzusuna gelirsek sanirim aldirma donemini gecmissin ama onun yasama hakkini elinden alma

sakın çocuk için katlanan annelerden olmayın..ah bebekleri evlendikten sonra biraz eşininizi iyi tanıdıktan sonra yapsaydınız..çok acele etmişsiniz çocuk konusunda..asla affetmeyin..bilmiyorum o bebek doğunca eşinizden kopamayacaksınız..bebeği görmeye gelecek..tamam yazzık bebeğe ama böyle adamın bebeğide taşınılmaz..çocukla yeni hayat da kolay olmayacak..ama yinede karar sizin..

6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
Okurken ağladım, aynı şeyleri yaşadım, dayak şiddet hakaret...şimdi iyiyiz ama ben artık kocama hiç güvenmiyorum, çocuğu aldırmayı ben de düşünmüştüm ama yapamadım, şimdi doğacak teyzesi...oğlumun gelmesine ay var.ben ki hiçbir adam bana vuramaz diyordum, vurabiliyormuş şimdi hatırladım hıçkırarak ağlıyorum

ah şu saat olmuş kızcağız ne yaptı acaba geceden beri.. tüm yorumları okudum da herkes kendi fikrini bir diğerine dikte ettirmeye çalışıyor kızcağızın son halini merak eden bi allahın kulu yok.. yok bebek aldırılsın mı yok kocadan boşanılsın mı.. doğru bir tane değil ama umay'ın sağlık durumu ne durumda orası önemli.. keşke bizi haberdar etse.. uzaktan elimizden bir şey gelmiyor olması bir kadın olarak beni çok etkiliyor..

hamile hamile yaşadıklarına çok üzüldüm
inşallah darp raporu almışsındır...
gelince bize yaz meraklar içindeyim...

Cumhurbaşkanı, kadın erkek eşit değil fıtratımızda yok derse, bu psikopat erkekler daha çok yüz bulur. Öyle yakaya mor kurdele takıp, kadına şiddete hayır demekle de olmuyor. Artık somut adımlar atılsın. Konu sahibi sende bu kocadan kurtul. Yazık etme ömrüne.

Benim reglim 2 gün gecikti, umutlandim oysa rahim filmi falan cekilecektim ama yine de umutlandim, bugün regl oldum ve sancidan, kendimi paralamaktan helak oldum.
O adamin spermi diyenlere de sadece üzülüyorum. O sperm oraya ucarak mi gelmis? O işi yapinca ah oh ama bebek olunca da o adamin sperminden fayda gelmez ha? Sevisirken, yiyisirken iyiydi ama, ne oldu?
Yaziklar olsun yani. Burada o kadar evlat isteyen var bari onlara karşı böyle şeyler soylemeyin.
Ayrica konu sahibi madem belliydi kocanin okuzlugu yapmayacaktin, evet. Ben asla yapmasaydin etmeseydin demem ama SEN ki o yavruyu aldirmayi düşünüyorsun o zaman YAPMAYACAKTIN!
2 gündür eşimle havalara ucuyoruz acaba bebegimiz olacak mi diye, siz ise bazilarinin sahip olamadigi şeyi göz göre göre öldürmeyi seciyorsunuz...
Yazik yani.
Yok arabaya gitmis, yok eve geri dönmüş. Gitseydin o zaman polise. Hey Allahim ya.
Insani sinir ediyorsunuz, hele bazi yorumlar çileden cikartiyor....!!!

Konu sahibi bu saate kadar gelmemişsin hayra yormak isterim.darp raporu almakla ve ailenin yanına gitmekle meşgul olduğun için gelemedin umarım..kocanı affedip burda yazamaya cesaretin olmadığı için değil:(

Siz sadece duygusal bakıyorsunuz.Etrafımda anne babası boşanmış ve deyim yerindeyse sıyırmış çocuklar var.Yazık günah daha çocukken psikologtan psikoloğa taşınıyor.Belirli bir evi,odası yok bir anneannede bir babaanne,bir babasının eşiyle aynı evde bir annesinin eşiyle aynı evde.Yahu gerçekten hiç mi bu yönleri düşünmüyorsunuz? Ki zaten bu yorumun sebebi de son satırlarda belli olmuş.Hayat bu kadar güllük gülistanlık değil.Bu yorumu da sırf cani dediğiniz için yaptım bu arada.

