3 aylık evliyim çıkmazdayım yardım lütfen arkadaşlar

Çocuk olmadan eşini bir de evliyken tanı, gizli de olsa korun. Geçmiş olsun. Hemen boşan diyemem ama izle...

Pislik herif. İnan bu adiligini artarak sürdürür. En mantıklısı ayrıl babasıyla cehennemin dibine gitsinler

Baban mesafeliymis , kayinbabana bu yuzden aldanmissin.
Sana 3 aylik vuran ve agzini patlatan ve gozunh morartan bir adama katlanmanin luzumu yok. Cocuk da olmadan hemen ayrilmalisin. Kocan iyi olsa destek olsa biraz idare et dese , idare edin derdim ama bu sekilde olmaz gibi. Ama yasadiklarinizi en iyi bilen sizsiniz. Bu yuzden karar sizin. Bize disardan konusmak kolay

Şok oldum.Ama oluyor.Brnzerini arkadaşım yaşadı.Biz işi iyi sanarken adamın uçan kuşa borcu çıktı .Kaçtı ve daha ne saçmalıklar.6-7 yıllık sevgililikten sonra yaptığı evlilikti .

İnsan anlayamıyor.Çocuğun olmadan kaç kurtul.Uzak gelir ama gerçekten gene seversin.Adam paran için evlenmiş bence

Bunca olaya rağmen barışır misin bilmiyorum ama eğer barisirsan sakın çocuk yapma...

Cevap yazmak için giriş yaptım.5 aylık evliyken boşanma kararı aldığım ve boşanmadigim için her gün pişman oluyorum.Maalesef eşin ve ailesi kötü niyetli insanlar çocuk olunca boşanmak çok zor hayatta kendine bir şans daha ver.Maalesef eşin seni maddi manevi sömürüyor bir de şiddet... hemen kaç diyorum.

Lütfen ayaklarının üzerinde duran birçok hemcinsinize göre güzel.para kazanan birisiniz neden o hayvanoglu hayvan ile hala aynı evdesiniz ?? Çocuk yok ,karar vermek için neyi bekliyorsunuz ?? Bunu çok merak ederek soruyorum .
Ağzınıza hiç düşünmeden tabletle vuran bir adama sevgi kalmasi mümkünmü?
Hâlâ nasıl bir yol izlemeliyim diyorsunuz, bunu kendinize yapmayın.

ALLAH Çyardım etsin sana canım. Darp olayı dışında ben de ben zer şeyler yaşadım 2,5 yıllık evliyiz elimin borçlarını yeni bitirdik . Kardeşine çektiği 20 bin liralık krediyi biz ödedik . Ve İnan ki çok zoruma gide gide ödedik. Borç kelimesinden nefret ediyorum . Benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir . Ama yavaş yavaş yola getirdim sayılır . Sana ayrıl vs diyemem. Allah yardımcın olsun

bu erkekler karısını dövmeyi nerde öğreniyorlar acaba. Bu nasil bir psikopatlik. Kavga edersin tartışırsın ama dudak patlatmak göz morartmak nedir yahu.
11 yıllık evliyim 35 yaşındayım. Tecrübe edindiğim bir konu varki. Çizgin net olacak. Asla kabul etmeyeceğin şeyleri karşı tarafa göstermen lazim. Dayak asla kabul edilemez. Ailene söyle ve kesinlikle bu olayı hafife alma.gecmis olsun.

yani siz hep alttan almissiniz.
hep fedakarlik yapmissiniz ve aile olmak icin cabalamissiniz yani bu yasadiklarinizi gercekten haketmiyorsunuz.
belli ki esiniz yalanci ve ne soz verirse versin hayatindan yalan eksik olmicak gibi.

ayrica su erkeklerin hemen siddete basvurmasini kesinlikle korkaklik eziklik olarak goruyorum. haksiz olduklarinda eziklediklerinde guc gosterme cabasina giriolar.

Sen o kadar fedakarlık et, beyefendinin ailesinin şanı yürüsün diye onca borcun altına gir, evliligin ilk gununden yalanlarla uğraş, bir de üstüne ,agžina patlatsin ,morartsin. Arkana bile bakma arkadaşım. Ben bu versiyonun çok benzerini yaşadım,2.5sene çektim,hiç gerek yokmuş. Alıp ceketini çıkmak için 2,5 sene beklemeye gerek yokmus. Aradan 4 yil geçince bir evlilik yaptım, şimdi de bebek bekliyorum. İyiki de böyle cesur bir karar alıp hayatımdaki güzel şeylere yelken açmışim .işin gücün de var,asla boyun eğme, seni annen baban boyun eğmen için okutmadi arkadaşım.

Şakın bu evliliği devam ettirme arkadaşım o dayağın arkası gelir her şey hallolur ama sana bir kere vuran insan devamını da getirir sakın devam etme çocuk yok zaten kaç hemen kaç

Canim farkindamisin bilmiyorum ama eşin dahil seni kullaniyorlar.seni yagli kapi olarak görmüsler.esin ailesini düsünüp onlari daha cok seviyor seni umursadigi bile yok aksi olunca nasilda saldırışa gecmis hayvan.persembenin gelisi carsambadan belli olur şimdi böyleyse bu adam ilerde neler yapar.simdiden rengini belli etti sakın cocuk yapim deme direkt kesip at kurtul derim

Boşan demek istemiyorum ama... başka diyecek bişey bulamıyorum da. Hamile kalmadan hemen...

Özelden de yazmak istedim size hemşire olduğunuz için daha yakın buldum ama yazamadım belki siz yazabilirsiniz bana bende hemsireyim. Biz okumus ekonomik özgürlüğü olan insanlarda susarsak kim sesini çıkaracak. Tepkini koymalısın pek tabiki ailene haber vermelisin. Ilişki malesef tek taraflı fedakarlıkla yürümez. Biraz durup düşünmen gerekiyor. Sakince anlat ailene fikirlerini al onlarında. Ama susma kesinlikle susma arkası gelecek emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…