3 Aylık Evliyim ve boşanma aşamasına geldik 😔

Aferin size hala emek emek deyip duruyorsunuz.
Emek deyip 9 yıl geçirmişsiniz, emek deyip evlenmişsin, şimdide emek deyip kocanızın içip kudurup eve dönmesini bekliyorsun.
Ne emeği ayrıca?
9 yıl boyunca iyice tanımadığın, ailesiyle taban tabana zıt olduğun birisiyle uzak mesafe ilişkisi yaşamış, evlilik için olmayanı zorlamışsın sadece
Üzgünüm dışarıdan görünen bu

Son düzenleme:
Canım kader ortağım, nasıl da safız , biz çok güzel evlilik hayalleri kurarken erkeklerin hayalleri bambaşka oluyormuş, başımıza gelince anlıyoruz, bunlar acı hayat tecrübeleri, şimdi sana kendi yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama uzatmayayım.Ama işin erkeğin ailesinin tavrı konusunda bişey söylemek istiyorum. Benimkiler de tam anlattığın gibi. Babası bana kızı gibi davrandı sağolsun ondan kötü bir laf hiç duymadım. Ama annesi ve görünceme inanamıyorum. Kadınsınız ya.Eşimle her tartışmamızda annesi hep beni suçladı, eşim beş yıldır işsiz ,Evin tüm yükü maddi manevi benim üzerimde, öğretmenim ve on yıldır her tartışson şiddetli ve benim boşanmaya karar verip bütün eşyalarımı toparlayıp ev aramaya başladığımda,

Tesettür Allah emrettiği için yapılacak bir ibadettir. Ayrıca dinimiz, kadına inanılmaz değer veren bir din. Peygamberimiz veda hutbesinde bile kadınlarınızın Allah'ın emaneti olduğunu unutmayın, hoş tutun, değer verin, hesap gününde altından kalkamayacağınız şeyler yapmayın diyor. Bunu her fırsatta söylüyor. Bu aile dine göre yaşamıyor, kendi inandıklarına göre yaşıyorlar. Oğullarında edep haya var mıymış?? Evinde namusuyla oturan sizsiniz, her haltı yiyen oğulları, üstelik bir de pis bir alkolik..

Sizin dağlar gibi sorunlarınız varken, yok bize iş yapmadın, misafire inmedin bık bık bık diye söylenen ruh hastası bir anne de var. Bu aile ile olmaz, oğulları zaten süt oğlak gibi, bütün pisliği size.

Ailesinin terbiye edemediğini siz mi edeceksiniz kuzum?? Çoluk çocuk olmadan bu aile sizi kanser etmeden kurtulmaya bakın. Sakız gibi yapışmadı da ardımı aramıyor diye sevinin. Erkek kıtlığı mı var memlekette?? Denginizi bulun, izmir nere erzincan nere.. kültürler gelenek görenek farklı bir kere.. binde bir denk gelir öyle farklı insanların uyuştuğu evlilikler. Ama sizinki onlardan değil malesef.

Anlatmak istedikleriniz yarım kalmış gibi. Sonunda ayrıldınız mı ?

Anlatmak istedikleriniz yarım kalmış gibi. Sonunda ayrıldınız mı ?
Devamını tekrar yazayım, boşanmaya karar verdiğimde görümcem aradı konuştuk, abisinin hatalarını kabul ediyor ama erkekler böyleymiş biz onları böyle kabul etmeliymişiz ben hatalıymışım falan, inanamıyorum gerçekten hak hukuk denen bişey var, kendi oğulları her haltı yiyen işe yaramaz boş beleş ama haklı, biz hatalıyız biz haksızız, bu beni deli ediyor, Allah belanızı versin diyesim geliyor

Hâlâ yarım boşandınız mı sonunda bu miskin heriften ?

Hâlâ yarım boşandınız mı sonunda bu miskin heriften ?
kadınların pislik oğullarını savunmalarından nefret ettiğimi söylemek istediğim için boşanıp boşanmadığımı yazmayı gözden kaçırıp duruyorum, hayır evliyim hala,hikayem uzun hikaye, çok çok büyük bir hata yapmadıkça da boşanmamaya karar verdim

Valla aynı :) oğulları kardeşleri dünya iyisi, bizlerse pis mikrop kötü el kızlarıyız :)

Valla çok doğru diyorsunuz. Maalesef ben çok yanlış bakmışım, hep iyi niyet ve güzellikle ama bazen gerçekleri görmek gerekiyormuş. Daha da geç olmadan gördüğüm için şükrediyorum :)

Valla çok doğru diyorsunuz. Maalesef ben çok yanlış bakmışım, hep iyi niyet ve güzellikle ama bazen gerçekleri görmek gerekiyormuş. Daha da geç olmadan gördüğüm için şükrediyorum :)
Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın, kadir kıymet bilen, kölesi gibi gören değil diğer yarısı gibi benimseyen..

Korkunç bir adam. Ne demeye evlenmiş ki? Ailesi de iki yüzlü. Oğulları serseri, it kopuk sende suç buluyorlar.
Yat kalk çocuğun yokken gerçeği gördüğüne şükret. Ya bir de çocuğun olsaydı böyle bir adamdan? Ömür boyu görüşmek zorunda kalacaktın.
Kendi pisliklerini boğulsunlar. Sen kendini bir an önce kurtar.

9 sene çok uzun bir zaman.Bende 40 yaşıma yanaştım ve seninle benzer şeyleri yaşamışız.Şimdi sen 9 sene emek verdim,başkasıyla olamam diye filan düşünürsün çünkü alışkanlıkların var.Sakın bu tarz düşünceler içine girme ve hemen boşanıp kendi hayatına bak.

Valla bunun doğu ile de muhafazakar olmayla da alakası yok. Benim eşimin ailesi de doğulu ve muhafazakar ama bana bir gün kapan demediler hatta ben aleviyim mezhep konularında hususi kaçıyorlar anlaşmazlık olur diye. Erkektir yapar diye bir düşünceleri de hiç yok hatta tüm tartışmalarda beni tutarlar.
Bu ailenin hakla dinle işi yok bana göre, pis zihniyetlerini kadının üstünde kullanmaya çalışıyorlar. Kadın kocam içki içiyor gece eve gelmiyor diyor onlar bize yardım etmiyorsun, bir işin ucundan tutmuyorsun derdinde Allah akıl fikir versin.

Zaten bu sapık düşünce doğu batı ile alakası yok. Anlayış yok. Eğer muhafazakar olsaydı oğlu içince normal karşılamazdılar. Kadını ezme derdi var. İnsan istediği gibi davranır. Bir söz vardır her koyun kendi bacağından asılır. Bu arada alevi bir arkadaşım vardı çok severdim. Çok yumaşak kalbi vardı.

9 senede bu adami hic mi tanimadiniz birde yani cok muhafazakar diyosunuz ama ogullari su gibi icki iciyo bu nasil oluyor ki siz hic esineze demedinzi mi bu 9 yilda madem bukadar dindarsiniz da senin icmene niye bisey demiyolar yani suc birazda sizde hicbisey sorgulamamissiniz ailesine basini kapat deyince hicmi demediniz oglunuza önce icki icmesini biraktirin diye biraz lades olmus sizinki yani 3 ayda bosancam diyosa bu isde zo r biraz

Benim Merak ettiğim bir konu var. Sevgiliyken size karşı nasıldı bu adam?

ya her şey o kadar en baştan belliymiş ki bile bile lades demişsin. ilk yalanda bitirecektin aileyi gördün devamlı yalan söyleyen adamı aldatmasını arkadaşlarıyla serseri gibi gezmesini ne bekledin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…