• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evlilik boşanma aşamasına girmek üzere

Onlar ne böyle hemen gelip konmuşlar evinize, harbidende eşiniz çok çok odunmuş , bırak dudağını kimbilir neresinde çıkacak o uçuklar aklı başına gelmezse.

Allah sabır ve kolaylık versin. daha çok yeni evlisiniz. eşiniz ve ailesi çok yanlış bir yoldalar. mantıkları da çarpık. bir kere geçmiş olayda tamamen siz haklısınız ama hadi adam yaptı bir odunluk diyelim.müdahale biçimleri bile o kadar yanlış ki. insan gider çocuğuna ders verir biraz evliliğin başında çok büyük şeyler olabilir, çözeceksiniz diye fakat ailecek sizin üzerinize gelmişler. bari onlar oğulları adına özür dileseydiler. hep yuva yıkılmasın istiyoruz ama boşanırsanız da çok yıpratmayın kendinizi. çocuk olmadan, seneler heba olmadan yolun başında yüzlerini gördüğünüze şükredin ve sizin yanınızda duran ailenize. bu açıdan şanslı bile sayılabilirsiniz.

yanlış anlaşılmasını istemem yanlış durakta indiğim için değilde o yanıma birşey oldu korkusuyla koştura koştura geldiğinde terslediğim ve sıcaklık göstermediğim için o şekilde tepki verdi.ama o an içinde bulunduğum ruh halim çok kötüydü yanlış durakta indim diyede bana sinirlenecek sandım.çünkü tek taraflı düşünmek istemiyorum onun açısındanda bakmak istiyorum.ama o şekildeki yaklaşımını haketmedim bunu kabul edemiyorum.
Ben sizi yanlış durakta indiğiniz için bıraktı gitti anladım siz tersleyip soğuk davrandığınız için değil. ya da yanlış mı okudum bilmiyorum.O zaman siz baştan terslediğiniz için hata yapmışsınız.

Gerçekten çok üzüldüm.. Eşinizin direkt ailesini çağırması çok çocukça olmuş.. Velim gelsin der gibi.. Eşiniz iyi biri olsa bile sizdeki olgunluk onda henüz gelişememiş gibi görünüyor.
Sanırım evliliğe adaptasyonda sorun yaşıyor. Boşanmaların çoğu ilk 1 yılda ya da 3 yıl sonra oluyor. Evlilik rayına 5 yılda oturuyor derler.. Çok erken bir karar böyle bir sebepten dolayı ayrılmak.. Siz o imzayı iyi günde kötü günde diye attınız. İkinizin için de çok büyük bir neden yok da sanki birkaç sorun ortaya atılarak fevri bir karar veriliyor gibi.
Eğer ayrılmak istemiyorsanız tekrar görüşün derim eşin izle, ya da o görüşmek isterse tekrar konuşun. Yapıcı konuşun.. Kimsenin kolay alışmadığını, ikinizin de birbirinize yardımcı olmanız gerektiğini, iyi günde kötü günde diye imza attığınızı, her canınız sıkıldığında ya da tartıştığınızda dilinizde ayrılık kelimesinin olmaması gerektiğini gibi..

Evliliğin ilk yılı çok zor.
Küçük olaylar boşanma evresine defalarca getirebiliyo.
Ama onun ailesini çağırması senin babana anlatman olayları daha çok büyütmüş.
Biraz kafanızı dinleyin seni ve gönlünü gelip alacağına eminim.

Bence Eşiniz değil siz yürümez demişsiniz tamam Eşiniz ailesini çağırmış hata yapmış ama siz de.Eşiniz buluştuğunuzda yapıcı olmamışsınız. Bence.Eşiniz pişman ama erkeklik gururu denilen lanet yüzünden bişey yapamıyor ve sizden adım bekliyor.

Ama yanlış durakta indiği için kadını yol ortasında bırakıp gidiyo eve gelme git diyo napsın kadın yanlış durakta indiği için ailesini çağırması saçmalık olmuş gibi. Kadının da gururu var ve haklı olarak yürümez demiş. Benim düşüncem.

Ben de fudelya'ya katılıyorum.
Kadın zaten dedesinin acısını yaşıyor. Yanlış durakta inmiş. Bir eş böyle mi yapmalı? Bekle geliyorum demez mi insan. Sarıp sarmalamaz mı?
Öncesinden sorunları bile olsa, insan eşi değil sadece tanıdığı biri bile olsa destek olmak ister böyle bir durumda.

Ya Allah aşkına aileyi çağırmak ne demek? Çocuk mu bu adam. Küçücük bir tartışma bile olsa üçüncü bir kişi öğrendiğinde ister istemez buyur. Kaldı ki aileyi aramak çağırmak... yaşlarınız kaç acaba öğrenebilir miyim? Ben bu erkek ailelerine de çok kızıyorum. İnsan oğluna güzel güzel akıl verir karına sahip çık der aileni koru der ne biliyim ya inan ki çok çok üzüldüm canım. Daha önceki konunu da okumuştum ama hiç bu kadar büyüyeceği gelmemişti aklıma.

Bence Eşiniz değil siz yürümez demişsiniz tamam Eşiniz ailesini çağırmış hata yapmış ama siz de.Eşiniz buluştuğunuzda yapıcı olmamışsınız. Bence.Eşiniz pişman ama erkeklik gururu denilen lanet yüzünden bişey yapamıyor ve sizden adım bekliyor.

ben kovulduğum halde iki gece o evde kaldım.ondan hiç bir çaba görmediğim halde bu kadar basitmi evliliği bitirmek diye düşünerek o konuşmaya gittim ve sen yapıcı olursun umuduyla geldim buraya dedim ona o şansı verdim.

