3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

Konunun acil mudahele kismi gecmis ama yine de yazmak istedim; bence gece ya evden hic cikmadan can guvenligini saglamali ( odaya kapanip polisi aramak) yada cikinca tekrar eve gelmeden direk. Karakola gidip gerekirse orada sabahlamali.polis hastaneye gonderecektir mutlaka. Olay sicakken asla tekrar karsilasmamali esi ile. Kadin cinayetlerinde kadin kocasindan( o kadar da yapmaz diye dusunerek) tabir yerindeyse kacmiyo. Ama sonra cok kotu seyler oluyo.
Cocuk icin ben de kurtajdan yanadegilim. Cocuktan kurtulmak istiyorsaniz dunyaya getirin, sosyal hizmetler yuvasina verin hic olmazsa. Belki iyi bir aileye evlatlik verilir.yada devlet buyutur. Bunlari yazarken bile.uzuluyo insan ama bence öldürmekten iyidir.
Birşey yazmak istemedim ama gerçekten dayanamadim kusura bakmayın,çocuğu sosyal hizmetlere verin diye akıl vermişsiniz konu sahibinede ciddimisiniz acaba?

Birşey yazmak istemedim ama gerçekten dayanamadim kusura bakmayın,çocuğu sosyal hizmetlere verin diye akıl vermişsiniz konu sahibinede ciddimisiniz acaba?
Bende kolay kolay cevap yazmam hemen hemen her konuyu okurum ama herseye cevap vermem.
Ama sizin mesajinizi gorupte yazmadan gecemedim. Diger arkadasimizin dedigi de hos olmayabilir ama cocugu dogur sosyal hizmetlere verirsin demek, 'o yavruyu öldür bence' demekten bin kat daha mantikli.

Bende kolay kolay cevap yazmam hemen hemen her konuyu okurum ama herseye cevap vermem.
Ama sizin mesajinizi gorupte yazmadan gecemedim. Diger arkadasimizin dedigi de hos olmayabilir ama cocugu dogur sosyal hizmetlere verirsin demek, 'o yavruyu öldür bence' demekten bin kat daha mantikli.
Ben öldürmeyede vermeyede şiddetle karşıyım!! Vermek ne demek ya Allah aşkına annesi babası hayatta olan bir çocuk ama sosyal hizmetlere verilicek bunu asla mantigim almiyor

Ayrıca benim öldür dediğimi nerden çıkarttınız onuda anlamış değilim,sizde yorumlari okumadan yorum yapanlardansiniz sanirim

Doğum yapmadan önce bebeğim karnımdaykende annelik duygularım vardı tabiki ama bu kadar değildi.Kucağıma alınca hep düşündüm temizlik yapınca acıkınca temizliğin bitmesini beklerdim şimdi çok pişmanım bebeğim benim karnımda aç bekledi diye annelik böyle bir şey.Aldırmayı sakın düşünmeyin bebeğiniz doğunca bu düşüncenin bile pişmanlığını yaşarsınız.Eşinize gelince çok kınadım bence ailenize anlatın devamı gelmeden

Ben öldürmeyede vermeyede şiddetle karşıyım!! Vermek ne demek ya Allah aşkına annesi babası hayatta olan bir çocuk ama sosyal hizmetlere verilicek bunu asla mantigim almiyor
normal bir anne baba cocugunu isteyerek vermez diye dusunuyorum.
ama zaten gercekten anne olan (sadece doguran demiyorum) tek basinada olsa bebigini gozunden bile sakinirken tutupta bir yerlere vermez heralde.burda diger arkadasi savunmayacagim ama ben aldirmasin diye oyle soyledigini dusunuyorum.sizinde boyle bi mesajinizi okuyunca aldirmadan yana oldugunuzu dusunerek cevap yazdim...

Alti aylik evlilik uc aylik hamilelik.ne sacma ve bile bile lades diyen konu sahibi. Evlilik bir yerine otursun bi tani esini bu cocuk yapmak niye bu kadar oyuncak gibi gorunuyor insanlara anlamiyorum.uc yil gez ister on yil flort et evlenmek baska bisey anlayin artik cocuguda torun gorsunler diye yapanlara diyecek laf bulamiyorum. Kendin etmis kendin bulmussun o masum bebegin canina kiymaya hakkin yok katiyyen kendi cahilligini kocan olacak o seref... intikamini o bebekten alamazsin. Insanlar o bebek icin servet harciyolar nelere katlaniyorlar neler cekiyorlar.allah razi.gelmez sakin yapma uc aylik olmus gunah vicdan azabi o terligin yaninda hic kalir iyi dusunnn

