Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizi yanlış durakta indiğiniz için bıraktı gitti anladım siz tersleyip soğuk davrandığınız için değil. ya da yanlış mı okudum bilmiyorum.O zaman siz baştan terslediğiniz için hata yapmışsınız.yanlış anlaşılmasını istemem yanlış durakta indiğim için değilde o yanıma birşey oldu korkusuyla koştura koştura geldiğinde terslediğim ve sıcaklık göstermediğim için o şekilde tepki verdi.ama o an içinde bulunduğum ruh halim çok kötüydü yanlış durakta indim diyede bana sinirlenecek sandım.çünkü tek taraflı düşünmek istemiyorum onun açısındanda bakmak istiyorum.ama o şekildeki yaklaşımını haketmedim bunu kabul edemiyorum.
Bence Eşiniz değil siz yürümez demişsiniz tamam Eşiniz ailesini çağırmış hata yapmış ama siz de.Eşiniz buluştuğunuzda yapıcı olmamışsınız. Bence.Eşiniz pişman ama erkeklik gururu denilen lanet yüzünden bişey yapamıyor ve sizden adım bekliyor.
Ama yanlış durakta indiği için kadını yol ortasında bırakıp gidiyo eve gelme git diyo napsın kadın yanlış durakta indiği için ailesini çağırması saçmalık olmuş gibi. Kadının da gururu var ve haklı olarak yürümez demiş. Benim düşüncem.
Bence Eşiniz değil siz yürümez demişsiniz tamam Eşiniz ailesini çağırmış hata yapmış ama siz de.Eşiniz buluştuğunuzda yapıcı olmamışsınız. Bence.Eşiniz pişman ama erkeklik gururu denilen lanet yüzünden bişey yapamıyor ve sizden adım bekliyor.
Ben de fudelya'ya katılıyorum.
Kadın zaten dedesinin acısını yaşıyor. Yanlış durakta inmiş. Bir eş böyle mi yapmalı? Bekle geliyorum demez mi insan. Sarıp sarmalamaz mı?
Öncesinden sorunları bile olsa, insan eşi değil sadece tanıdığı biri bile olsa destek olmak ister böyle bir durumda.
Sanırım konu sahibi tam yazmamış ben de yanlış anlamışım. Canım ama konu sahibi yazmış ki eşinin yanlış durakta indiği için kızacağını sanmış. Ve eşini terslemiş soğuk davranmış. Adam da o yüzden çıkmış gitmiş. Konu sahibi de baştan hata yapmış ama yine de kocasının bırakıp gitmemesi gerekirdi Allah tan sağ salim eve gitmiş gece vakti korkutucu çünkü.
ben mesajları okudum ama durak meselesinde eşine soğuk davrandığı anlamını çıkaramadım ordan. sadece bir sürü laf yediği için (yabancı insanlardan) siniri bozulmuş, ağlamış, konuşmak istememiş olarak anladım.
ama artık bunlar önemli değil ki.
ne olursa olsun incir çekirdeğini doldurmaz.
önemli olan bundan sonrası, olan olmuş
bence anlatılandan, yazılandan daha büyük sorunlar varmış ki böyle olmuş![]()
canım bunu yazmıştı konu sahibi benim yorumumun altına..
yanlış anlaşılmasını istemem yanlış durakta indiğim için değilde o yanıma birşey oldu korkusuyla koştura koştura geldiğinde terslediğim ve sıcaklık göstermediğim için o şekilde tepki verdi.ama o an içinde bulunduğum ruh halim çok kötüydü yanlış durakta indim diyede bana sinirlenecek sandım.çünkü tek taraflı düşünmek istemiyorum onun açısındanda bakmak istiyorum.ama o şekildeki yaklaşımını haketmedim bunu kabul edemiyorum.
bu yorumdan çıkardım bende. Kendisinin yazdığı bu.Konu sahibininde hatası olmuş ama kocası bırakıp gitmeyecekti gece vakti. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konu ve bırakıp gdiyo üstüne anne ve babasını arıyo.
Bilemiyorum canım. Evlerinin içini ama İki taraf içinde hayırlısı olur inşallah üzücü kolay kurulmuyo bir yuvadiyorum ya, bence sorunlar yazılanlardan daha derin ve farklı olmalı, yoksa böyle olmazdı.
hatanın tek taraflı olmadığı da hem yazılanlardan, hem de eşinin konuşmalarından ortada sanki.
hayırlısı, umarım önünde mutlu günler olur.