3 Aylık Evliyim ve boşanma aşamasına geldik 😔

Şimdiden böyleyse daha kötü olur ben 10 yılık evliyim hep düzelecek dedim 3 cocuk verdim ona halada aynı halt sen bence cocuk yoksa direk boşan kurtul

Gerçekten inanılır gibi değil umarım kendi hayatınızı ellerinizle çöpe atmazsınız saçları açık olduğu için kadını günah keçisi yapan anne baba oğullarına içki içmenin haram olduğunu eşin kalbini kırmanın günah olduğunu da söyleselermiş keşke

9 sene nasıl birlikte oldunuz böyle bir adamla? Konunun en vahim yani bu. Sevindirici tarafı ise 9 senede göremediğiniz gerçek yüzünü 3 ayda en azından görmüş olmanız. Gerçekten yol yakınken dönmelisiniz. Ben olsam nafaka vs. birşey istemem bir an önce yaşanmamış sayıp kendi yoluma bakmak için çaba harcarım.

Gercekden malesef hepsini okuyamadim kusura bakmayın. Böyle bi erkekden ne bekliyorsunuz? Kendinizi insan yerine koyun ve kaçın bu insandan! Hiç bişey için geç değil. Gerçekten gidin bu 9 seneden sonra birazda kendinize emek verin. Kendinize bi şans verin bu kişiyi terk edin. Bırakamıyorsanız bi yardım alın. Lütfen

Dünyanın sonu değil boşanmak. Sana yazık değilmi? Seni istemeyeni sende isteme. Çoluk çocuk yokken yazık etme kendine. 9 yılını mahvetmişsin zaten. Hiç kimse vazgeçilmez değil hiç kimse. Sen çok değerlisin değerini bil ve duygularınla değil mantığınla karar ver lütfen

Pardonda bu muhafazakar aile içkinin günahını bilmiyormuda saçınızın açıklığına karıştı töbe töbe küfür edecem şimdi beyfendi düzenli içici ama neymiş eşim kapalı olsun h...tır derler

9 yıl çok uzun bir süre bu kadar beklemek ve gerçek yüzleri görememek bana ilginç geldi . Ayrıca bu muhafazakar dediğiniz ailenin oğlu içkici krı kızcı biri ve ailesinin her şeye erkektir yapar demesi abes
Kaç kurtar kendini derim burada sana değer verilmiyor ki

Kuzum benim kızma bana ama bu adamda ailesi de beş para etmez insanlık bu mu din bu mu bunalırsa erkek hersyei yapar kadın koledir ama kendi kizlari eminim kıymetlidir bence yakani kurtar oraya sakn dönme hatanin neresinden dinersen kardır Ewet uzulceksn ewet coj hakszlklar yaptılar sana çok iyi anlyrm ama emin ol dha iyi birini bulup ewlenceksin lütfen geri adım atma baksana adamın senle ewle alakası yok seni aldatmis ickide sickida anası babası desen yok başörtü yok ahlak seni sucluyolar irenc ınsanlar lütfen hayatını yakma

O kadar haklısınız ki kızılacak hiçbirşey yok. Çok doğru söylüyorsunuz. Zaten ben de istemiyorum artık kararlıyım boşanma için.

sana kapan kapan diyorlar kendi ogulları alkoligin teki, balayında birlikte icki icmissiniz diye bir de sikayet etmis sizi ay okuduklarıma inanamıyorum gercekten. insallah soyları tükenir boyle insanların inanamıyorum gercekten!!!!!!

O kadar haklısınız ki kızılacak hiçbirşey yok. Çok doğru söylüyorsunuz. Zaten ben de istemiyorum artık kararlıyım boşanma için.
Çok sewindim adına inşallah herşey gönlünce olur iyi biriyle ewlenir mutlu olursun geçen zamana üzülme ders aldim dersin geleceğini harcamadigin için şükret sdce sen değil ailen seni sevenlerde o çukurda senle beraber uzulcek cnku o acıdan bak senin adına sewindim kararlı olmana hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum

Ben sizi hatirladım daha nişanlıyken konu açmıştınız nişan atın demiştim. Yine dinlemezsiniz ama şimdi de boşanın diyeceğim

Sizin acıklığınıza laf edip esinize erkektir yapar diyen zihniyetle bir dakika daha durmayın

Karıştırdınız sanırım. Ben ilk defa konu açtım buraya. Hiç yazmamıştım daha önce.
Boşanıyorum zaten :)

Karıştırdınız sanırım. Ben ilk defa konu açtım buraya. Hiç yazmamıştım daha önce.
Boşanıyorum zaten :)
Geçmiş olsun. Merak etmeyin hersey daha guzel olur. Ayni durumda bir arkadasım vardı, yazık bir de ben hataliyım falan diyordu nasil manipule edildiyse. Neyse 3 yıl oldu boşanali şimdi bakıyorum çok mutlu tam istedigi gibi bir hayatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…