Sizndeme
Ayrıca benim öldür dediğimi nerden çıkarttınız onuda anlamış değilim,sizde yorumlari okumadan yorum yapanlardansiniz sanirim

Siz demeseniz bile burda aldir diyen bir cok insan var sozum size degil onlarada.
bu dusuncede olan herkese

lütfeeeenn o masuma kıyma o ilerde senin dayanağın sığınacak limanın olacak. ha doğmuş bebek ha anne karnındaki bebek ikisinin ölümü de aynı. Allah onunda rıskını kolaylığını verir. sen bebeğinden vazgeçme de kimden geçiyosan geç. Zor bir süreç Allah yardımcın olsun

Hanımlar,
bebek kısmına takılı kalmışsınız, konuyu açan şiddet görmüş, korkudan kendini odaya kilitlemiş bir kadın farkında mısınız acaba? Bu yönde telkininiz, tavsiyeniz var mı?

Gece darp edilip o psikolojiyle foruma konu açan, stresle, panik ve korkuyla ne yapacağını bilmez halde ki bir kadının ilk şokla yazdığı sözler sebebiyle hemen yargılamasanız ve tabii birbirinizle de polemiğe girmeseniz iyi olur.

Ve şu an ne yaşıyor bilmiyorsunuz, konu sahibesi topiğine girme fırsatı bile bulamamış, geldiğinde birde burda yargılandığını okumasın isterseniz:)

normal bir anne baba cocugunu isteyerek vermez diye dusunuyorum.
ama zaten gercekten anne olan (sadece doguran demiyorum) tek basinada olsa bebigini gozunden bile sakinirken tutupta bir yerlere vermez heralde.burda diger arkadasi savunmayacagim ama ben aldirmasin diye oyle soyledigini dusunuyorum.sizinde boyle bi mesajinizi okuyunca aldirmadan yana oldugunuzu dusunerek cevap yazdim...
Benim hiçbir yorumumda aldırmak lafı gecmedi..konu sahibi aldırmayı düşündüğünü söyledi..bazı arkadaşlarda neden çocuk yaptin,neden evlendin,yaparken iyiydi şimdi neden aldiriyorsun tarzinda sert yorum yaptilar..ben konu sahibini haklı buldum fakat çocuğu aldırmasını haklı bulmadim..benim söylemek istedgim konu sahibi panik halindeydi,kocasindan dayak yerken normal mutlu ailelerdeki kadinlar gibi bakamazdı karnındaki bebege..o anki panikle bu düşünce cok normaldi..insan kafasina tencere atılırken nasıl mantıklı şeyler düşünebilir ki..bende bu yüzden konu sahibine daha uygun bir dille düşündüğü şeyin yanlış olduğunu anlatmamiz gerektigini soyledim..

Benim hiçbir yorumumda aldırmak lafı gecmedi..konu sahibi aldırmayı düşündüğünü söyledi..bazı arkadaşlarda neden çocuk yaptin,neden evlendin,yaparken iyiydi şimdi neden aldiriyorsun tarzinda sert yorum yaptilar..ben konu sahibini haklı buldum fakat çocuğu aldırmasını haklı bulmadim..benim söylemek istedgim konu sahibi panik halindeydi,kocasindan dayak yerken normal mutlu ailelerdeki kadinlar gibi bakamazdı karnındaki bebege..o anki panikle bu düşünce cok normaldi..insan kafasina tencere atılırken nasıl mantıklı şeyler düşünebilir ki..bende bu yüzden konu sahibine daha uygun bir dille düşündüğü şeyin yanlış olduğunu anlatmamiz gerektigini soyledim..

Dikkat ederseniz bende konu sahibi hakkinda hic bir yorum yapmadim.burda aldir gitsin diyenlere soylendim.bir cana kiymak bu kadar kolay gelmemeli kimseye.ya konu sahibi aldir diyenlerin yorumlarina kendini kaptirip o panikle kiysaydi o masum cana kim bunun hesabini vebalini odeyebilirdi.
her sey bu kadar basit degil...

