3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

Gördüğünüz gibi her zaman mükemmel sonuçlanmıyor.

Eğer ki cenini bir canlı olarak düşünmüyorsanız kendinizce haklısınız. Ama kalp atışları olan bir varlığı bir canlı olarak kabul ediyorsanız sırf ilerde yaşayabileceği kötü şeylerin ihtimali üzerine küçükken öldürmenin merhamet olduğunu sanmıyorum. Ha ama dediğim gibi canlı değildir diyorsanız kendinizce haklısınız.

Yapmayın hanımefendi. Kınamayın, kınadığınızı yaşamadan asla ölmezsiniz. Sakin olun lütfen, yoksa gün gelir devran döner, hassasiyete kapılıp yaptığınız bu yorumu bide bakarsınız ki yaşıyorsunuz..

Neyden bahsediyorsunuz hanimefendi? Ne kinamasi? Asil siz aldirin diyerek büyük vebale giriyorsunuz, ben kinamiyorum, bile bile kendini ateşe atmasina kiziyorum, arabaya kadar gidip de polise gitmemesine kiziyorum, sonra gelip burada baristik demesine hatta baristik diyememesine kiziyorum.
Baştan her sey belliymis. Defalarca olmus defalarca. Bir bebek kolay olmuyor, öyle zor ki onun olusmasi.. dogmamis bir bebek hakkinda kimse alinma hukmunu veremez..
Yok söyle yok böyle değil, kendi huzuru için bir bebegi öldürmek bana mantikli gelmiyor...
Hadi diyelim kocaniz çok iyi. Hamile kaldiniz ama sonra hooop degisti ne olacak aldiracak misiniz yani?
Bence siz büyük konusmayin, kolayca aldir demeyin...

tek bababsız büyüyecek yada büyüyen sizin çocuğunuz değil lütfen bir cana kıymayın o sizin bebeğiniz lütfen aldırmayın kadına elkaldıran hemde hamile bir kadına el kaldıran bu karkatersiz insnalada evli kalmayın allah yardımcınız olsun

Benim reglim 2 gün gecikti, umutlandim oysa rahim filmi falan cekilecektim ama yine de umutlandim, bugün regl oldum ve sancidan, kendimi paralamaktan helak oldum.
O adamin spermi diyenlere de sadece üzülüyorum. O sperm oraya ucarak mi gelmis? O işi yapinca ah oh ama bebek olunca da o adamin sperminden fayda gelmez ha? Sevisirken, yiyisirken iyiydi ama, ne oldu?
Yaziklar olsun yani. Burada o kadar evlat isteyen var bari onlara karşı böyle şeyler soylemeyin.
Ayrica konu sahibi madem belliydi kocanin okuzlugu yapmayacaktin, evet. Ben asla yapmasaydin etmeseydin demem ama SEN ki o yavruyu aldirmayi düşünüyorsun o zaman YAPMAYACAKTIN!
2 gündür eşimle havalara ucuyoruz acaba bebegimiz olacak mi diye, siz ise bazilarinin sahip olamadigi şeyi göz göre göre öldürmeyi seciyorsunuz...
Yazik yani.
Yok arabaya gitmis, yok eve geri dönmüş. Gitseydin o zaman polise. Hey Allahim ya.
Insani sinir ediyorsunuz, hele bazi yorumlar çileden cikartiyor....!!!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:noktasına kadar katılıyorum .........................bebek aldırmayı düşünen insnalara rabbim bebek nasipediyorda bir bebeğin kokusunu duymak için kendimizi paralayan biz hasretiçinde kavruluyoruz dünya hiç adil değil kaderde öyle........:KK43:

