- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle bi adamın sperminden oluşan canlıya çok fazla anlam yükleme ne demektir ya Allah aşkına aldırabilir tabii onun kararı ama daha doğmamış bir bebeğe bir meleğe bu şekilde mana bulmak yanlış değil mi sencede??kürtaj için yasal olan son haftadasın aldırmak istiyosun bir an önce aldır ilerde nelere sebep olduğunu tahmin bile edemezsin yeniden evlenirsin kimseye bakma sen böyle bi adamın sperminden oluşan canlıya çok fazla anlam yükleme yine olur bebeğe kıyma demek kolay sonrasında ne yapacaksın kim bakacak yaşadığın travma ne olacak kimse bunu söylemez sadece aldırma derler.
ben melek olduğunu düşünmüyorum bu seni ilgilendirir mi peki ? nedir bir fetus bir sperm ve bir yumurta. sen doğurmak istersen doğar istemezsen doğmaz bu kadar basit. evet güzel bir olay ama sağlıklı anne ve babayla olursa güzel. doğur demek kolay, ona babasız veya böyle hasta bir babayla ayrı ebeveynlerle dünyaya gelmek istiyor mu diye soran var mı? ben böyle bir durumda dünyaya gelmek istemem çok büyük bir marifet sanki yaşamak. annesi için apayrı bir travma o hamilelik nasıl geçer bebek nasıl doğar nasıl bakılır ? tüm canlılar ürüyor olay bu.böyle bi adamın sperminden oluşan canlıya çok fazla anlam yükleme ne demektir ya Allah aşkına aldırabilir tabii onun kararı ama daha doğmamış bir bebeğe bir meleğe bu şekilde mana bulmak yanlış değil mi sencede??
Anası doğurmuş adam edememiş yetiştirememiş eşini diye o karnındaki çocuğun ne günahı var birde onu sperminden olan falan demişsiniz ayıp ya gerçekten ayıp bence..
Taniyamadim ya da yakistiramadim sevgiliyken de boyle sorunluydu biz zaten cok sık kavga ediyoruz bu sefer pzr ist a gidecegini soledi ben sordukca cevap veriyo dedim ki her şeyden en son benim haberim oluyo üstüne 6 gün kalicam dedi suratim asıldı sonra bu başladı soylenmeye alisverise cikmistik bu arada enistesini aradı beni birakip onla gitti zoru gorunce hep ablasina kacar zaten. Ben de bu ne simdi bi plan yapamicak miyimsenle dedim kavga büyüdü bu gitti gece 2 de geldi nerdeydin diyorum cvp yok teli de kapaliydi yuzume dahi bakmadı cvp vrrmedi cok sinirlendim kazagini cikarmisti bana cevap ver diye kazagi ustune attim firladi ustume önce kumanda sonra terlikler kendimi bkilitledim kactim baktim dudagim patlamis kumanda isabet etti sonra 5 6 terlikten ikisi agzim kan doldu banyoya gidemedim banyodaykende geldiistediginbu deilmiydi diye tehdit etti hala
Kavga etmedık cnm..ya siz tartışıomusunuz yoksa kıza çaremi buluyorsunuz anlamadım yahuuu
senin ne düşündüğün beni ilgilendirir ve ben ölümüne karışırım demedim zaten..ben melek olduğunu düşünmüyorum bu seni ilgilendirir mi peki ? nedir bir fetus bir sperm ve bir yumurta. sen doğurmak istersen doğar istemezsen doğmaz bu kadar basit. evet güzel bir olay ama sağlıklı anne ve babayla olursa güzel. doğur demek kolay, ona babasız veya böyle hasta bir babayla ayrı ebeveynlerle dünyaya gelmek istiyor mu diye soran var mı? ben böyle bir durumda dünyaya gelmek istemem çok büyük bir marifet sanki yaşamak. annesi için apayrı bir travma o hamilelik nasıl geçer bebek nasıl doğar nasıl bakılır ? tüm canlılar ürüyor olay bu.
Haklısın ama değilsin gibi bir yorum olmuş bu.Anlamadım ben üstüne bile bile gittiyse dayak mı yemek zorunda bir insan? İnsan diyorum bak kadın erkek farketmez.Ondaki sinirse Umay'daki de sinir.Ama umay bile birl ofkenin ustune gitmişsiniz. Haklı mısınız haklısınız sormakta fakat ortam fazlasıyla gerginmiş. Birde siz usteleyınce kazağı fırlatıncaOda eline geçeni fırlatmış.
Eşinizi tanıyorsunuz sonuçta. Çok uzgunum.
Raydan çıkan kavgalar çok yıpratıcı oluyor.
garip gelmekten ziyade cıkcıklamak için alıntı yapmışsın ayıp nasıl öyle dersiniz tarzında bi yorum olduğu için ilgilendirmez dedim. ben kısmete inanmıyorum, evet aldırmalı çocuk sadece kadının değil çünkü şiddet görüyor boşanmak istiyor belki de bebek yüzünden boşanamayacak tüm hayatı mahvolacak ben düşünülenin aksine bu dünyaya tabiri caizse bir döl,fetus,bebek ne dersen işte bırakılmasının çok da önemli olmadığını düşünüyorum. sağlıksız bir birey olacaksa neden doğsun, ben imkansızlıklar içindeysem boşanma aşamasındaysam kocam hayvanın önde gideniyse neden doğurayım sadist miyim ben ?senin ne düşündüğün beni ilgilendirir ve ben ölümüne karışırım demedim zaten..
sadece garip geldi bana söylemek istedim
bende korkunç bir babadan dünyaya geldim
gereksiz bir spermden senin deyiminle
iyi ki de geldim
o çocuğun kısmeti varsa bu dünyada doğar yoksa doğmaz tartışmam bile anlamasız bu durumda
ben sadece doğumun,minicik bir bebeğin gelişiminin bir mucize olduğunu düşünüyorum ve bu kadar acımasızca
o adamın sperminden doğacak çocuğu aldır demene şaşırdım.
doğmamasına bir şey demedim zaten ben kullandığın tabiri doğru bulmadım sizde yadırgarcasına yorum yazmamı doğru bulmamışsınız kendi adıma özür dilerim ve çekilirim meseleden.garip gelmekten ziyade cıkcıklamak için alıntı yapmışsın ayıp nasıl öyle dersiniz tarzında bi yorum olduğu için ilgilendirmez dedim. ben kısmete inanmıyorum, evet aldırmalı çocuk sadece kadının değil çünkü şiddet görüyor boşanmak istiyor belki de bebek yüzünden boşanamayacak tüm hayatı mahvolacak ben düşünülenin aksine bu dünyaya tabiri caizse bir döl,fetus,bebek ne dersen işte bırakılmasının çok da önemli olmadığını düşünüyorum. sağlıksız bir birey olacaksa neden doğsun, ben imkansızlıklar içindeysem boşanma aşamasındaysam kocam hayvanın önde gideniyse neden doğurayım sadist miyim ben ?