Sizndeme

Siz demeseniz bile burda aldir diyen bir cok insan var sozum size degil onlarada.
bu dusuncede olan herkese
O zaman genel yorum yapsanız daha iyi olur,çünkü benden alıntı yapınca sanki ben öldür demişim gibi oluyor..benim kızdığım şey konu sahibinin yaşadıkları çok zor şuanda ona destek olunması sakinleştirilmesi gerekirken,herkes hunharca eleştiriyor..neden yaptin cocuk,neden evlendin vs vs. Bu kimsenin haddi degil olana çare yok yani hesap sorulmasi bana cok mantiksiz geliyor..zaten kadincagizin psikolojisi bozulmuş insanlar oturduklari yerden atıp tutuyorlar..daha beter edicekler yazik gunah degil mi

Hanımlar,
bebek kısmına takılı kalmışsınız, konuyu açan şiddet görmüş, korkudan kendini odaya kilitlemiş bir kadın farkında mısınız acaba? Bu yönde telkininiz, tavsiyeniz var mı?

Gece darp edilip o psikolojiyle foruma konu açan, stresle, panik ve korkuyla ne yapacağını bilmez halde ki bir kadının ilk şokla yazdığı sözler sebebiyle hemen yargılamasanız ve tabii birbirinizle de polemiğe girmeseniz iyi olur.

Ve şu an ne yaşıyor bilmiyorsunuz, konu sahibesi topiğine girme fırsatı bile bulamamış, geldiğinde birde burda yargılandığını okumasın isterseniz:)
Şükür beni anlayan biri çıktı ya tebrik ederim,ağzınıza sağlık:KK9:

ben melek olduğunu düşünmüyorum bu seni ilgilendirir mi peki ? nedir bir fetus bir sperm ve bir yumurta. sen doğurmak istersen doğar istemezsen doğmaz bu kadar basit. evet güzel bir olay ama sağlıklı anne ve babayla olursa güzel. doğur demek kolay, ona babasız veya böyle hasta bir babayla ayrı ebeveynlerle dünyaya gelmek istiyor mu diye soran var mı? ben böyle bir durumda dünyaya gelmek istemem çok büyük bir marifet sanki yaşamak. annesi için apayrı bir travma o hamilelik nasıl geçer bebek nasıl doğar nasıl bakılır ? tüm canlılar ürüyor olay bu.
Tavuk yumurtası değil içinden civcivde çıkmıyor.Bir anne olarak sizi kınıyorum.Ayrıca Allah ın yarattığı canı aldır demekte merhametinizin göstergesi

Şükür beni anlayan biri çıktı ya tebrik ederim,ağzınıza sağlık:KK9:

Ne guzel sizi anlayan cikmis sonunda sizde daha fazla uzatmayin isterseniz.benim ilk yorumumda da genelleme var sadece sizin uzerinizden gitmedim dikkatli okuduysaniz dogurduktan sonra verirsin demek yerine öldur o varligimi demek daha mantikli diye yazmistim. Ama goruyorumki siz bana dediginiz gibi yorum yazmak icin yazanlardansiniz.ben oyle olsaydim 4 senedir surekli takip ettigim bir sitede bu kadar az mesaj sayim olmazdi.
neyse daha fazla uzatmak istemiyorum konu sahibi arkadasim Allah yardimciniz olsun o masum cana kiymayacaginizi umuyorum. Esinizede Allah akil fikir versin.geriside sizin bileceginiz is zaten..biz ne desek bos.

Ne guzel sizi anlayan cikmis sonunda sizde daha fazla uzatmayin isterseniz.benim ilk yorumumda da genelleme var sadece sizin uzerinizden gitmedim dikkatli okuduysaniz dogurduktan sonra verirsin demek yerine öldur o varligimi demek daha mantikli diye yazmistim. Ama goruyorumki siz bana dediginiz gibi yorum yazmak icin yazanlardansiniz.ben oyle olsaydim 4 senedir surekli takip ettigim bir sitede bu kadar az mesaj sayim olmazdi.
neyse daha fazla uzatmak istemiyorum konu sahibi arkadasim Allah yardimciniz olsun o masum cana kiymayacaginizi umuyorum. Esinizede Allah akil fikir versin.geriside sizin bileceginiz is zaten..biz ne desek bos.
Öncelikle haddinizi bilin!size sormuycam uzatip uzatmamayi.uzatan sizsiniz ben degilim..benim muneye yazdgim yoruma siz neden atladiniz az önceki yorumada yaptiginiz gibi!! Siteyi takip ediyosunuz ama nerde nasil mesaj yazilmasi gerektgini bilmiyosunuz..benim mesajima alıntı yapıpda öldürmek dahamı iyi DİYEMEZSINIZ!!! madem insanlara mesaj vermek istiyosunuz genel yorum yapicaksiniz her yoruma Atlamıycaksinız..ALİNTİDA yapmayin mümkünse gereksiz yere germeyin beni. Polemik yaratmaya calismayin!!

Back