Neyden bahsediyorsunuz hanimefendi? Ne kinamasi? Asil siz aldirin diyerek büyük vebale giriyorsunuz, ben kinamiyorum, bile bile kendini ateşe atmasina kiziyorum, arabaya kadar gidip de polise gitmemesine kiziyorum, sonra gelip burada baristik demesine hatta baristik diyememesine kiziyorum.
Baştan her sey belliymis. Defalarca olmus defalarca. Bir bebek kolay olmuyor, öyle zor ki onun olusmasi.. dogmamis bir bebek hakkinda kimse alinma hukmunu veremez..
Yok söyle yok böyle değil, kendi huzuru için bir bebegi öldürmek bana mantikli gelmiyor...
Hadi diyelim kocaniz çok iyi. Hamile kaldiniz ama sonra hooop degisti ne olacak aldiracak misiniz yani?
Bence siz büyük konusmayin, kolayca aldir demeyin...
Aldırmak elbet günah. Ama doğurup bakamamak, sefil etmek, psikolojisi bozuk, mutsuz, baba sevgisine muhtaç, belki bir ömür neden dünyaya geldim diyecek bir evlat yetiştirmek sizce daha günah değil midir ? Eğer o çocuk dünyaya gelirde dediğim olursa siz çıkıp dertlerine derman olacak mısınız ? Elbet hayır. Boşver canım benim sen dünyaya geldin bak annen kürtaj günahı edinmedi gel ben seni mutlu ederim diyecek misiniz ? Elbette hayır.. Aldırmak günahtır zihniyetiyle dünyaya gelmiş, orada burada sefil olan, sokakta dilencilik yapan, çocuk esirgeme yurtlarında bir aile bekleyen yada bir ömür mutsuz olan o kadar evlat var ki bu Türkiyede.. Konu sahibi için demiyorum.. Bu duruma düşmüş herhangi biri için konuştum. Herhangi biri için yorumunuzu aşırı derecede sert buldum.Ki mesele mutlu bir evlilik değil mutsuz bir evlilik.. Kınamanıza ileride üzülmemeniz için yanlış olduğunu belirttim. Çünkü ben en ufak dahi olsa bir kınamayı yaşamadan ölen bir tek insan görmedim.Ben sizin iyiliğinize konuştum ama hala sert bir tutumla cevap veriyorsunuz. En iyisi buyrun isteediğiniz kadar kınayın, hayat sizin.. :)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:noktasına kadar katılıyorum .........................bebek aldırmayı düşünen insnalara rabbim bebek nasipediyorda bir bebeğin kokusunu duymak için kendimizi paralayan biz hasretiçinde kavruluyoruz dünya hiç adil değil kaderde öyle........:KK43:

Nasip canim nasip. Herkes bir sekilde imtihan ediliyor. Rabbim elbet bize de hayirli saglikli evlatlar verir. Umutlanmak çok güzel. Asla umudumuzu kaybetmemeliyiz. Hic olmazsa her ay bizi umutlandiran bir Rabbimiz var. Cok şükür. Elbet gelecek evlatlarimiz.. :KK68:

Aldırmak elbet günah. Ama doğurup bakamamak, sefil etmek, psikolojisi bozuk, mutsuz, baba sevgisine muhtaç, belki bir ömür neden dünyaya geldim diyecek bir evlat yetiştirmek sizce daha günah değil midir ? Eğer o çocuk dünyaya gelirde dediğim olursa siz çıkıp dertlerine derman olacak mısınız ? Elbet hayır. Boşver canım benim sen dünyaya geldin bak annen kürtaj günahı edinmedi gel ben seni mutlu ederim diyecek misiniz ? Elbette hayır.. Aldırmak günahtır zihniyetiyle dünyaya gelmiş, orada burada sefil olan, sokakta dilencilik yapan, çocuk esirgeme yurtlarında bir aile bekleyen yada bir ömür mutsuz olan o kadar evlat var ki bu Türkiyede.. Konu sahibi için demiyorum.. Bu duruma düşmüş herhangi biri için konuştum. Herhangi biri için yorumunuzu aşırı derecede sert buldum. Kınamanıza ileride üzülmemeniz için yanlış olduğunu belirttim. Çünkü ben en ufak dahi olsa bir kınamayı yaşamadan ölen bir tek insan görmedim. Ben sizin iyiliğinize konuştum ama hala sert bir tutumla cevap veriyorsunuz. En iyisi buyrun isteediğiniz kadar kınayın, hayat sizin.. :)

Çocuğun sefil bir hayati olacağını nerden biliyorsunuz? Ya harika bir hayati olursa? Benim yegenim 2 yasinda babasiz kaldi, sefil bir hayatı mi oldu? Su an 15 yasinda ve cok şükür en güzel okullarda okudu ve okuyacak da insallah, sefil olmadi.
Merak etmeyin siz, bu dunyada herkes imtihan icinde. Dogduktan sonraki hayatina biz karisamayiz, geleceği biz goremiyoruz, biz secemiyoruz, biz yonetemiyoruz, bize verilen sinirli hayati kendi degerlerimize göre yasiyoruz sadece. Dogum yaparken belki öleceğiz o zaman da annesiz kalacak evladimiz.
yani gelecek için konusmak dogru değil. Rabbim benim gönlümü biliyor. Ben asla kimseyi kinamam, zaten aldirma demek de kinamak degildir..
Iyi gunler. ..