Ben de fudelya'ya katılıyorum.
Kadın zaten dedesinin acısını yaşıyor. Yanlış durakta inmiş. Bir eş böyle mi yapmalı? Bekle geliyorum demez mi insan. Sarıp sarmalamaz mı?
Öncesinden sorunları bile olsa, insan eşi değil sadece tanıdığı biri bile olsa destek olmak ister böyle bir durumda.

Sanırım konu sahibi tam yazmamış ben de yanlış anlamışım. Canım ama konu sahibi yazmış ki eşinin yanlış durakta indiği için kızacağını sanmış. Ve eşini terslemiş soğuk davranmış. Adam da o yüzden çıkmış gitmiş. Konu sahibi de baştan hata yapmış ama yine de kocasının bırakıp gitmemesi gerekirdi Allah tan sağ salim eve gitmiş gece vakti korkutucu çünkü.

Evlilikte ilk 5 yıl çok önemlidir derler.
Evliliğin oturması açısından. Ama eşiniz kişiliği oturmamis, olmamış.
Konunuzu okumuştum. Bu boşanma nedeni olamaz. Etraflica bi kez daha konuşmayı deneseniz. Aileri karıştırmadan. Severek mi evlenmistiniz?

Sanırım konu sahibi tam yazmamış ben de yanlış anlamışım. Canım ama konu sahibi yazmış ki eşinin yanlış durakta indiği için kızacağını sanmış. Ve eşini terslemiş soğuk davranmış. Adam da o yüzden çıkmış gitmiş. Konu sahibi de baştan hata yapmış ama yine de kocasının bırakıp gitmemesi gerekirdi Allah tan sağ salim eve gitmiş gece vakti korkutucu çünkü.

ben mesajları okudum ama durak meselesinde eşine soğuk davrandığı anlamını çıkaramadım ordan. sadece bir sürü laf yediği için (yabancı insanlardan) siniri bozulmuş, ağlamış, konuşmak istememiş olarak anladım.

ama artık bunlar önemli değil ki.
ne olursa olsun incir çekirdeğini doldurmaz.
önemli olan bundan sonrası, olan olmuş
bence anlatılandan, yazılandan daha büyük sorunlar varmış ki böyle olmuş :(

Esin olgunlasmamis hala , hemen Ailesine haber vvverip bosanmak istemesi cocukca bir davranis ..

Elde tutulur bir sebebde yok .
Kimsede yapici davranmamis ..

Daha yeni evlisiniz bu kadar cabuk kuvanizi yikmayin insanin yasadiklarinin yaninda bu hic birsey kalir.
Eger esinizle konusma firsati bulursaniz biraz sakin olun pisman olacaginiz birsey yapmayin
Esiniz cocukluk yapmis hemen ailesini cagirmis cocuk oyuncagida degil
Evliligin ilk yili iste boyle kavgali tartismali gecer.sonra oturur
Ben aldatma siddet kumar icki disinda boyle durumlarda yapici olma tarafiyim

ben mesajları okudum ama durak meselesinde eşine soğuk davrandığı anlamını çıkaramadım ordan. sadece bir sürü laf yediği için (yabancı insanlardan) siniri bozulmuş, ağlamış, konuşmak istememiş olarak anladım.

ama artık bunlar önemli değil ki.
ne olursa olsun incir çekirdeğini doldurmaz.
önemli olan bundan sonrası, olan olmuş
bence anlatılandan, yazılandan daha büyük sorunlar varmış ki böyle olmuş :KK43:

canım bunu yazmıştı konu sahibi benim yorumumun altına..

yanlış anlaşılmasını istemem yanlış durakta indiğim için değilde o yanıma birşey oldu korkusuyla koştura koştura geldiğinde terslediğim ve sıcaklık göstermediğim için o şekilde tepki verdi.ama o an içinde bulunduğum ruh halim çok kötüydü yanlış durakta indim diyede bana sinirlenecek sandım.çünkü tek taraflı düşünmek istemiyorum onun açısındanda bakmak istiyorum.ama o şekildeki yaklaşımını haketmedim bunu kabul edemiyorum.

bu yorumdan çıkardım bende. Kendisinin yazdığı bu.Konu sahibininde hatası olmuş ama kocası bırakıp gitmeyecekti gece vakti. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konu ve bırakıp gdiyo üstüne anne ve babasını arıyo.

aileleri karistirinca malesef boyle oluyor kardes buna benzer seyler yasadim ve 1 bucuk aylik evliyken bosanma karari aldik ve simdi 7 aydir ayri yasiyoruz mahkemeligiz yani bazen ne de yapsan bazi seyler degismiyor

canım bunu yazmıştı konu sahibi benim yorumumun altına..

bu yorumdan çıkardım bende. Kendisinin yazdığı bu.Konu sahibininde hatası olmuş ama kocası bırakıp gitmeyecekti gece vakti. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konu ve bırakıp gdiyo üstüne anne ve babasını arıyo.

diyorum ya, bence sorunlar yazılanlardan daha derin ve farklı olmalı, yoksa böyle olmazdı.
hatanın tek taraflı olmadığı da hem yazılanlardan, hem de eşinin konuşmalarından ortada sanki.
hayırlısı, umarım önünde mutlu günler olur.

diyorum ya, bence sorunlar yazılanlardan daha derin ve farklı olmalı, yoksa böyle olmazdı.
hatanın tek taraflı olmadığı da hem yazılanlardan, hem de eşinin konuşmalarından ortada sanki.
hayırlısı, umarım önünde mutlu günler olur.
Bilemiyorum canım. Evlerinin içini ama İki taraf içinde hayırlısı olur inşallah üzücü kolay kurulmuyo bir yuva

Back