Duygusal değil mantıklı bakıyorum, anne babası küçük yaşta boşanmış babaannesi tarafından büyütülmüiş ailesi paramparça olmuş birisi olarak iyikide bu dünyaya gelmişim diyorum. İyiki annem beni sorumsuz babamın varlığı yüzünden aldırmamış, dünyaya gelen her bireyin yaşama hakkı vardır. Bu anne karnında ya da doğmuş olmasını farkettirmiyor. Yaradanın verdiği hayatı almak anne baba dahi olsa kimsenin hakkı değildir.

Son düzenleme:
Duygusal değil mantıklı bakıyorum, anne babası küçük yaşta boşanmış babaannesi tarafından büyütülmüiş ailesi paramparça olmuş birisi olarak iyikide bu dünyaya gelmişim diyorum. İyiki annem beni sorumsuz babamın varlığı yüzünden aldırmamış, dünyaya gelen her bireyin yaşama hakkı vardır. Bu anne karnında ya da doğmuş olmasını farkettirmiyor. Yaradanın verdiği hayatı almak anne baba dahi olsa kimsenin hakkı değildir.
Gördüğünüz gibi her zaman mükemmel sonuçlanmıyor.

Darp raporu önemli, özellikle de boşanma düşünüyorsanız.
Çocuk için kötü bir evlilik devam ettirilmez;
Fakat bebeğinizi kendiniz büyütemez misiniz?

6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
O şiddet sadece size değil bebeğinize de gösterilmiş bir şiddettir ! Sakın ola affetmeyin o şerefsizi. Allah'ından bulsun aşağılık herif.. Bebeğide tek başınıza bakamayacağınızı düşünüyorsanız aldırın, çünkü bir çocuğun ve sizin ileride madur olmanızdansa şu aşamada bitirilmesi bence daha sağlıklı olanıdır. Eğer istiyorsanız bebeği tabiki doğurmanız daha güzel olanıdır ama bu size ve özellikle günahsız bir çocuğa zararlı olacaksa günah yada yapma etme diyenleri takma. Doğurup bakamamak aldırmaktan daha günah. Ama hamilelik takviminize göre 10. hafta içindesiniz. Yasal süreç bildiğim kadarıyla 10 yada 11. haftada bitiyor. Yasal süreç dışına çıktıysanız bunu asla yapmayın. Çünkü bebek fetüs olmaktan çıkıp birey haline gelmiştir buda cinayete girer. Kararınızı verip elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Allah yardımcınız olsun..:KK14:

Benim reglim 2 gün gecikti, umutlandim oysa rahim filmi falan cekilecektim ama yine de umutlandim, bugün regl oldum ve sancidan, kendimi paralamaktan helak oldum.
O adamin spermi diyenlere de sadece üzülüyorum. O sperm oraya ucarak mi gelmis? O işi yapinca ah oh ama bebek olunca da o adamin sperminden fayda gelmez ha? Sevisirken, yiyisirken iyiydi ama, ne oldu?
Yaziklar olsun yani. Burada o kadar evlat isteyen var bari onlara karşı böyle şeyler soylemeyin.
Ayrica konu sahibi madem belliydi kocanin okuzlugu yapmayacaktin, evet. Ben asla yapmasaydin etmeseydin demem ama SEN ki o yavruyu aldirmayi düşünüyorsun o zaman YAPMAYACAKTIN!
2 gündür eşimle havalara ucuyoruz acaba bebegimiz olacak mi diye, siz ise bazilarinin sahip olamadigi şeyi göz göre göre öldürmeyi seciyorsunuz...
Yazik yani.
Yok arabaya gitmis, yok eve geri dönmüş. Gitseydin o zaman polise. Hey Allahim ya.
Insani sinir ediyorsunuz, hele bazi yorumlar çileden cikartiyor....!!!
Yapmayın hanımefendi. Kınamayın, kınadığınızı yaşamadan asla ölmezsiniz. Sakin olun lütfen, yoksa gün gelir devran döner, hassasiyete kapılıp yaptığınız bu yorumu bide bakarsınız ki yaşıyorsunuz..

Back