Nasip canim nasip. Herkes bir sekilde imtihan ediliyor. Rabbim elbet bize de hayirli saglikli evlatlar verir. Umutlanmak çok güzel. Asla umudumuzu kaybetmemeliyiz. Hic olmazsa her ay bizi umutlandiran bir Rabbimiz var. Cok şükür. Elbet gelecek evlatlarimiz.. :KK68:[/QUOTE

inşallah canım allahım bizleride görür acır evlat hasretimzi hayırlsıyla dindirir inşallah
evet umutetmek çok güzel aama umudun nekadar çoksa okadar büyük hayalkırıklığı oluyor sonuc olumsuz olduğunda rabbim herşeyin iyisini bilir boyun büküp razıolmaktan başka çare kalmıyor biryerde
herşeeye rağmen allahtan umudumuzu kesmiyoruz elhamdülillah

Bugün regl olduğumda eşim dedi ki: 'olsun be canim umut etmek de çok güzelmiş'
Elbet biz de umut tohumlarimizin fidanlandigini göreceğiz inşallah ;-)

Bugün regl olduğumda eşim dedi ki: 'olsun be canim umut etmek de çok güzelmiş'
Elbet biz de umut tohumlarimizin fidanlandigini göreceğiz inşallah ;-)
inşallah canım allah gönlünüzdekini nasipetsin
bende 2 buçuk snedir istiyorum aşılamayla gebekaldım aama kese görünmeden düşük yaptım eğer haftaiçi gebelktestim negatif çıkarsa ki kesin negatiftir önmüzdeki ay tekrar aşılama düşünüyorum hayırlısı artık eşimde bende çok istiyoruz bazen yorulduğumu hissediyorum rabbim falza yormadan bekletmeden verir inşallah

Bu cocugu isteyerek yapmişsiniz.
Onun da kabi atmaxa baslamiş. Size tutunmuş. Ictiginiz su yediniz yemegi paylaşmişsiniz. Onu kötülüklerden kurtarmak adina yaşayabilmek icin bedeninize tutunmuş minige kiymayin nolur. Üstelik babaniz torun görsün diye istediniz onu. Bize konuşmak kolay biz bakmicaz ilerde ona. Ama hayatin garantisi yok kki her zorlukta bòyle kiyacakmiyz minik kalplere

Bebeğini aldırma, bekar bi anne olacaksın sadece. Zor ama o bebek artık senin, sahip çıkmak sana düşüyor.
Darp raporunu alman gerekiyordu inşallah almışsındır.
Hakkında hayırlısı olsun, durumun çok zor, okurken bile fena oldum.

Konunun acil mudahele kismi gecmis ama yine de yazmak istedim; bence gece ya evden hic cikmadan can guvenligini saglamali ( odaya kapanip polisi aramak) yada cikinca tekrar eve gelmeden direk. Karakola gidip gerekirse orada sabahlamali.polis hastaneye gonderecektir mutlaka. Olay sicakken asla tekrar karsilasmamali esi ile. Kadin cinayetlerinde kadin kocasindan( o kadar da yapmaz diye dusunerek) tabir yerindeyse kacmiyo. Ama sonra cok kotu seyler oluyo.
Cocuk icin ben de kurtajdan yanadegilim. Cocuktan kurtulmak istiyorsaniz dunyaya getirin, sosyal hizmetler yuvasina verin hic olmazsa. Belki iyi bir aileye evlatlik verilir.yada devlet buyutur. Bunlari yazarken bile.uzuluyo insan ama bence öldürmekten iyidir.

