3 aylık evliyim çıkmazdayım yardım lütfen arkadaşlar

Aaaa ben...Canım ben de buna benzer ve daha ağır şeyler yaşadım..1,5 sene düzelmesini bekledim ama nafile şimdi daha ağır yaralarla ve borçlarla boşanıyorum belki bir kez daha ver ama birdahasi olmasin o sansin

normalde boşan d,ye kimseye laf etmem ama eşiniz muhtemelen psikopat biri . merhametten yoksun. bir kadının parasını kendi çıkarı için kullanıp daha sonra yine eşine sormadan eşinin de katkıda bulunduğu ev bütçesinden ailesine yatırım yapmaya çalışıyor.sizi mali olarak sömürüyor. kaçın kurtarın canınızı. bugün şiddet uygulayan yarın size daha beterini yapar.

Bu sahtekarla ömür geçmez. Resmen kandırılmışsın. Darp edilmişsin. Daha başında böyle ise sonrası nasıl olacak.. Ailene anlatmaktan çekinme. Kandırılmışsın..

Bu krediler borç para istemeler sizden destek beklemeler ne zaman biter biliyormusun
Siz ele muhtaç olumca o zaman ne baba ne kardeş kimse kalmaz yanınızda herkes yolunacak kaz gibi görüyor yangından mal kaçırmaya çalışıyor malesef
Biz iflasın eşiğindeyiz şu anda tüm kardeşleri eşimin sayesinde ev araba mal mülk sahibi oldu
Bizim başımızı sokacak bir evimiz yok şu anda ve kimsemiz de kalmadı
Şiddet olayına gelince aranızda eşinizin ailesi dışında bir problem yok sanırım
şimdi ona öyle bir ceza verinki rezil olsun ailenize anlatın büyük olay çıkarın peşinizde yalvarsın ben ettim sen etme diye yoksa arkası gelir taviz tavizi getiriyor affetmeyin

Bende öyle eş ve ailesi durumundan pek şanslı değilim yuva yıkmak çok kolay ama haddim olmayarak kalbini dinleyip makul olmanı söyleyebilirim huzursuzluk her ailede olur ama siddetin küçüğü büyüğü olmaz bu konuyu ailenle en azından annenle paylaşmalısin

Büyük ihtimalle benden küçüksün. Ve benim ilk evliliğimde yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamışsın. O zaman aynı iş yerinde çalıştığım bir ablamın bana dediğini aynen sana aktarıyorum. Çünkü ben onu dinleyip ilkinde yapmamıştım. " Ablacım kalkan el bir daha inmez. " Ben bunu dinleseydim bana ilk vurduğunda ayrılır. Eşim dediğim adamın tecavüzüne uğramaz. Sırtımı mosmor gören annemi üzmez. Aylarca hiç bir insana sarılamayan bir insana dönüşmez ve çok sıkıştığımda nefes aldırmayan panik ataklar geçirmezdim. Ufak yalan diye birşey olmaz. Eşiniz aynı eski eşim gibi bir an onu gördüm yazınızda. Kesinlikle mitoloman kendisi. Ayrıca baba ne ise oğlu o oluyor unutma sakın...

Yaşadıklarınız çok kötü . Evlilik birliği içinde tabii ki de size söylemesi danışması gerek . İstişare önemli … Düğün borçlarına bir şey diyemem . İkinizde çalışıp ödemişsiniz . Ama diğer olay gerçekten üzücü …. Hele ki vurması . Hatasını anlayıp sizin için bir şeyler yapana kadar ona dönmeyin …..

Çok çabalamışsınız . Olmayan evliliği bitirmek en mantıklısı . Çocuklarınızı alın kendinize yeni bir düzen kurun . Gerçekten yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama ilişkiniz düzelmez … Siz çocuklarınızın psikolojisini düzeltecek bir ortam yaratın . Aileniz yardımcı olmuyorsa devletin çok güzel destekleri var . İnşallah bu sorunlardan kurtulursunuz…

Birincisi 5 yillik konuyu neden hortlattiniz
İkincisi 3 aylık evlilik diyor cocuklari nerden cikardiniz

Ay yemin ederim çok üzüldüm durumunuza. Her şeyi emek vererek yapmışsınız. Maddi manevi kendinizi ortaya koymuşsunuz böyle bir cibilliyetsiz için. Hiç korkmayın boşanma yolundaki adımınızı atın. Yoksa daha fazla sıkıntı çekersiniz. Hele de çocuk olursa düşünemiyorum yaşayacağınız zor günleri. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Çok geçmiş olsun.

Ne diyim seni çok iyi anlıyorum bende kayınpederim in despotluğu yüzünden çok ağladım içimde gram sevgi yok....
Eşimle kaç kere ailesi yüzünden birbirimize saygı sınırını aştık... İçimde ona karşı hiç sevgi kalmadı aslında ayrılmayı düşünüyorum ama maddi imkanım yok elime alınca galiba bitiricem....

Senin gibi ekonomik durumum iyi olucak hiç durmam hemen ayrılrım. Hem darp hem de maddi olarak kayınpeder seni kullanacak yok ya enayi misin sen boşversene yaaaa....

Sadece rakamlardan eski konu olduğunu anladım:))

İnanmıyorum siz ben olabilir misiniz. Okurken yaşadıklarım geldi gözümün önüne . Tek fark şiddet yok biz de. Eşimin ailesi altınlarımı çaldılar sonrasında ise amip gibi yapıştılar yakamıza ayaklarını kesinceye kadar ömrüm gitti migren hastası oldum . Ben yapamadım ama lütfen ama lütfen çocuğunuz yokken boşanın . Keşke ben de boşansaydım çok pişmanım

Aynen öyle yalan girdi mi bitti adam da ailesi de sizi hiç hak etmiyor bitti....

Bir şey sorucam migren neden olur.... Stres ten mi.....

Bir şey sorucam migren neden olur.... Stres ten mi.....
Aslında birçok nedeni olabiliyor ama ben sadece üzüldüğümde sinirlendiğimde ve ağladığımda tutuyor. Tam da eş kişisinin ailesi benim ailemin ,akrabalarımın ve arkadaşlarımında taktıkları altınlarımı çaldıkları gece böyle başladı ve devam ediyor

Ay kıyamam yaaa canım canı cehenneme seni üzenlerin canı cehennem olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…