Çocuğun sefil bir hayati olacağını nerden biliyorsunuz? Ya harika bir hayati olursa? Benim yegenim 2 yasinda babasiz kaldi, sefil bir hayatı mi oldu? Su an 15 yasinda ve cok şükür en güzel okullarda okudu ve okuyacak da insallah, sefil olmadi.
Merak etmeyin siz, bu dunyada herkes imtihan icinde. Dogduktan sonraki hayatina biz karisamayiz, geleceği biz goremiyoruz, biz secemiyoruz, biz yonetemiyoruz, bize verilen sinirli hayati kendi degerlerimize göre yasiyoruz sadece. Dogum yaparken belki öleceğiz o zaman da annesiz kalacak evladimiz.
yani gelecek için konusmak dogru değil. Rabbim benim gönlümü biliyor. Ben asla kimseyi kinamam, zaten aldirma demek de kinamak degildir..
Iyi gunler. ..
Bunu en iyi annesi bilir. Ben eğer sefil olacaksa, bakamayacaksan tek başına aldır dedim. Bakabileceksen doğurman en güzeli olur dedim. Sanırım okumamışsınız tam olarak. Aldırma demenize de bir şey demedim. Yapmayacaktın etmeyecektin şeklinde konuşmanız kınamaktır ben bunu uyardım.Yorumunuzu alıntılamamdaki sebep fikirlerimi size deneltlettirmek değil, sizin iyiliğinizi düşündüğümdendi onu da bir hayli yanlış anladınız. iyi günler.

Bunu en iyi annesi bilir. Ben eğer sefil olacaksa, bakamayacaksan tek başına aldır dedim. Bakabileceksen doğurman en güzeli olur dedim. Sanırım okumamışsınız tam olarak. Aldırma demenize de bir şey demedim. Yapmayacaktın etmeyecektin şeklinde konuşmanız kınamaktır ben bunu uyardım.Yorumunuzu alıntılamamdaki sebep fikirlerimi size deneltlettirmek değil, sizin iyiliğinizi düşündüğümdendi onu da bir hayli yanlış anladınız. iyi günler.

Iyi günler. ..

muhakkak şikayet edin Allah yardımcınız olsun dik durun siz.Kendinize saygı duyun .her duygunuz bebeğinizi etkiliyor kendinizi toparlayın

Bende ayni fikirdeyim. Zaten bu ülkede bir cocuga sadece anne karninda deger veriyorlar, ondan sonrasi önemi yok.

Yani mesela en basiti bu bebek dogunca baba yasal yollar ile bu cocugu görebilir, siddet uygulayabilir.

Hatta cocugu kacirip, annesine göstermeyebilir ve polis hic birsey yapmaz. Bu adam serefsiz psikopat, yani hersey beklenir ondan.

Kisacasa bu bebek konu sahibi ile o serefsizin arasinda ömür boyu bir bag kurmus oluyor.

Bunun disinda bide isim maddi manevi durumu var. Konu sahibi bildigim kadar calismiyor, babasi kanser. Babasi ölerse, anneside hasta, bu cocuga kim, nasil bakilcak?

Bir ömür psikolojik sorunlar, fakirlik yasamaktansa, simdi o bi takim hücrelerin alinmasinin taraftariyim.

Ben de katiliyorum konu sahibesinin kendisinin surundugu yetmiyormus gibi bir de bebek de surunecek.

Ben konu sahibesinin yerinde olsam hamileligimi de evliligimi de sonlandiririm.

Melek kiymayin yapmayin diyenler cocuk dogduktan sonra cocuga bakacaklarsa kurtaj yaptirmasin tabi ?!

yasada öyle bir şey var diye biliyorum 1yıldan önce boşamıyor tabi böyle sorunlarda boşuyor diye biliyorum ama en iyi açıklamyı bir avukat yapar. ayrıca darp raporu alıp boşanınbu gün size yarın doğan evladınızada kalkar bu caninin eli keşke evliliğini z oturmadan hamile kalmasaydınız ama olan olmuş eğer eşiniz kavul ederse yasal süre içince hemen kürtaj olabilirsiniz anlaşıp sonra yasal işlenlere başlarsınız.sonuçta bu bebeği sizde büyütmek istemiyorsanız ne olacak o yavrucak doğunca.çok zor .

Bir yıldan önce boşanmak mümkün tabi ki. Hele ki şiddet gören bir kadın için.

Kanunda bir yıllık süre şartı sadece "anlasmali boşanma" için geçerli ki uygulamada o bile aşılıyor bir şekilde.

6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
Şiddetli geçimsizlikte 1 yıl dolmadan boşanırsınız,işin içinde dayakta var 1 yıl bekleme süresi anlaşmalı boşanmalar için geçerlidir.

Back